Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

canım bende geçen ay senin gibi oldum 5 tane yumurtam gelişti çatladı ama malesef tumadı :KK43: bu ay gitmedim ve oluruna bıraktım sadece yumurtlama gününe ve öncesi günlere dikkat ettim çalışıyorum bende ama geçen ay gün gün takip etti doktor :KK43: cenazemiz oldu haberi aldığım gün 3 gün gecikmiştim ve o gece sabaha karşı adet oldum :KK43::KK43::KK43:

Bes aylik evliymissin doktor kontrolünde mi bebek icin ugrasiyosunuz

ama bak sukurler oçsun hersey normal yumurtada catladı artık uzulmen ıcın bırsey yok dua et ve sabret onun vaktı gelmeden ne yaparsan ya olmazkı Ancak rabbım ol derse olur:KK49:

İnş. cnm benimm Allah'ım en hayırlı zamnda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere ..umudumu hiç kaybetmiyorum her ay benim için bi umut ama beklememek gerek beklediğimiz zamn uzuluyoruz...:KK19:

ben bir düşük birde kimyasal gebelik geçirdim aslında hamile kalmamda sorun yok ama benimde tutunamıyor:KK43: haftaya randevu aldım genetik bölümüne gidicem inşallah bakalım birkaç test yaptırıcam.ama yinede bu ilacı kullanmak istiyorum.reglimin üçüncü günündeyim daha şansım var ozaman :)

5.gün başlanıyor zaten canım ama kist oluşmaması için mutlaka doktor kontrolü şart

yok canım benim ilk ikinci ayımda adetimin 18. günü kanamam oldu rahım içinde ödem oluşmuş onun tedavisini oldum sonrada bebek için kolaylaştırmak amaçlı i,laç verdi dr ama malesef:KK43:

Himmm anladim cnm gecmis olsun her gece ruyamda bebislerle ugrasiyorum gecendw Üçüz gordum ruyamda tovbe tövbe :-D

yok canım benim ilk ikinci ayımda adetimin 18. günü kanamam oldu rahım içinde ödem oluşmuş onun tedavisini oldum sonrada bebek için kolaylaştırmak amaçlı i,laç verdi dr ama malesef:KK43:

kızzz odem baska yer bulamamısmı ya ne enteresan seyler var Allahım bir daha yaaşatmasın

merhaba kızlar

bende mayısta hamiş olmayı cok ıstıyorum ama galıba olmayacak yıne:KK43: yumurtlama gunumde grip oldum. 4 gundur gripten ölüyorum bırakın bebek calısmasını kolumu kaldırmaya halım yok :) üstünede bir suru nurofen içtim. benimki sanırım hazirana kaldı off ya off :KK43:

merhaba kızlar

bende mayısta hamiş olmayı cok ıstıyorum ama galıba olmayacak yıne:KK43: yumurtlama gunumde grip oldum. 4 gundur gripten ölüyorum bırakın bebek calısmasını kolumu kaldırmaya halım yok :) üstünede bir suru nurofen içtim. benimki sanırım hazirana kaldı off ya off :KK43:

oyle deme ılacta alma canım bal ye bol bol sut ıc aman bızım işi ihmal etme:KK52:

oyle deme ılacta alma canım bal ye bol bol sut ıc aman bızım işi ihmal etme:KK52:

ya aslında ilk iki gün içmedim ilaç o nedenle cok ielrledi grip. burnum falan domates gibi kızardı. dayanamadım artık nurofen ıctım. işimden ancak 1 gün izin alabıldım. calısşmak zorunda oldugum ıcın ıctım ilacı. ama bu aksam artık yapıcaz bıseyler :) bugunlerı kacırmamak lazım kesinlikle. :) Allah hepimize en yakın zamanda saglıklı hayırlı bebeişler versin.

Kizlaarrrrr mide hastaligi olanlar soğan kürünü yapamiyomus bnde gastrit var sizce napayim bilgilendirirseniz sevinirimmm.. suan bal tarcin corekotu yapiyorum üç gun sonra bitiyo bu daha sonra bi kac gun ara verip sogan kurune baslicaktim ama bunu okudum sizce napayim ??? :confused::confused:

Kizlaarrrrr mide hastaligi olanlar soğan kürünü yapamiyomus bnde gastrit var sizce napayim bilgilendirirseniz sevinirimmm.. suan bal tarcin corekotu yapiyorum üç gun sonra bitiyo bu daha sonra bi kac gun ara verip sogan kurune baslicaktim ama bunu okudum sizce napayim ??? :confused::confused:

Beninde midemde ara ara yanmalar olur ama hic ne oldugu hakkinda bilgim yok canim ama gunde bir kere yap sende agridimi birak ama yinede bilene sor tabi :KK1:

X