Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Beninde midemde ara ara yanmalar olur ama hic ne oldugu hakkinda bilgim yok canim ama gunde bir kere yap sende agridimi birak ama yinede bilene sor tabi

Baskalarida uygula miden cok agri yaparsa bida uygulamazsin dediler. peki bn ne zmn baslim simdi pazar gunu bal kurum bitiyo .sogan kurude adet bitiminden 7 gun sonra yapiliyo. bnm de bu tarih önümüzdeki pazartesiye denk glio ama ust uste kurler olsun istemiyorum iki uc gun bekleyip de baslim diyorum ama yoksa pazartesi baslasammi off ne dertliyim arkadasss :-D :-D

Bide sogan kuru yaparken hamile kalinirsa düşüge falan sebep olmaz dimi

merhaba.bu soruyu atv da saraçoğluna sordular.aynen verdiği cevabı yazıyorum.kesinlikle düşüge neden olmaz.üstelik embriyonun tutunmasını sağlar,ama hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman bırakın içmeyi dedi.

Kızlaaar bugün sizden çok ayrı kaldım çalış çalış nereye kadar yaa :) neler yaptınız neler kaçırdım acaba.

Tskler pazartesi başlıyorum o zmn

Tskler pazartesi günü başlıyorum o zaman

Sen simdi adetin kacinci gunundesin bebegimmm

Sen simdi adetin kacinci gunundesin bebegimmm

Adetim bitti pazartesi gunu. Bal çörekotu tarcin yapiyorum su an bu kür pazar gunu bitiyo oniki gun yapiliyo ya. Sogan kuru de adet bitiminden 7 gun sonra yapiliyo oda onumuzdeki pazartesiye geliyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…