Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

günaydın kızlar bugün doktora kontrole gideceğim pko için dua edin bana inşallah güzel şeyler söyler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar bugün doktora kontrole gideceğim pko için dua edin bana inşallah güzel şeyler söyler :)

ınsallah canım emınımkı hersey cok guzeldir sende böyle düşün canım Şu güzel Cumanın hatrına hayırlı ve saglıklı evlatlarımız tez vakitte bize gelsin

ınsallah canım emınımkı hersey cok guzeldir sende böyle düşün canım Şu güzel Cumanın hatrına hayırlı ve saglıklı evlatlarımız tez vakitte bize gelsin

amin amin inşallah kötü birşey olunca doktorum birşey söylemiyor ilaç falan veriyor ama ben ifadesinden anlıyorum hamile oldugumda ilk kontrolde yüzü birden değişti anladım kötü birşey olduğunu ama bize birşey demedi üç gün sonra düşük yaptım

kızmaa ya yazık adama bız daha fevrıyız daha cok ıstıyorum ama onlarda oyle degıl sanırım bızı paylasamıyorlar:) zamanla alısır fıkre bende oyle cok kızmıstım ama sonra anladımkı sadece ben uzulmeyeyım dıye bana yansıtmıyormus onlarsız yapamayız bız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…