- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.461
kızlar daha öncede sölemiştm bat 14 mayıs ama erken yumurtlamış olabilrim 10 mayıs da olabilir ne adet ne hamilelik belirtisi vardi ama dünden beri akıntılar oluyo inşallah bebiş olurrrr
inşallah canım. Allah gönlüne göre versin.
akıntı bende de var.
aynen oyle canım keske bıldırselerde merak etmesek ne varkı regl de olabılırdın
Off en kotusuu o ya on gun gecikiyo test yapiyon negatif o an cok kotu biliyorum
tamm agla ama ınsanız yenıden kalkıp devam edıyoruz:) malesef hepımız boyleyız uzulme canım
ilk hamileliğimde ne güzel hiç bişey anlamamıştım doktora gittiğimde 6 hafta 6 günlük olmuştu oh ne rahattı bide şimdiye bak oldumu olacakmı bu ne ya
ilk hamileliğimde ne güzel hiç bişey anlamamıştım doktora gittiğimde 6 hafta 6 günlük olmuştu oh ne rahattı bide şimdiye bak oldumu olacakmı bu ne ya
tahmin edebiliyorum.
bu arada yine kasık sancıları başladı bende.
ama biz hakkaten sabırsızız yaaa,
bak 6,6 haftalıkmış. benim çatlatma iğnem 23 nisan'da oldu o hafta hamile kalmış olsam da daha benim 2. haftam olmuş oluyo. yok yok biz abartıyoruz.
ama biz hakkaten sabırsızız yaaa,
bak 6,6 haftalıkmış. benim çatlatma iğnem 23 nisan'da oldu o hafta hamile kalmış olsam da daha benim 2. haftam olmuş oluyo. yok yok biz abartıyoruz.
Hamilelikte oluyomu kasik sancisi ya bnm boyle uc dort gun onceden baslamazdi
zaten sorun o rahat olup dusunmedıgın ıcın oldu ..benım arkadasımın ablasının 2 yıl olmadı hıc bır sorunda yoktu ta kı tup bebek tedavısıne subat ayında karar verdıler ama yazın yaptırmak ıstedıler martta hamıle kaldı ve ardından hemen 2. geldı bıraz kendımızı rahat bıraksak bunlar olmayacak aslında
Aynen cnm biz abartiyoruz dollenmenin daha on oniki gun olmus test yapiyiz falan cikarmi hic cok ugrasmamak lazım bnde alamadim zaten eczane cok kalabalikti ve erkekler vardi alamadim amannn pazara kadar olmazsam haftaya yaparim dusunmicem artik
Kizlar pazartesi 45 olan degerim iki gun sonra yaptirdigim kan sonucu 53 cikti. Kimyasal mi dis gebelik midir?
Sokturucu kullanmali miyim hemen? Hic gelisme durumu yok mudur?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarrr son durumunuzu merak edıyoruz. eğer durumunuzu paylaşmayacaksanız kişi listesinden malesef silmek zorundayım
missdely**********1 Mayıs
askyokolmak*******1 Mayıs
deryaisa07********1 Mayıs
ne_desem_bilmem***3 Mayıs
eses76***********4 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
tetul *************5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
AyPrensessi *******6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
haklısın ama ilk bebişler bi olsa sonrası önemli değil geçen gün dedem bile soruyo anneme ne zaman bebek düşünüyorlar diye çevre yetiyo zaten bizi baskı altına sokmaya:18:
canım bende daha olmadım dün olamam gerekliydi ama yok arada ağrı oluyor akıntı var tuhaf ilk defa böyle oldum
cnm yaa bnm eşimde de sayı az keçiboynuzu ile arttı biraz hareketlilikte arttı ama 2 hft snr kürün süresi bitiyo inşallah bu ay tutar dr bize de asılama diyor