Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

saol canım takvımın super olmuş:) Calısıyorum ama soma beni mahfetti çocukların gözyaşları eşime demedim ama öldüğümüzde dua bile okuyanımız olmayacakmı deyip deyip üzülüyorum. Evet rabbim hayırlısı olsun:KK31:

Haklısın soma bizi mafetti. Bazı kanallar hep soma dan bahsediyor. Eşim açıyor sürekli haber izlemek için ama ben dayanamıyorum kapattırıyorum hemen. Sen de öyle yap nolur izleme.
Ablamın eltisi 12 sene denedi olmadı kaç tüp bebek kaç aşılama sana anlatamam. Ama tıp artık çok gelişti. yakalayabildikleri bir sperm ve bir yumurta vardı sadece. Hem eşi hem kendinde problem vardı anlayacağın. Ama olduran Allahım olduruyor işte. Şimdi bebekleri var.
Ben hep umutsuzluğa kapıldığımda onları düşündüm. Sorun varsa da doktorlar halleder diye. Sen de de sorun var anlamında yazmadım nolur sakın yanlış anlama. Bunu bil de haline şükret ve umudunu hiç kaybetme diye yazdım.

Senin de güzel haberlerini alıcaz bak görürsün!!! Dediydi dersin :))

tetul *************5 Mayıs

AyPrensessi *******4 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

sudem14**********9 Mayıs

elifalt44***********9 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

bernaaydin********13 Mayıs

sedolii01*********13 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

violin35***********16 Mayıs

summela**********17 Mayıs

cemreylz**********17 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

krdmr************19 Mayıs

nedesembilemedim**19 Mayıs

Canim beni de ekle. 16 nisan

tetul *************5 Mayıs

AyPrensessi *******4 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

sudem14**********9 Mayıs

elifalt44***********9 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

bernaaydin********13 Mayıs

sedolii01*********13 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

violin35***********16 Mayıs

summela**********17 Mayıs

cemreylz**********17 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

krdmr************19 Mayıs

nedesembilemedim**19 Mayıs

benide eklermisin 7 mayıs

Haklısın soma bizi mafetti. Bazı kanallar hep soma dan bahsediyor. Eşim açıyor sürekli haber izlemek için ama ben dayanamıyorum kapattırıyorum hemen. Sen de öyle yap nolur izleme.
Ablamın eltisi 12 sene denedi olmadı kaç tüp bebek kaç aşılama sana anlatamam. Ama tıp artık çok gelişti. yakalayabildikleri bir sperm ve bir yumurta vardı sadece. Hem eşi hem kendinde problem vardı anlayacağın. Ama olduran Allahım olduruyor işte. Şimdi bebekleri var.
Ben hep umutsuzluğa kapıldığımda onları düşündüm. Sorun varsa da doktorlar halleder diye. Sen de de sorun var anlamında yazmadım nolur sakın yanlış anlama. Bunu bil de haline şükret ve umudunu hiç kaybetme diye yazdım.

Senin de güzel haberlerini alıcaz bak görürsün!!! Dediydi dersin :))

insallah canım dualarına benide ekle olurmu canım rabbim seninde evladını sağlıkla kucağına koysun:nazar:

Arkadaşlar hala adet olmadım dün çok fena kasık ağrıları geçirdim ama adette olmadim testlerde hep negatif tam 11 gün oldu adetim geceli yarin doktor randevum var bana dua edin haberlicem sizi :/

kimse bilmiyorki canım benım annem dısında soylemıyorumda sanırım yoruldum ben hemde çok 10 ay az değil ya demekki olmuyo eşimdede sorun yok bütün sorun bende:KK43::KK14::KK14:

Canımmm benim kurban olurum ya pes etmek yok demekki bu süre hayırlı değilmiş hayırlı zamanda Rabbim verir İnşaAllah bizlere de yaşatır anneliği bol bol dua edelim bol bol dua :)

Canımmm benim kurban olurum ya pes etmek yok demekki bu süre hayırlı değilmiş hayırlı zamanda Rabbim verir İnşaAllah bizlere de yaşatır anneliği bol bol dua edelim bol bol dua :)

ediyorum ediyorum elim bos rabbim savır versin isyan etmiyorum oneylerse gzel eyler inşallah evlatlarımızı verir.. yarın dokt gıdıcem bakalım ne olacak..sen nasılsın canım hemşomm

X