- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.481
bosver cevreyı ya salla gıtsın zaten ne geldıyse basımıza onlar yuzunden geldı
aslında öyle yapmak lazım ama eşim çok istiyo bebeği 2 lafından biri bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bosver cevreyı ya salla gıtsın zaten ne geldıyse basımıza onlar yuzunden geldı
Aminn aynen öyle. baktıysan bu ilacı kullanıp hamile kalan çok var ve hayıt hapı zaten. Özele gidiyorum doktorum önerdi bitkisel rahatlıkla kullanabilirsin dedi hatta geçen ay ikinci kez gittim doktorum yine aynı ilacı yazıodu o ay ilacı kullanmadım yazmayın ona devam ediyim dedim yazdırmadım eczanede recetesz satılıyomuş. İnş sebep olur bizede.
Kasik agrisi hamileligin habercisimi bnde oyleyim cok sifdetli oluyo oldum olcm yani
Canim sende prolaktin sorunu varmi yada pko
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebegımmm hemen teste ozaman beklemenın kımseye faydası yok varsa var yoksa yok zaten
bizede dedi aşılama fln diye.bn proxxed plus alcam eşime olmazsa yine tüp bebek denemek isterim.
korkuyorum dün evde yaptım çıkmadı bişey
slm kizlar 2015 ocak anneleri topigiize bekliyorum hepinizi insallah burdaki herkes oraya transfer olur
Kizlar bnm bat 13 mayis daha cok var dayanamadm test yaptimda negatif tabikide :) ama hic agrim falanda yok umutsuzum bu aydan hayirlisi
slm kizlar 2015 ocak anneleri topigiize bekliyorum hepinizi insallah burdaki herkes oraya transfer olur
hayır yok prolaktinde yok pco da yok canım tiroid biraz yüksek onun harcnde iyi değerlerim.
Anladim canim doktor bu hapi neden ic dedi onu cozmeye calistim
acıldı mı o topic linkini atsana inş lazım olur
bız daha hamile olamadıkkı
canim regl oldun mu ?
olduysanda hic uzulme bidahaki aya nasip olur insallah hamile kalmak
yok ya o kanama ıste 1 gun de 2 kere geldı sımdıde bazen cok acık renk gelıyor bellı belırsız ama beyaz akıntıda cok 10 mayısta regl gunum ben hamıle oldugumu sanmyor zatenvarsade bu kadar lekeye bırsey kalamıstır oye umutlarımızı baska bahara sakladık oteleye oteleye 8 ay oldu yınede şükürler olsun isyan etmiyorum.. Derdi verenden şifa bekliyorum
canim hayirlisi ne zamansa o zaman olsun insallah uzme kendini vardir bundada bi hayir