- 1 Nisan 2014
- 750
- 23
- Konu Sahibi basbelasiyim
Evet canim daha haziranda evlendik
Himm hayirli olsun insaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim daha haziranda evlendik
Benm bu ay klomen ve catlatma iğnesinde 2.ayım.esimdede bendede sıkıntı yok çok şükür de işte nasip,zaman,hayırlısı..
Bu ay ekstradan keçiboynuzu pekmezi,bal,fındık,ceviz falan bi karışım yapıp koçişime yedireyim diyorum ,zararı olmaz faydası olur.
Kendimede , belime yakı yapıştırcam,faydasını gören cok var burda formlarda okumuştum.bakalım bide böyle deneyelim bu ay.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyle canım ya birsürü arkadadaşım izinlerini ayarlamaya çalıştı ama nasip. tam yazın ortasına denk gelen bile oldu. olsun da artık bi şekilde izin işlerini ayarlamaya çalışcaz.
Ne zamandir cocuk istiyosunuz ne kadarlik evlisiniz
15 aylık evliyimm,işte 11-12 aydr korunmuyoruz ama ı-ıh yani gelen yok ne yazık ki.
Himm hayirli olsun insaallah
Himmm insaallah olur dorun neymis pki
esımdede bendede hormonal falan sorun yok oyle dedı ama benım yumurtam catlamıyor bakalım nolucak bu ay dınlenıyorum:)
Merhabalar,
allahım herkese nasip etsin anneliği
7 ay önce spiralimi çıkartırdım eşimin ısrarı sonucu. 7 aydır öyle bi takıntı yaptımki bu hamile olmayı. Çeket atsalar hamile kalırdım diye düşünüyordum. Bu kadar zor olacağını düşünmememiştim.
3 ay önce bi düşüğüm oldu. 2 ay korun dediler korunmadan deniyorum. Adetim de düzensizleşti düşükten sonra 28, 32...
ve suan yine bekliyorum. SAT 28 bugün...hiçbir belirti de yok...test yapmak da istemiyorum
İns herkes bu güzel duyguyu tadar cnm...sen ne durumdasın?
Yumurta niye catlamiyomus ki adetmi gorulmuyo yumurta catlamayinca
ıste sorun yok ama masabası calısanlarda olur demıstı oncekı doktorum bu ay degıstırdım doktorumu yumurta testı yaptırdık esımın testını hormon testı sukurler olsun bırsey yok sanırım hareketsızlıkten spor yapıyorum 10 gunde sogan suyumu ıccem bakalım artık
Benm bu ay klomen ve catlatma iğnesinde 2.ayım.esimdede bendede sıkıntı yok çok şükür de işte nasip,zaman,hayırlısı..
Bu ay ekstradan keçiboynuzu pekmezi,bal,fındık,ceviz falan bi karışım yapıp koçişime yedireyim diyorum ,zararı olmaz faydası olur.
Kendimede , belime yakı yapıştırcam,faydasını gören cok var burda formlarda okumuştum.bakalım bide böyle deneyelim bu ay.
klomeni yumurtlama problemlerinde veriyor doktorlar,öyle bir sorunun mu var.ben yumurta takibi yaptırdım oluşup çatlıyo ama klomenle kolay gebe kalınıyormuş.doktora söyledim vermedi bi sorun olmadığı için.aslında bende kullanmak istiyorum ama kafama görede kullanamam tabi :)
Ayy bnde butun gun evde otur otur olurmuki bndede :'(
Yok çok şükür,yumurtada çatışması dada sıkıntı , da işte dedim doktora istioz bebiş bişi yapalım , buna başladık işte.amaaan mahvetti beni ayrı.bidaha kullanmam zaten ,şiştim yahuuu ,
Yok çok şükür,yumurtada çatışması dada sıkıntı , da işte dedim doktora istioz bebiş bişi yapalım , buna başladık işte.amaaan mahvetti beni ayrı.bidaha kullanmam zaten ,şiştim yahuuu ,
Bide bnm adetlerim duzensizlesti ya evlenmeden once yoktu evlendim bozuldu gecikiyo adetim ne zmn yumurtluyorum bi fikrim yok adet oluyorum ama her ay sadece gec oluyorum yumurtlama oliyodur dimi mutlaka yoksa adet olmaz sanirim
Canim yeni evlendiginde bu tur seylerin olmasi normal vucut alisma evresinde ama baktin cok uzuyor bir git doktora İnaallah kotu birseey cikmaz
Valla canim bence cikip yuruyus falan yapmalisin once saglii
yok canım sadece probleme verilmiyor gebeliği hzlandırmak için e veriliyor bu ilaçlar. bende hiç bir sorun yok oluşuyor ve catlıyor kendiliğinden serephone kullanıyorum 3 aydır öyle bir sıkıntıa vermiyor yumurtalarım çok güzel dölleniyor normalde 1 yumruta olur ilaçla biz onu 3 4e çıkarıyoruz şansı artırmak için.klomeni yumurtlama problemlerinde veriyor doktorlar,öyle bir sorunun mu var.ben yumurta takibi yaptırdım oluşup çatlıyo ama klomenle kolay gebe kalınıyormuş.doktora söyledim vermedi bi sorun olmadığı için.aslında bende kullanmak istiyorum ama kafama görede kullanamam tabi :)