-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #3.681
Canımm hayirli olsun darisi bize) saglikli sihhatli kucagina al inşaallah
Kizlar test yaptim silik cizgi cikti nasil heyecanladim hastaneye kostum 0.6 cikti degero cift cizgi nasil mutluluktu ama :) diger aylara artik sevinelim insallah hep beraber test bozukmus demekki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy ciddimisin saka gibi neyse hayirlisi olsun canim benim uzulme
Testte bu silik cizgi gorunuyor :)
Alti pembemsi gibi demi sanirom bozukmus olsun canimiz sag olsun
Evt cnm ama cizgide var resimde cikmamista bozukmus hayirlisi hakkimizda
Bende regl oldum bugun Allah Haziran ayında nasip etsin inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar hormon testi yaptiran var mi
ben yaptırdım cnm. adetin 3. günü yaptırman gerekiyor.
sen neden yaptırıcaksın?
Ben de adet olacağım sanırım, akıntım yoğunlaştı, hafif kırmızı da . Böyle olduktan sınra bir kaç günde adet oluyorum. Çok ama çok çok üzgünüm. Umutsuzum.beklemekten yıldım. Gücüm kalmadı çevremde herkes tüm arkadaşlarım, akrabalarım hamile. Kimseyi görmek ya da konuşmak istemiyorum . Teselliler sinirlerimi bozuyor, acımalara ,insanların bana bakıp Haline şükredenlere katlanamaıyorum. Allahım bana da ben gibi olanlarada nasip et . Ya da sabrını ver
Arkadaşlar hamileyimmmm!!!
Sabah test yaptım ilk çizgi kadar koyu olmasa da ikinci çizgi çıktı çok şükür. Allahım dileğimi gerçekleştirdi dualarımı kabul etti. Sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur inşallah.
Darısı sizlerin de başına inşallah. Dualarım hepimiz için...
Arkadaşlar hamileyimmmm!!!
Sabah test yaptım ilk çizgi kadar koyu olmasa da ikinci çizgi çıktı çok şükür. Allahım dileğimi gerçekleştirdi dualarımı kabul etti. Sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur inşallah.
Darısı sizlerin de başına inşallah. Dualarım hepimiz için...
Çok çok sevindim canım beniiim Allah saglıkla kucagına gondersin inşallah neler yaptın ya da yaptın mı bişi bize önerilerin neler😜☺artık nazlanmana ve keyfine bakk eksik etme dualarından bizi😁💃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli olsun canim . Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
samsung