Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

ediyorum ediyorum elim bos rabbim savır versin isyan etmiyorum oneylerse gzel eyler inşallah evlatlarımızı verir.. yarın dokt gıdıcem bakalım ne olacak..sen nasılsın canım hemşomm

Benim pazar yaptığım test negatif bugün 11.gün hala adetimde adet belirtimde yok dun öyle bir kasık ağrısı çektim ki dedim adet oluyorum ama yine yok :KK43: yarın randevualdım bende doktora gidicem bakalım nedicek

Benim pazar yaptığım test negatif bugün 11.gün hala adetimde adet belirtimde yok dun öyle bir kasık ağrısı çektim ki dedim adet oluyorum ama yine yok :KK43: yarın randevualdım bende doktora gidicem bakalım nedicek

inşallah iyi şeyler söylerler ve buu ay güzel haberi alırız Rabbim duyar sesimizi

kızlar benım adetıme 5 gun kaldı. aksam 6dan sonra ben gun bıtmıs sayıyorum we 4 gun kaldı dıyorum :) kasıklarım hala adet olcakmısım gıbı kaynıyo sankı :KK43: bu ay erken basladı bu agrı. agrı gıbı de degıl ıcım kaynıyo gurulduyo bı de tekırdagda usuttum wc ye gıdıyorum sureklı ppuuufffff

su karnımın guruldaması sol kasıgımdakı sızlama belırtı olabılır mı yaaa, az once wc ye gıttım akıntım baya azalmıs.gercı belırtı ıcın daha erken bılıyorum ama ne bılım yazmak ıstedım

kızlar karnımın sıslıgını de farkettım. ben artık garantı adet olucam.cunkı adet olcagım zaman karnım sıser karnım guruldar we sol kasıgım agrır.puuuffff

Kızlar doktordan geliyorum, umudum bir sonraki aya kaldı yani Temmuz'a..
Bir ay ara ver normal adet gör ondan sonra devam edin dedi. Vücudun dinlenmesi gerekiyormuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X