Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Aminn aynen öyle. baktıysan bu ilacı kullanıp hamile kalan çok var ve hayıt hapı zaten. Özele gidiyorum doktorum önerdi bitkisel rahatlıkla kullanabilirsin dedi hatta geçen ay ikinci kez gittim doktorum yine aynı ilacı yazıodu o ay ilacı kullanmadım yazmayın ona devam ediyim dedim yazdırmadım eczanede recetesz satılıyomuş. İnş sebep olur bizede.

Canim sende prolaktin sorunu varmi yada pko

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kasik agrisi hamileligin habercisimi bnde oyleyim cok sifdetli oluyo oldum olcm yani

belirtiler hamilelik belirtisi olabilir ama ben anlamadım olayı bebek istemeden önce her ay adet olduğumu bile anlamazdım geliverirdi ne zaman bebek istedik sürekli hamilelelik belirtileri gibi yaşıyorum bir hafta önceden başlıyor hemde sancılar Allah hakkımızda hayırlısını versin:KK17:

Kizlar bnm bat 13 mayis daha cok var dayanamadm test yaptimda negatif tabikide :) ama hic agrim falanda yok umutsuzum bu aydan hayirlisi

slm kizlar 2015 ocak anneleri topigiize bekliyorum hepinizi insallah burdaki herkes oraya transfer olur:KK16:

Anladim canim doktor bu hapi neden ic dedi onu cozmeye calistim

adet dönemlerim zor geçiyo ve hamile kalmak istiyorum dedim bunun üzerne verdi bitkisel zaten. Hayıt tohumundan yapılmış ilaç.

canim regl oldun mu ?
olduysanda hic uzulme bidahaki aya nasip olur insallah hamile kalmak :KK16:

yok ya o kanama ıste 1 gun de 2 kere geldı sımdıde bazen cok acık renk gelıyor bellı belırsız ama beyaz akıntıda cok 10 mayısta regl gunum ben hamıle oldugumu sanmyor zatenvarsade bu kadar lekeye bırsey kalamıstır oye umutlarımızı baska bahara sakladık oteleye oteleye 8 ay oldu yınede şükürler olsun isyan etmiyorum.. Derdi verenden şifa bekliyorum:KK43:

Son düzenleme:
yok ya o kanama ıste 1 gun de 2 kere geldı sımdıde bazen cok acık renk gelıyor bellı belırsız ama beyaz akıntıda cok 10 mayısta regl gunum ben hamıle oldugumu sanmyor zatenvarsade bu kadar lekeye bırsey kalamıstır oye umutlarımızı baska bahara sakladık oteleye oteleye 8 ay oldu yınede şükürler olsun isyan etmiyorum.. Derdi verenden şifa bekliyorum:KK43:

canim hayirlisi ne zamansa o zaman olsun insallah uzme kendini vardir bundada bi hayir :KK19:

X