Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

off benımde 3. günüm gecikmede bugun gene tek cızgıyı gordum.. baş agrım cok siddetli devam ediyor.. ılacın etkisi geçince tekrar başlıyor... bolbol akıntım var şeffaf baya sulu sulu... gögüsler şiş beklemedeyim.. nromalde ben adet donemıne gelmeden 2-3 gün önce gazdan kabız olurum.. suan fena gaz var ama kabız değilim ((43:

aynen secido bizde öteleye öteleye 8 ayı devirdikk

buarada eşim spegrogramisine baktırdı bize biraz az gelmişti ileri hareketlilik, bunu görünce eşim sigarayı bırakıp keçiboynuzu pekmezi yemeye başladı dr a gitti dünde hiç bişi yok sigarayı bırakmıssın madem 1 ayda toparlar vücut demiş.. git altı ay sonra hamile kalmazsa eşin öyle gel tekrar bakalım demiş..

buarada bende çift rahimlilik var :) ve büssürü doktor sıktındı yok gebelik için deyip durdu.. bakalım beklıyorum gidip kanda vermek istemiyorum.. resmen her ay kan verir oldum

kızz kızılay gıbı olduk kan vere vere valla benım esımde cok sukur sorun yok bendede hormonda bırsey cıkmadı ama baska bısı varmı bılmıyorum bu kanama oldugunda kotu oldum ya esımde cok ıstıyor bebk cok uzuldum ona bakınca ama napayım benım elımde degılkı benım goguslerımde cok kotuydu ama o kor olası kanamadan sonra agrısı gectı gazım falan yok gayet ıyıyım:) gercı ben karatay dıyetı yapıyorum gaz yapacak bıseyde yemıyorum

eşime de neofortal diye bir ay kullanımlık ilaç verdi de biz bu ay da olmazsa kullanıcz inş gerek kalmaz

proxxedin içeriği daha iyi canım şimdi baktım.doktor vermiş tabiki o yeterli gelicektir heralde.proxxede herşey 2 katı.diğerinde 10 mg olan diğerinde 20 mg.

proxxedin içeriği daha iyi canım şimdi baktım.doktor vermiş tabiki o yeterli gelicektir heralde.proxxede herşey 2 katı.diğerinde 10 mg olan diğerinde 20 mg.

dogrudur cnm, eşim muayene oldu başlangıç seviyesinde sayılmayacak kadar varikosel demiş bu ilaç artırırsa sorun yok artırmazsa tedavi ederz demiş ama keçiboynuzu ile 10mlyndan 25 milyna çıkt, hareketlilik %25lerden %75lere çıktı çok şükür ii geldi o yüzden faydası olur diye düşünüyorm zaten kk da okuduğum kadarı ile 3-5-10 milynla bebek sahibi olanlar var inş bizde oluruz,
sizdeki durum nasıl sayı hareket filan

hadıya cok mu zor ayy benımde canım cok acır zaten

sürekli gidip geliyorsun hastaneye o yoruyor canım aşılama 5 dakika bile sürmüyor ama insan stres oluyor yaaa sen bilirsin tabi ben 3. için gideceğim adet olursam sonrada olmazsa raporumu isteyeceğim tüp için

Bayanlara cnm ploraktin süt hormonunu falan normal seviyeye düşürüyormuş diger degerleride

hmmm, bn gecen ay ilk kez gittim dr a adetin son günü o da yumurtlamana bakalam 1 hft snr gel demişti gittim smear testi yapıp yumurta gelişimine baktı bi snrki hft tekrar gittim yumurtan çatlamış demişti yumurtlmayla ilgili problem yok filan dedi kan testi yapmadı, gerek mi duymadı ki kızlar yoksa baska dr a gidip kan değerlerime baktırmalı mıyım

sürekli gidip geliyorsun hastaneye o yoruyor canım aşılama 5 dakika bile sürmüyor ama insan stres oluyor yaaa sen bilirsin tabi ben 3. için gideceğim adet olursam sonrada olmazsa raporumu isteyeceğim tüp için

ya bende aşılamadan korkuyorm gecn ay dr smear testi yapıp snr vajinal ultrasonla yumurtama baktı cnm cok acıdı durun diye çığlıklar bile atttim :$
bir hft snr tekrar vajinal ultrason yapacaktı ilk yaptığı çok acıdığından kendimi çok kastım bakamadı biras da bozuldu gibi oldu dr şimdi tekrar gitmeye korkuyorm dr mu değiştirsem ki aslında herkes ii dr diye tavsiye de ediyodu
yoksa tek canı acıyan ben miyimmmm(((((((

ben devlet ast gıtmek ıstemıyorum ya ılgılenmıyorlar doktoruma sorayım bakayım gerek gorecekmı bıraz ınat doktor ılac bıle ver dıyınce vermıyor

Bnce hormom testi yaptir cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o ultrason benimde canımı yakmıştı hatta halaa muayeneye gidinc sırf yumurtalık için bakıyo isteksiz yatıyorum o sandalyeye ama mecbur işte kasma kendini cok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…