- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #3.801
kuzum benıde ekle 17 hazırann yenı batt
ekledım bebekımmmmmmmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum benıde ekle 17 hazırann yenı batt
ediyorum ediyorum elim bos rabbim savır versin isyan etmiyorum oneylerse gzel eyler inşallah evlatlarımızı verir.. yarın dokt gıdıcem bakalım ne olacak..sen nasılsın canım hemşomm
Benim pazar yaptığım test negatif bugün 11.gün hala adetimde adet belirtimde yok dun öyle bir kasık ağrısı çektim ki dedim adet oluyorum ama yine yok yarın randevualdım bende doktora gidicem bakalım nedicek
ekledım bebekımmmmmmmmmmmmmmmm
canım yaaa benmde 17 haziran kaçtr yazıyorum ama gözden kaçıyo demek
anam battaş mıyız bu ayyy :)
öyle valla benimle aynı gün olan birini görünce heyecanlandım
inşallah iyi şeyler söylerler ve buu ay güzel haberi alırız Rabbim duyar sesimizi
KZIII ZZ ÇALIŞMALARDA AYNI GUNE DENK GELIO DIMIIII 2 HAZIRAN GIBI BASLICAMMM BENNN
tamam canım benım ınsallah son olur bebgın senınle olur Rabbim yar ve yardımcın olsun
inşallah iyi şeyler söylerler ve buu ay güzel haberi alırız Rabbim duyar sesimizi
canım bızım topıkte 2 tane hamıle cıktı galıba dımı. 20 mayısa kadar olanlardan ses cıkmadı sanırım.arada sırada o lısteyı buraya gondersene bakalım ne war ne yok dıye
Gonderdim canim ama yarin yeniden gondereyum:)))
Kızlar doktordan geliyorum, umudum bir sonraki aya kaldı yani Temmuz'a..
Bir ay ara ver normal adet gör ondan sonra devam edin dedi. Vücudun dinlenmesi gerekiyormuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 tane hamıle war dımı ? 20 mayısa kadar olanlardan ses cıktı mı haberın war mı
Yok canim ya c 2 de kadik zaten coguda girmiyor