Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Hamilelik belirtisi olunca daha başka geliyor insana. Ama dediğin doğru sürekli kendini dinleyip hamile miyim dedikçe paranoya oluyor valla. Ben 1 kez denedim hiç aklımda yoktu hatta hoplasam zıpladım bile. Hamile kaldım ama kimyasal oldu. Bakalım nasip inşallah çok beklemeden olur yine. Allah hepimize hayırlısını versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ewet canım o yuzden bu ay adet olacagımı bıle bıle umıtlenmek kendımı aptal yerıne koymak gııb bısey oluyo. benım hıc burdakı arkadaslar gıbı belırtılerım olmadı. hanı o tas gıbı gogusler acıyan meme ucları dayanılmaz kasık agrıları ya da buram buram gelen akıntılar koku hassasıyetı fln..

hayırlısı olsun dıyorum. bı seyı ne kadar cok ıstersen o kadar olmazmıs..

ewet canım o yuzden bu ay adet olacagımı bıle bıle umıtlenmek kendımı aptal yerıne koymak gııb bısey oluyo. benım hıc burdakı arkadaslar gıbı belırtılerım olmadı. hanı o tas gıbı gogusler acıyan meme ucları dayanılmaz kasık agrıları ya da buram buram gelen akıntılar koku hassasıyetı fln..

hayırlısı olsun dıyorum. bı seyı ne kadar cok ıstersen o kadar olmazmıs..

Canım lütfen böyle deme bende de sadece adet belirtileri olmuştu öğrendikten sonra biraz değişmeye başladı ağrılar. Her bünye farklı. Hem İnan bana kimyasal vs yaşayacağına bit kaç ay geç olsun. Bak ben geçirdim şimdi bir de bekliyorum adet olayım diye. Düzenli olacak mı hiç bilmiyorum. Bir de hamileyim diye sevindiğimle kaldım. Çok üzüldüm ama iyeyim çok şükür. Kendini üzme

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana doktorum dogum kontrol hapı verecektı ıstemedım sogan kuruyle erıyor benımde degısıyor bır sagda bır solda yıne sogan kuru yapıcam 5 gun
bende basladım kuzum dun aksam kure ..pekı hapsız bu sogan kuru ne kadar zamanfda erıtır acaba hıc ole yaptınmı

Canım lütfen böyle deme bende de sadece adet belirtileri olmuştu öğrendikten sonra biraz değişmeye başladı ağrılar. Her bünye farklı. Hem İnan bana kimyasal vs yaşayacağına bit kaç ay geç olsun. Bak ben geçirdim şimdi bir de bekliyorum adet olayım diye. Düzenli olacak mı hiç bilmiyorum. Bir de hamileyim diye sevindiğimle kaldım. Çok üzüldüm ama iyeyim çok şükür. Kendini üzme

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dogru soyluyosun tatlım o yuzden hayırlısı olsun dıyorum hep:KK43:

💃💃💃oh ohhh ne de güzel olurr tatlımm. Benimmm Allah büyük her şey olabılır yeterki umutsuz olmayalııım dimiiiii 😜😁göbişler bebişle dolsunnn inşallaaah

benımde evlılık yıldonumun temmuz ayında bılıon mu cnm evlılık yıldonumumde olsun cok ıstıorummmm:)

Valla oldum bile kankim benim :)
Ben kimyasal gebelik geçirdim canım. Kanamam henüz bitti. 1 ay bekle dedi doktor yani regl olmayı bekleyeceğim. Bakalım ne zaman gelir Allah bilir. O yüzden bu ay hayal gibi görünüyor

hımm ..anladımm kanka yaaa: buyuk gecmıs olsunn..dıkkat et kendıne...bnm temmuz evlılık yıl donumum temmuzda suprız yapsa bebıs bana keske baede kocişime yapsammm:)

bence yarın deneme yapalım en azından tek cızgı cıkarda rahatlarız walla.en azından adetın gelecegını daha rahat kabullenırız :) ama senın ıcın cok erken oluyo yawrum yaa yarın tam 1 hafta kalcak dımı senın bata

Aslında normale donduyse adetim gecen ay 26. Gın gelmişti oyleyse bat pazar ama degilse yine 29 unu bulur amaaan deneyelim kuzum büyün testler bizim be yawruuum oh ohhh💃💃💃

benımde evlılık yıldonumun temmuz ayında bılıon mu cnm evlılık yıldonumumde olsun cok ıstıorummmm:)

Bilyom bebişim dün solemistin bnce inşallah olcak bebişler bnde nacizane babalar gununde solıyım demiştim benim babam yok babamız olurmusun diye gireyım diye konuya ama zaten olsa bile okadr dayanırmıyım sölememek için bilemiyorummm😜😁😜💃

