Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

hee anladım. bu sırada ıs gorusmelerı ınsanı muallakta bırakıyo.karsındakıne bısey de dıyemıyosun .D

Sorma canm bide ben bursaya gelin geldim eşimde bi yandan çalışsan daha iyi olur evde sıkılıyosun çık gez diyo bnde istıyorum çalışayım şimdi bide bu durumu bekliyorum kaldım yani arada ama anlaştık en azından şirket hazıran başına kadr beklicek😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sorma canm bide ben bursaya gelin geldim eşimde bi yandan çalışsan daha iyi olur evde sıkılıyosun çık gez diyo bnde istıyorum çalışayım şimdi bide bu durumu bekliyorum kaldım yani arada ama anlaştık en azından şirket hazıran başına kadr beklicek😜😜

bı haftaya kadar en azında sonuc bellı olur.ondan sonra da hayatına yon werırsın.calısmak ıyı gelır elbette kafanı dagıtırsın. ama calısmak bı o kadar da yorar yorgun olursun.kendını fazla yorma emı :KK66:

ıyı nıyetlı oldugunu bılıyorum ama en azından ewıme mısafırlıge geldıgınde soylemelıydı. bıde dıyo kı sonra soyeleyecektım ama sen kızarsın dıye soylemedım dıyo.senden bekledım hep guzel haberı dıyo. yok boyle bı dunya dedım.hamıle kalmam 1 yılı bulsa napcaktın dedım.doguma gırerken mı soylıcektın dedım..

sonra trıp attım kapattım konuyu.sen hamılesın hamıleler uzulmeye gelmez ıyı geceler dedm.o da whatsaptan cıktı zaten

O da demekki senden bekleyıp bende hamileyim falan mı dıcektııı sacma ama belki sürprizle karsılık veririm mi dedi bilemiyoruz kiii en azından niyetinin kötü olmadıgını biliyosan hiç kendinide arkadasınıda üzme canm

bı haftaya kadar en azında sonuc bellı olur.ondan sonra da hayatına yon werırsın.calısmak ıyı gelır elbette kafanı dagıtırsın. ama calısmak bı o kadar da yorar yorgun olursun.kendını fazla yorma emı :KK66:

Yormam kuzum yorarmıyım hiiiç hele bebişlerimiz olsun ben surekli yatarım heralde ilk ay nazdan😜😁şu sonuç bi an önce belli olsada bizde sıyırmasak😜

Yormam kuzum yorarmıyım hiiiç hele bebişlerimiz olsun ben surekli yatarım heralde ilk ay nazdan😜😁şu sonuç bi an önce belli olsada bizde sıyırmasak😜

yakında hunıyı takarız kafaya delıler gıbı hehehehe :) ewet canım ıyı nıyetlı oldugu ıcın onunla bagımı koparmıcam ama bı sure kendımı gerı cekerım ondan..
hayırlısı olsun bıtanem ınsallah saglıklı hamılelıkler gecırırız.

Ay maşallah kuzuma güzel güzel büyüsün gelissin inşallah yawrun benim biraz umudum gtti akşam misafırler varken tam bi adet sancısı girdi hatta once bile gelcek galiba test yapıp negatıfı gorup yoluma devam ediyim bari😩

ah canım benimmm hakkında hayırlısı olsun... en hayırlı zamanda gelsin bebişin:emir_bebek: biliyorum beklemesi zor ama Rabbim en hayırlısını biir sabırla ve duayla beklemekten başka çaremiz yok. inşaallah çok bekletmeden gelir hayırlsıyla cennet kokulun kuzummm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: amiiinnnnnnnnn:KK16:

:KK16:

kızlar su an oyle ıcım yanıyo kı :'( ben ewlenıo ıstanbula geldım we unıwersteden arkadasımla gorusuyorum.cokyakın arkadasım hem de.. 1.5 yasında bıtae kızı war.benım bı suredır cocuk ıstedıgımı bılıyodu.sıze ne anlatıyosam onada aynısını anlatıyodum. mart basında hamıle oldugunu ogrenmıs bana mayıs sonunda soyluyo hatta cınsıyetı de bellı olmus erkekmıs. karnının resmını gosterdı bana.we bu ınsan 2 hafta once aılecek ewıme mısafırlıge geldı we hıc bısey soylemedı bana.

oyle cok zoruma gıttı kı anlatamam.yanı benım kıskanacagımı mı dusundu anlamıyorum.ama cok uzuldum. ben aptal gıbı herseyımı anlatayım ama o bana demesın..... neden soylemedın dıye sordugumda da senden guzel haberı beklıyodum dedı. sana sonra soyeleyecektım ama kızarsın dıye sımdı soyledım dedı.

ınanın esımın yanında aglamamk ıcın kendımı zor tuttum ana dayanamadım.. esımde dıyo kı ınsanı bazen en yakınındakı sasırtıyo dedı

Malesef cnm insanlar cok farkli ici disi bir degil

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

yakında hunıyı takarız kafaya delıler gıbı hehehehe :) ewet canım ıyı nıyetlı oldugu ıcın onunla bagımı koparmıcam ama bı sure kendımı gerı cekerım ondan..
hayırlısı olsun bıtanem ınsallah saglıklı hamılelıkler gecırırız.

