- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.541
Ama nabim herkes bisiler yaziyo bnde yaziyorum sorunlarimi merak ettiklerimi
susss gızzzvalla bılmıyorum ben belırtı falan ınanmıyorum acıkcası dıkkat et hamıle kalanların cogu sonradan ogrenırler
nasıl bir etki ile hamilelik sağlıyor anlamadım, yumurtayı mı çatlatıyormuş.. doktor mu yazdı ilacı
evet özele gittiğim doktorum yazdı adet dönemlerim zor geçiyo hamile kalmak istiyorum dedim yazdı
bu ilaç hormonları düzenliyo ve hayıt tohumundan yapıldığı için hamile kalmayı da kolaylastırıyo. İnternetten arastırabilirsiniz hatta burada Agnuscaston diye topik var kullanıp hamile kalanlar yazmış bn aslında bu ilaç topigini tesadüfen gördüm o ilacı önemsememiştim öle kenarda duruyodu yazılanları görünce elimde hazine olduğunu düşünüp kullanmaya basladım googledan da agnucastonla hamile kalanlar diye aratırsanız hamile kalanlar yorum yazmışlar.
Hiç duymamıştım, denenebilir ozaman teşekkürler =)
ya bende aşılamadan korkuyorm gecn ay dr smear testi yapıp snr vajinal ultrasonla yumurtama baktı cnm cok acıdı durun diye çığlıklar bile atttim :$
bir hft snr tekrar vajinal ultrason yapacaktı ilk yaptığı çok acıdığından kendimi çok kastım bakamadı biras da bozuldu gibi oldu dr şimdi tekrar gitmeye korkuyorm dr mu değiştirsem ki aslında herkes ii dr diye tavsiye de ediyodu
yoksa tek canı acıyan ben miyimmmm(((((((
Olacak canim olacak umutlarimiz bos olmayacak Allahin izniyle
rica ederim tabi isterseniz kullanın. Ben sadece paylasmak istedim umarım faydalı olur.
Kızlar çok midem bulanıyo yemek yaptım kokusu beni mafetti çıkardım çıkarıcam midemi mi üşüttüm acaba diyorum batıma da 2 gün kaldı off bilemedim sabahta eşimi işe gönderirken çok bulanıyodu yataktan kalkamadım şimdi de bu oldu ufff(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
susss gızzzvalla bılmıyorum ben belırtı falan ınanmıyorum acıkcası dıkkat et hamıle kalanların cogu sonradan ogrenırler
canım stresten olabılır cunkı mıgde bulantısı hemen olmuyo dıye bılıyorum ama yıne de bellı olmaz.kısıden kısıye degısıyo cunkı.. rahatlamaya calıs lutfen cok stres yapmıssın.
nbr secıdosenın lekelenme dewam edıyomu ? doktora gıttın mı merak ettım
Iyi aksamlar kizlar, simdilik kimse yok kocislerinize yemekler hazirliyorsunuzdur  benim bir sorum var ne olur yardim edin. Sat im 30 mayisti ve o gunden beri kahve akintim var ara ara kanla karisik bende 5mayis pazartesi kana baktirdim 45 cikti once bi doktor dis gebelik dedi ona sinir oldum baska doktora gittim o da alt muayene edip rahim kalinlasmis dis gebelik yok ama kimyasal olabilir dedi. Igne ve progestan verdi. Hala akinti kanla karisik gelio. Bugun yine test yaptirdim 53 cikti. Doktor muayeneye cagirdi. Dusmesi gerekirken yukselioyor diye. O oyle diyince ozel lab. Tahlili yeniledim yani bugun iki yere kan verdim ordaki sonucum 78 cikti. Sizce bu bebek tutunur mu? Benim tahminim korunmasiz iliski yumurtlama gunumde degildi on gunluk bi bebek. Bana bi akil verin yarin doktora gifinceye kadar ne olur?
Iyi aksamlar kizlar, simdilik kimse yok kocislerinize yemekler hazirliyorsunuzdur  benim bir sorum var ne olur yardim edin. Sat im 30 mayisti ve o gunden beri kahve akintim var ara ara kanla karisik bende 5mayis pazartesi kana baktirdim 45 cikti once bi doktor dis gebelik dedi ona sinir oldum baska doktora gittim o da alt muayene edip rahim kalinlasmis dis gebelik yok ama kimyasal olabilir dedi. Igne ve progestan verdi. Hala akinti kanla karisik gelio. Bugun yine test yaptirdim 53 cikti. Doktor muayeneye cagirdi. Dusmesi gerekirken yukselioyor diye. O oyle diyince ozel lab. Tahlili yeniledim yani bugun iki yere kan verdim ordaki sonucum 78 cikti. Sizce bu bebek tutunur mu? Benim tahminim korunmasiz iliski yumurtlama gunumde degildi on gunluk bi bebek. Bana bi akil verin yarin doktora gifinceye kadar ne olur?
Umutt seninle aynı gunuz ama benim dun kahverengi akıntım geldi Afet oldum diye ped koydum bügünde cok az gelmiş kahve akıntı ama o kadar. Normalde 2. Gun cok kanamam ve ağrım olur ama ne ağrı ne kanama var bende. Ama kahve lekenlenme var test yaptım sabah negatif neden boyle oldum anlamadım