Arkadaşlar bende bi kaç gün once hamile oldugumu rahatsizlanip acile gittigimde ogrendim surpriz oldu darisi tum isteyenlerin başina.:) Soyleki son 1 yıldir ciddi bebek dusunuyoruz ama bende polikistik over oldugu için yumurtlama az oluyo diye tedavi olalim dedik 5 kez fln klomen kullandim çatlatma ignesiyle beraber 2 doktor degistirdim olmamasi icin bi sebep yok demelerine ragmen hic birindede hamile kalamadim sonra bir ay sogan kuru yaptim yok yine olmadi derken zaten bi cocugumuz var olmasin napalim diyoduk son uc aydirda bi calisma yoktu sadece kısin cok hareketsiz oldugum icin yuruyus bandi aldik adetlerim en azindan duzenli olsun hormonlar yukselmesin diye egzersiz yapma karari aldim ve esim hem sagligimiz icin vucuda detoks etkisi varmis diyerek sarimsak limon kuru yapti yani son 1.5 ay once gunluk kucuk kucuk yuruyuslerle egzersize basladim her sabahta limon sarimsak kuru ictim son adetim 4 nisandaydi adet biter bitmez baslamistim icmeye sonra mayis 4 oldu adet yok 10 oldu adet yok bazende 15 gune kadar gecikiyordu diye test yapmadim ama bas donmesi halsizlik şikayetiyle acile gittim uc gun once doktor demesinmi sen gebesin biz bisy yapamayiz :) ihtimal veremedim dogru duzgun iliskimiz bile olmamisti bu ay ama demekki rabbim ol derse oluyor iste .yaptigim egzersizin ve kurun etkisinin oldugunu dusunuyorum birde kafamin rahat olmasi cocuk yapma dusuncemizin olmamasi simdi rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin ve tum cocuk sahibi olmak isteyenlerede hayirli bi sekilde versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm ben de hamileyimmm şükürler olsunnnn :KK49::KK49::KK49: darısı isteyen herkesin başınaaaaa:KK49::KK49::KK49:

Çok çooooooooook tebrik ederimmmm Allah sağlıkla göndersin bebisini kucağına insallahh :nazar::emir_bebek: yeni öğrendim sanırım canım kaçıncı gununduuuu

hımm ..anladımm kanka yaaa: buyuk gecmıs olsunn..dıkkat et kendıne...bnm temmuz evlılık yıl donumum temmuzda suprız yapsa bebıs bana keske baede kocişime yapsammm:)

İnşallah kankam Allah gönlüne göre versin :) dua edicem sana sende içini ferah tut Allah'ın izniyle gelir bebiş :) bizim yol dönümümüz Eylül'de kalmasın o zamana yaa

Aslında normale donduyse adetim gecen ay 26. Gın gelmişti oyleyse bat pazar ama degilse yine 29 unu bulur amaaan deneyelim kuzum büyün testler bizim be yawruuum oh ohhh💃💃💃

anladım canım ama ıcımden bı ses senın beklemenı soyluyo..tamamdır sımdı yarın mı yapıyoz yoksa pzt mı ? gel kız pzt yapalım

Çok çooooooooook tebrik ederimmmm Allah sağlıkla göndersin bebisini kucağına insallahh :nazar::emir_bebek: yeni öğrendim sanırım canım kaçıncı gununduuuu

sağol canım Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah. evet yeni öğrendim daha birkaç saat önce:KK9: bugün tam 4+0 haftalık:nazar:

Maşallah cok sevindim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Allah razı olsun canım:KK16:

sağol canım Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah. evet yeni öğrendim daha birkaç saat önce:KK9: bugün tam 4+0 haftalık:nazar:

Allah razı olsun canım:KK16:

Ne mutlu sana Rabbim.kucaklamayi nasip etsin

Ne mutlu sana Rabbim.kucaklamayi nasip etsin

amiiin Allah razı olsun canımmm:KK16:

canım yaa hayırlı olsun Allahım sag salım kucagına almayı nasıp eder ınsallah :) bıze belırtılerını anlatırmısın cıcegı burnunda anne adayı :)

canım Allah razı olsun.:KK16: bu ay hiçbir belirti yaşamadım. geçen aylar ise yaşamadığım belirti kalmamıştı.:KK9::KK9: sadece bata bir gün kala midem rahatsızlandı üşüttüm sandım. yediklerimi hazmedemiyordum ve acayip bi yanma vardı. bugün de yanma artarak devam etti ve bel ağrısı başladı. adet günüm oluca adet olcam sandım ama hamileymişim çok şükür:KK49:

X