Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

aynen oyle canım keske bıldırselerde merak etmesek ne varkı regl de olabılırdın

ben burda güzel bi hbr görebilmek için mutluluklarına sevinebilmek için varım.Kendim her nekadar mutlu habere erişmiş olmasam da emin olun arkadaşlar güzel hbrlere kendim yaşamış gibi seviniyorum ve bana da umut oluyor lütfen herkes ciddiye alsın yada hiç yazmasın bile..

ilk hamileliğimde ne güzel hiç bişey anlamamıştım doktora gittiğimde 6 hafta 6 günlük olmuştu oh ne rahattı bide şimdiye bak oldumu olacakmı bu ne ya

ama biz hakkaten sabırsızız yaaa,

bak 6,6 haftalıkmış. benim çatlatma iğnem 23 nisan'da oldu o hafta hamile kalmış olsam da daha benim 2. haftam olmuş oluyo. yok yok biz abartıyoruz. :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

ilk hamileliğimde ne güzel hiç bişey anlamamıştım doktora gittiğimde 6 hafta 6 günlük olmuştu oh ne rahattı bide şimdiye bak oldumu olacakmı bu ne ya

zaten sorun o rahat olup dusunmedıgın ıcın oldu ..benım arkadasımın ablasının 2 yıl olmadı hıc bır sorunda yoktu ta kı tup bebek tedavısıne subat ayında karar verdıler ama yazın yaptırmak ıstedıler martta hamıle kaldı ve ardından hemen 2. geldı bıraz kendımızı rahat bıraksak bunlar olmayacak aslında:KK19:

Secido belirtilerin var mi? Gunun yaklasmis. Ins bu sefer olur. Eski topikten biliyorum seni hep ne zaman hamile kalacak bu kiz diyorum.

ama biz hakkaten sabırsızız yaaa,

bak 6,6 haftalıkmış. benim çatlatma iğnem 23 nisan'da oldu o hafta hamile kalmış olsam da daha benim 2. haftam olmuş oluyo. yok yok biz abartıyoruz. :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Aynen cnm biz abartiyoruz dollenmenin daha on oniki gun olmus test yapiyiz falan cikarmi hic cok ugrasmamak lazım bnde alamadim zaten eczane cok kalabalikti ve erkekler vardi alamadim amannn pazara kadar olmazsam haftaya yaparim dusunmicem artik

zaten sorun o rahat olup dusunmedıgın ıcın oldu ..benım arkadasımın ablasının 2 yıl olmadı hıc bır sorunda yoktu ta kı tup bebek tedavısıne subat ayında karar verdıler ama yazın yaptırmak ıstedıler martta hamıle kaldı ve ardından hemen 2. geldı bıraz kendımızı rahat bıraksak bunlar olmayacak aslında:KK19:

haklısın ama ilk bebişler bi olsa sonrası önemli değil geçen gün dedem bile soruyo anneme ne zaman bebek düşünüyorlar diye çevre yetiyo zaten bizi baskı altına sokmaya:18::KK20::KK20:

Aynen cnm biz abartiyoruz dollenmenin daha on oniki gun olmus test yapiyiz falan cikarmi hic cok ugrasmamak lazım bnde alamadim zaten eczane cok kalabalikti ve erkekler vardi alamadim amannn pazara kadar olmazsam haftaya yaparim dusunmicem artik

bekleyelim bakalım noolcak. gelmezse ben de pazar yapıcam bi tane ondan sonra yapmam. :KK31::KK31:

Kizlar pazartesi 45 olan degerim iki gun sonra yaptirdigim kan sonucu 53 cikti. Kimyasal mi dis gebelik midir?
Sokturucu kullanmali miyim hemen? Hic gelisme durumu yok mudur?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarrr son durumunuzu merak edıyoruz. eğer durumunuzu paylaşmayacaksanız kişi listesinden malesef silmek zorundayım:KK20::KK25::KK25:

missdely**********1 Mayıs

askyokolmak*******1 Mayıs

deryaisa07********1 Mayıs

ne_desem_bilmem***3 Mayıs

eses76***********4 Mayıs

BenimAskPastam****5 Mayıs

tetul *************5 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

damak***********6 Mayıs

sykapusuz*********6 Mayıs

AyPrensessi *******6 Mayıs

Umuttt***********7 Mayıs

canım bende daha olmadım dün olamam gerekliydi ama yok arada ağrı oluyor akıntı var tuhaf ilk defa böyle oldum

X