- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.521
ya bende aşılamadan korkuyorm gecn ay dr smear testi yapıp snr vajinal ultrasonla yumurtama baktı cnm cok acıdı durun diye çığlıklar bile atttim :$
bir hft snr tekrar vajinal ultrason yapacaktı ilk yaptığı çok acıdığından kendimi çok kastım bakamadı biras da bozuldu gibi oldu dr şimdi tekrar gitmeye korkuyorm dr mu değiştirsem ki aslında herkes ii dr diye tavsiye de ediyodu
yoksa tek canı acıyan ben miyimmmm(((((((
ya bende aşılamadan korkuyorm gecn ay dr smear testi yapıp snr vajinal ultrasonla yumurtama baktı cnm cok acıdı durun diye çığlıklar bile atttim :$
bir hft snr tekrar vajinal ultrason yapacaktı ilk yaptığı çok acıdığından kendimi çok kastım bakamadı biras da bozuldu gibi oldu dr şimdi tekrar gitmeye korkuyorm dr mu değiştirsem ki aslında herkes ii dr diye tavsiye de ediyodu
yoksa tek canı acıyan ben miyimmmm(((((((
ben devlet ast gıtmek ıstemıyorum ya ılgılenmıyorlar doktoruma sorayım bakayım gerek gorecekmı bıraz ınat doktor ılac bıle ver dıyınce vermıyor
oo kötü olmuş canım bundada azda olsa acı oluyor sonrasındada biraz kan geliyor alıştım artık valla benAllahım güzel şeyler için gitmeyide nasip etsin bize allatn muayenede de mi aynısın
ben eğitim ve araştırmaya gidiyorum istanbulda memnunum canım özelde 1 lira felan aşılama
Kızlar hayıt hapı kullandınız mı iyi gelio diyolarda
hımm orası olabılır malatyadada var ama o halde yıllık ızın almak zorundayım hergun gıdıp gelemem
2-3 hatta 4 kere yumurta takibine çağırıyor 1 de aşılama ben de çalışıyorum hastane işime yakın zaten işlem sabahları oluyor gidiyorum 10 da iş yerindeyim
yok canım ya bız tam zıt yondeyız bırı afyon bırı mersın bır cıksam aksam 5 te gelırım ıse
bende varım bebegımmm benımde canm cok acımıstı koca sey yanı bırde barız sert
oo kötü olmuş canım bundada azda olsa acı oluyor sonrasındada biraz kan geliyor alıştım artık valla benAllahım güzel şeyler için gitmeyide nasip etsin bize allatn muayenede de mi aynısın
smear testinden snr bnde de kanama oldu 2-3 gün az az ara ile geldi dr o at progeston verdi ama sonuç negatif, ikinciye gittiğimde de yumurta çatlama günüydü kendimi kasınca bakamadı zorlamayalm kanamasın yine dedi of ki of yani
ama ben tekrar gidersm nsl olacak diye düşünmeden edemiyormbide dr hormon testi istemedi yaptırmalı mıydm ki
bence olmazsa olmaz canım sen kendın yaptır ıstemesede olurmu oyle sey
ilk gittiğimde smear ardından alttan muayene oldu alttan çok cnm yanmadı ama 2.kez gidince smear testindeki gibi acıyacak diye çok gerildim bidaha da regl oldm gitmedm şimdi yapabilr miyim bilmyrm koruyorm yani
smear testinden snr bnde de kanama oldu 2-3 gün az az ara ile geldi dr o at progeston verdi ama sonuç negatif, ikinciye gittiğimde de yumurta çatlama günüydü kendimi kasınca bakamadı zorlamayalm kanamasın yine dedi of ki of yani
Allah yardımcın olsunn canımmmm
doğru diyosunuz inşallah pozitf olur olmazsa bn 2.yada 3.gün baska bi dr a gideym bari
kızlar aksama misafirlerm var artık kaçıyorm grsmk üzere....
Kizlarr siddetli kasik agrim var bugun ozellikle sag tarafima sanki bicak saplaniyo batma yapiyo ama adet sancisi gibi degil zonkluyo ayaga kalktikca daha cok oluyo ve belim cok agriyo bugun sizce hala hamile olma umudum varmi :'( :'(
cunku sana cok kızıyorumsana dusunme dedıkce sen nerdeyse damardakı kanın akısını bıle dusunuyorsun bırak varsa var elbettekı cıkacak ortaya