Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

bende varım bebegımmm benımde canm cok acımıstı koca sey yanı bırde barız sert

oo kötü olmuş canım bundada azda olsa acı oluyor sonrasındada biraz kan geliyor alıştım artık valla ben Allahım güzel şeyler için gitmeyide nasip etsin bize allatn muayenede de mi aynısın

ben devlet ast gıtmek ıstemıyorum ya ılgılenmıyorlar doktoruma sorayım bakayım gerek gorecekmı bıraz ınat doktor ılac bıle ver dıyınce vermıyor

ben eğitim ve araştırmaya gidiyorum istanbulda memnunum canım özelde 1 lira felan aşılama

hımm orası olabılır malatyadada var ama o halde yıllık ızın almak zorundayım hergun gıdıp gelemem

Kızlar hayıt hapı kullandınız mı iyi gelio diyolarda

bende kullandım bu ay dün olmam gerekliydi olmadım göğüs acım yok çünkü hayıt alıyormuş sadece arada karın ve bel ağrım oluyor o kadar ben sadece 20 tanesini içtim yüzümde sivilce artti bıraktım bende tırstım biraz

hımm orası olabılır malatyadada var ama o halde yıllık ızın almak zorundayım hergun gıdıp gelemem

2-3 hatta 4 kere yumurta takibine çağırıyor 1 de aşılama ben de çalışıyorum hastane işime yakın zaten işlem sabahları oluyor gidiyorum 10 da iş yerindeyim

2-3 hatta 4 kere yumurta takibine çağırıyor 1 de aşılama ben de çalışıyorum hastane işime yakın zaten işlem sabahları oluyor gidiyorum 10 da iş yerindeyim

yok canım ya bız tam zıt yondeyız bırı afyon bırı mersın bır cıksam aksam 5 te gelırım ıse

Kizlarr siddetli kasik agrim var bugun ozellikle sag tarafima sanki bicak saplaniyo batma yapiyo ama adet sancisi gibi degil zonkluyo ayaga kalktikca daha cok oluyo ve belim cok agriyo bugun sizce hala hamile olma umudum varmi :'( :'(

Kizlarr siddetli kasik agrim var bugun ozellikle sag tarafima sanki bicak saplaniyo batma yapiyo ama adet sancisi gibi degil zonkluyo ayaga kalktikca daha cok oluyo ve belim cok agriyo bugun sizce hala hamile olma umudum varmi :'( :'(

cunku sana cok kızıyorum sana dusunme dedıkce sen nerdeyse damardakı kanın akısını bıle dusunuyorsun bırak varsa var elbettekı cıkacak ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…