Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

hormonları çok etkiliyomuş zaten doktorum bütün vücuda zararı var demişti.hayırlısı olur inşallah

bende doktora tekrar söylemek istiyorum aslında bana da versin diye :) adetin kaçıncı günü kullanılıyor yoksa herkesde farklımı başlanan günler

slm kızlar ya benımde bebısım olmadı okadar uzun denemelerımıze karsınn..1,5 yıldır bu bole hiç bir sorun yok her tahlıl temız ve guzel cıktı.ama sonç aynıı.ve bugun regl oldum .düzenli oluyorum 28 gun de ir döngü yani mayıs 14 gelio bende mayısta bebişim olsun isteyenler arasındayım

yokk kızlar bu topıkte huzun yok mutluluk var ask var sevgı var ama huzun yok gulumsememız lazım bızım buna ıhtıyacımız var :13:

kesinlikle doğru sööylüyorsubn canım benm o kadar güzel bir evliliğim var ki hayatım o kadar yolunda ki işte bir bu eksikbu yüzdende çok üzüyor tek d erdim bu çünkü.

bende hep adeti düzenli olanlar cabuk hamile kalır iye düşünürdüm ama alakası yok demekki.

bende doktora tekrar söylemek istiyorum aslında bana da versin diye :) adetin kaçıncı günü kullanılıyor yoksa herkesde farklımı başlanan günler

yok canım herkeste 5. gün başlatılıyor 5 gün içiyorsun sabah akşam. yumurtalar çok güzel oluyor ama döllenemiyor işte nasip

yok canım herkeste 5. gün başlatılıyor 5 gün içiyorsun sabah akşam. yumurtalar çok güzel oluyor ama döllenemiyor işte nasip

ben bir düşük birde kimyasal gebelik geçirdim aslında hamile kalmamda sorun yok ama benimde tutunamıyor haftaya randevu aldım genetik bölümüne gidicem inşallah bakalım birkaç test yaptırıcam.ama yinede bu ilacı kullanmak istiyorum.reglimin üçüncü günündeyim daha şansım var ozaman :)

kesinlikle doğru sööylüyorsubn canım benm o kadar güzel bir evliliğim var ki hayatım o kadar yolunda ki işte bir bu eksikbu yüzdende çok üzüyor tek d erdim bu çünkü.

olsun canım bak ne guzel ne evlılıkler ne hayatlar var rabbım huzurumuzu saglıgımızı bozmasn elbet bızım mınnaklarda gelecek sabırla ve mutlulukla stressız beklemelıyız:)

canım bu ılaclar hormon takvıyesı doktora soylemeden kullanma bence

olacak canım ama ltfen sters yapma uzulme sakın ve mutlu ol aynaya baktıgında sadece gülll

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

canım bu ılaclar hormon takvıyesı doktora soylemeden kullanma bence

yok canım kullanmam zaten çatlamazsa kiste dönüşüyor biliyorum.hafta sonu izinliyim.cumartesi günü gidip konuşayım tekrar diyorum o gün reglimin 5.gününe geliyor verirse kullanırım iyi olur belki

çok sağol cnm ilk bebiş istediğim zmanlarda ilk birkaç ay olmayınca stres yaptım.sonrasında bu duruma bıras alıstım üzülmüyordum.takı bu aya kadar ya ben bu aya cok umutlanmısım.cunkı duzenlı doktora gıdıyorum.muayene oluyorum.3 yumurtam gelişti hepsi çatladı ama bebek olmadıı..bu ay çok ümitlenmiştimmm o yuzden uzgunumm.

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine :) 5 aylıık evliyim bebiş istiyoruz allah izin verirse bu ay diğer aylara göre daha olumluyum rabbim hepimize nasip eder inşallahhh..
bugün adetimin 26. günü sabırla bekliyorum 6 günüm kaldı inşallah:)

Hg cnm aramizda bi ay var bnde dort aylik evliyim

Slm kizlar bende1,5 yillik evliyim. 4-5 aydir her listeye afimi yaxdiriyorum ama sonuc hep husran. O yuzden artik kafama takmamaya karar verdim.cok dusununce olmuyo .size tavsiyem cok fazla kafaniza takmayin hersryin bi zamani var.olacaksa her turlu olur zaten

ama bak sukurler oçsun hersey normal yumurtada catladı artık uzulmen ıcın bırsey yok dua et ve sabret onun vaktı gelmeden ne yaparsan ya olmazkı Ancak rabbım ol derse olur

bende 28 yasındayım 10 aylık evlıyım Rabbım ınsallah tez vakıtte saglıklı ve hayırlı evlatlarımızı verır:) hos geldın sefala getırdın canık

canım bende geçen ay senin gibi oldum 5 tane yumurtam gelişti çatladı ama malesef tumadı bu ay gitmedim ve oluruna bıraktım sadece yumurtlama gününe ve öncesi günlere dikkat ettim çalışıyorum bende ama geçen ay gün gün takip etti doktor cenazemiz oldu haberi aldığım gün 3 gün gecikmiştim ve o gece sabaha karşı adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…