Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kizlar test yaptim silik cizgi cikti nasil heyecanladim hastaneye kostum 0.6 cikti deger o cift cizgi nasil mutluluktu ama :) diger aylara artik sevinelim insallah hep beraber test bozukmus demekki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy ciddimisin saka gibi neyse hayirlisi olsun canim benim uzulme

Testte bu silik cizgi gorunuyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400430573509.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 30
Ben de adet olacağım sanırım, akıntım yoğunlaştı, hafif kırmızı da . Böyle olduktan sınra bir kaç günde adet oluyorum. Çok ama çok çok üzgünüm. Umutsuzum.beklemekten yıldım. Gücüm kalmadı çevremde herkes tüm arkadaşlarım, akrabalarım hamile. Kimseyi görmek ya da konuşmak istemiyorum . Teselliler sinirlerimi bozuyor, acımalara ,insanların bana bakıp Haline şükredenlere katlanamaıyorum. Allahım bana da ben gibi olanlarada nasip et . Ya da sabrını ver

6 aydır aynı hüsranı acıyı yasadığım için içi buruk bir şekilde umudunu hazirana saklayan siz hevesli arkadaslarımı çok iyi anlıyorum. Allah ım sabır versin dayanma gücü versin hepimize.

Aynen canim ben bugun daha kotu oldum hic sevmem babamin annesi annemin gittigi cenazeye gelmis herkesi ortasinda benim icin cocugu olmuyorsa dokt gitsin demis insanlar ne kadar acimasiz

Çok çok sevindim canım beniiim Allah saglıkla kucagına gondersin inşallah neler yaptın ya da yaptın mı bişi bize önerilerin neler😜☺artık nazlanmana ve keyfine bakk eksik etme dualarından bizi😁💃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi aksamlarrr kizlarrr... Ben hala adet olmadim 14.gundeyim gecikmenin bi anlam veremiyorum... Atesim hic bu kdr yuksek olmazdi 36.7 bi haftadir yaklasim ama ne bisislik var ne bir agri hic bi belirti yok sdc normalden biraz fazla akintim var... İdrar testlerim hep negatif artik yrn kan vericem snrm sizde fikirlerinizi soylermisiniz banaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsun canim . Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.

samsung

Çok teşekkür ederim canım. Dualarımdasınız hep :) inşallah sizler de en kısa sürede güzel sonuçlar alırsınız.

Bizim beşinci ayımızdı canım. İlk dört ayda günaşırı denememize rağmen olmadı. Eşimin işi nedeni ile şu anda yurtdışındayız biz. Türkiyeye gider gitmez hemen soluğu doktorda aldık bir sorun mu var acaba diye. Her şey normal dedi doktor. O gün adetimin 10. günü idi. Doktor yumurtamın olgunlaşmak üzere olduğunu söyledi. Ben de ovülasyon testi kullanıyordum zaten. ( çünkü günaşırı ilişki insanı yoruyor malum görev gibi oluyor bir süre sonra )
12. günde çift çizgiyi gördüm ve 3 gün üst üste çalışma oldu. Onun haricinde bir şey yapmadık. Tuttu hayırlısı ile.

Darısı hepinizin başına inşallah. Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…