Amin tatlıııım hayırlısıııı evet bisüre anlarsın en azından onuda daha iyi olur bağınız için bitaneem😁

ah canım benimmm hakkında hayırlısı olsun... en hayırlı zamanda gelsin bebişin:emir_bebek: biliyorum beklemesi zor ama Rabbim en hayırlısını biir sabırla ve duayla beklemekten başka çaremiz yok. inşaallah çok bekletmeden gelir hayırlsıyla cennet kokulun kuzummm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: amiiinnnnnnnnn:KK16:

Amiiiin inşallah kuzucum Allah razı olsun iyi dileklerin için bekleyen herkese hayırlısıyla versin inşallah bebişlerimizi👼beklemek zor ama dediğin gibi elimizden gelen bişi yokk sen bol bol dua et kuzucugun güzel annesi kandilde yaklaşıyo Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah

Amiiiin inşallah kuzucum Allah razı olsun iyi dileklerin için bekleyen herkese hayırlısıyla versin inşallah bebişlerimizi👼beklemek zor ama dediğin gibi elimizden gelen bişi yokk sen bol bol dua et kuzucugun güzel annesi kandilde yaklaşıyo Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah

inşaallah Rabbim şu mübarek aylarda güzel haber bekleyenleri sevindirsin. hep çok ua ediyordum. bundan sonra daha da çok dua edicem. Rabbim bize lütfetti. Sizlere de nasip etsin inşaallah kuzum. güzel haberlerinizi almak ümidiyle....

inşaallah Rabbim şu mübarek aylarda güzel haber bekleyenleri sevindirsin. hep çok ua ediyordum. bundan sonra daha da çok dua edicem. Rabbim bize lütfetti. Sizlere de nasip etsin inşaallah kuzum. güzel haberlerinizi almak ümidiyle....

Saollll canm beniiiim sen bizi bırakta şimdi nezamn gorcen yawrunun kesesini nasılsın bulantın falan var mııı

Sabır İle İlgili Ayetler
أَعُوذُ بِاللهِ السَّمِيعِ الْعَلِيمِ مِنَ الشَّيْطاَنِ الرَّجِيمِ مِنْ هَمْزِهِ وَنَفْخِهِ وَنَفْثِهِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحمن الرَّحِيم

1) “Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin! Ne var ki bu huşu duyanların dışındakilere şüphesiz ki çok zordur.”

Bakara 45

2) “Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin! Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir.”

Bakara 153

3) “Andolsun ki sizi biraz korkuyla, biraz açlıkla ve biraz mal, can ve ürünlerden yana eksiltmekle deneriz; öyleyse sabredenleri müjdele.”

Bakara 155

gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE

cemom***********9 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

sidal20***********12 Mayıs***********HAMİLEEE

summela**********17 Mayıs**********HAMİLE

nedesembilemedim**19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

ankaram**********24 Mayıs

hatibulut**********24 Mayıs

cevizyapragi *******25 Mayıs

elif5541**********26 Mayıs

Ozlem8787********26 Mayıs

dmk03 ***********26 Mayıs

chuchee**********28 Mayıs

papatis***********28 Mayıs

chuchee**********28 Mayıs

blummmm********28 Mayıs

deryaisa07********28 Mayıs

eylemahu*********29 Mayıs

PONCIK1988*******31 Mayıs

esra_the_teacher****3 Haziran

secido ***********3 Haziran

CKbeautyandsheer****4 Haziran

brczngn************5 Haziran

ABCDEFCD*********5 Haziran

_pdr *************6 Haziran

Umuttt************6 Haziran

miracan***********7 Hairan

sudem14**********7 Hairan

şeker pembe********8 Haziran

melekkkkkk *********8 Haziran

CICIBICIMELEK******9 Hairan

balarisi1 *********9 Haziran

26may***********10 Haziran

mina87**********12 Haziran

violin35**********12 Haziran

eski9*************13 Haziran

hanife55**********16 Haziran[

sykapusuz*********16 Haziran

nazligamzelim******16 Haziran

wegaa************17 Haziran

DELFN************17 Haziran

tetul *************20 Haziran

listedee bne neden yokuuuummm :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
9 hazırandı bnm bat :KK43::KK43:

canım benım gozlerım baya acııdı.ben yatıyorum ıyı geceler sana. eger sabah yaparsan testı burdan yaz olur mu :) ınsallah hamılesındır canım :)

canım benım gozlerım baya acııdı.ben yatıyorum ıyı geceler sana. eger sabah yaparsan testı burdan yaz olur mu :) ınsallah hamılesındır canım :)

Tamam canm beniiim bende yatıcam şimdi zaten eğerr o gücü bulursam yapıcam mutlaka erken horursem seni yapmadan sorarım yine sana yapım mı yapmıım mı dıyee iyi gecelerrr tatlıım

Saollll canm beniiiim sen bizi bırakta şimdi nezamn gorcen yawrunun kesesini nasılsın bulantın falan var mııı

hiç bilmiyorum ki kuzum 5. haftadan sonra görünür sanırım daha çok küçük:KK1: bulantı değil de acayip bir mide yanması var alev alev yanıyo ve yediklerimi hazmetmiyo midem yaa:KK1: kendini hissetirmeye başladı minnakımmm:emir_bebek:

hiç bilmiyorum ki kuzum 5. haftadan sonra görünür sanırım daha çok küçük:KK1: bulantı değil de acayip bir mide yanması var alev alev yanıyo ve yediklerimi hazmetmiyo midem yaa:KK1: kendini hissetirmeye başladı minnakımmm:emir_bebek:

Oyyyy oyyy kıyamam ben ama annesı o da bi birey artıkkk annem bana hamıleykende oyleymıs hep maden suyu içermis iyi gelirmi bilmiyorum ama gunde bitane maden suyu için diyo doktorlar kalsıyum için galiba dişteki bişeyimi alıyomus bebek ole bişi bi arastır istersen kuzum bide mutlaka cevizi ihmal etme her gün

X