-
- Konu Sahibi basbelasiyim
canım h.buldum sende benim gibi bekliyosun heralde allahın izniyle :)
canım bende geçen ay senin gibi oldum 5 tane yumurtam gelişti çatladı ama malesef tumadıbu ay gitmedim ve oluruna bıraktım sadece yumurtlama gününe ve öncesi günlere dikkat ettim çalışıyorum bende ama geçen ay gün gün takip etti doktor cenazemiz oldu haberi aldığım gün 3 gün gecikmiştim ve o gece sabaha karşı adet oldum
h. b bebeğim bende 23 yaşındayım inşallah butanışamamız uğur getirir hepimizeee
Bes aylik evliymissin doktor kontrolünde mi bebek icin ugrasiyosunuz
ama bak sukurler oçsun hersey normal yumurtada catladı artık uzulmen ıcın bırsey yok dua et ve sabret onun vaktı gelmeden ne yaparsan ya olmazkı Ancak rabbım ol derse olur
olsun canım bak ne guzel ne evlılıkler ne hayatlar var rabbım huzurumuzu saglıgımızı bozmasn elbet bızım mınnaklarda gelecek sabırla ve mutlulukla stressız beklemelıyız:)
ben bir düşük birde kimyasal gebelik geçirdim aslında hamile kalmamda sorun yok ama benimde tutunamıyorhaftaya randevu aldım genetik bölümüne gidicem inşallah bakalım birkaç test yaptırıcam.ama yinede bu ilacı kullanmak istiyorum.reglimin üçüncü günündeyim daha şansım var ozaman :)
5.gün başlanıyor zaten canım ama kist oluşmaması için mutlaka doktor kontrolü şart
yok canım benim ilk ikinci ayımda adetimin 18. günü kanamam oldu rahım içinde ödem oluşmuş onun tedavisini oldum sonrada bebek için kolaylaştırmak amaçlı i,laç verdi dr ama malesef
yok canım benim ilk ikinci ayımda adetimin 18. günü kanamam oldu rahım içinde ödem oluşmuş onun tedavisini oldum sonrada bebek için kolaylaştırmak amaçlı i,laç verdi dr ama malesef
h. b bebeğim bende 23 yaşındayım inşallah butanışamamız uğur getirir hepimizeee
merhaba kızlar
bende mayısta hamiş olmayı cok ıstıyorum ama galıba olmayacak yıneyumurtlama gunumde grip oldum. 4 gundur gripten ölüyorum bırakın bebek calısmasını kolumu kaldırmaya halım yok :) üstünede bir suru nurofen içtim. benimki sanırım hazirana kaldı off ya off
oyle deme ılacta alma canım bal ye bol bol sut ıc aman bızım işi ihmal etme
amin canım inşallah kız hepimiz pozitifleri atıcaz buraya ınanmak yapmamının yarısıdır:)
oyle deme ılacta alma canım bal ye bol bol sut ıc aman bızım işi ihmal etme
Yav bebegim sen insani cok pis gaza getiriyosun yavv :-D :-D yarin dogurasim geliyo daha cokkk :-D
Kizlaarrrrr mide hastaligi olanlar soğan kürünü yapamiyomus bnde gastrit var sizce napayim bilgilendirirseniz sevinirimmm.. suan bal tarcin corekotu yapiyorum üç gun sonra bitiyo bu daha sonra bi kac gun ara verip sogan kurune baslicaktim ama bunu okudum sizce napayim ???