-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Yok çok şükür,yumurtada çatışması dada sıkıntı , da işte dedim doktora istioz bebiş bişi yapalım , buna başladık işte.amaaan mahvetti beni ayrı.bidaha kullanmam zaten ,şiştim yahuuu ,
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım sadece probleme verilmiyor gebeliği hzlandırmak için e veriliyor bu ilaçlar. bende hiç bir sorun yok oluşuyor ve catlıyor kendiliğinden serephone kullanıyorum 3 aydır öyle bir sıkıntıa vermiyor yumurtalarım çok güzel dölleniyor normalde 1 yumruta olur ilaçla biz onu 3 4e çıkarıyoruz şansı artırmak için.
yokk kızlar bu topıkte huzun yok mutluluk var ask var sevgı var ama huzun yok gulumsememız lazım bızım buna ıhtıyacımız var :13:
slm kızlar ya benımde bebısım olmadı okadar uzun denemelerımıze karsınn..1,5 yıldır bu bole hiç bir sorun yok her tahlıl temız ve guzel cıktı.ama sonç aynıı.ve bugun regl oldum .düzenli oluyorum 28 gun de ir döngü yani mayıs 14 geliobende mayısta bebişim olsun isteyenler arasındayım
bende doktora tekrar söylemek istiyorum aslında bana da versin diye :) adetin kaçıncı günü kullanılıyor yoksa herkesde farklımı başlanan günler
yok canım herkeste 5. gün başlatılıyor 5 gün içiyorsun sabah akşam. yumurtalar çok güzel oluyor ama döllenemiyor işte nasip
kesinlikle doğru sööylüyorsubn canım benm o kadar güzel bir evliliğim var ki hayatım o kadar yolunda ki işte bir bu eksikbu yüzdende çok üzüyor tek d erdim bu çünkü.
ben bir düşük birde kimyasal gebelik geçirdim aslında hamile kalmamda sorun yok ama benimde tutunamıyorhaftaya randevu aldım genetik bölümüne gidicem inşallah bakalım birkaç test yaptırıcam.ama yinede bu ilacı kullanmak istiyorum.reglimin üçüncü günündeyim daha şansım var ozaman :)
slm kızlar ya benımde bebısım olmadı okadar uzun denemelerımıze karsınn..1,5 yıldır bu bole hiç bir sorun yok her tahlıl temız ve guzel cıktı.ama sonç aynıı.ve bugun regl oldum .düzenli oluyorum 28 gun de ir döngü yani mayıs 14 geliobende mayısta bebişim olsun isteyenler arasındayım
canım bu ılaclar hormon takvıyesı doktora soylemeden kullanma bence
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine :) 5 aylıık evliyim bebiş istiyoruz allah izin verirse bu ay diğer aylara göre daha olumluyum rabbim hepimize nasip eder inşallahhh..
bugün adetimin 26. günü sabırla bekliyorum 6 günüm kaldı inşallah:)
çok sağol cnm ilk bebiş istediğim zmanlarda ilk birkaç ay olmayınca stres yaptım.sonrasında bu duruma bıras alıstım üzülmüyordum.takı bu aya kadar ya ben bu aya cok umutlanmısım.cunkı duzenlı doktora gıdıyorum.muayene oluyorum.3 yumurtam gelişti hepsi çatladı ama bebek olmadıı..bu ay çok ümitlenmiştimmm o yuzden uzgunumm.
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine :) 5 aylıık evliyim bebiş istiyoruz allah izin verirse bu ay diğer aylara göre daha olumluyum rabbim hepimize nasip eder inşallahhh..
bugün adetimin 26. günü sabırla bekliyorum 6 günüm kaldı inşallah:)