Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Puffff. Yrn ikinci kez kan verecegim insallah degerim yukselmistir. Dun 45 ti. 90 ve uxeri olmadiysa doktor kimyasal dedi. Kanamam var. Dun igne oldum ve hap kullaniyorum. Ama bu sabah banyo yaparken cok kucuk iki parca dustu. Kahverengi lekelenme kanla karisik gelio az az. Sizce sonuc negatife mi donuyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bat 8mayıs dayanamayıp test yaptım negatif çok moralim bozuldu aglamak üzereyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

30 mayista regli olmam gerekiyordu. Olmadim ama lekelenme oldu ve cift cizgi girdum. Ilk gittigim doktor dis gebelik dedi sokturucu icmen gerek dedi. Ikinci doktora gittim. O da tam tersi rahim duvarin kalinlasmis gozukuyor dedi eger deger artmazsa bakariz dedi.

canım ıyı yapmıssın adetın gecsın oyle yap daha garantı olur.cunkı ıger turlu acaba gec mı dollendı ya da bu test mı bozul fşn dıye dusunursun.bu dah ada yıpratıcı :)

Cumartesiyi beklicem olmazsam o zaman yapıcam inşallah dediğin gibi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..

şimdi test yaptımm eşim cok ısrar ettii ama negatiff daha 2 gün geçikti erken mi yaptım yoksa regl mi olucamm:KK53:

şimdi test yaptımm eşim cok ısrar ettii ama negatiff daha 2 gün geçikti erken mi yaptım yoksa regl mi olucamm:KK53:

Canım üzülme kiminin idrar testinde çok geç görünüyormuş istersen yarın regl olmazsan bi kan testi yaptır inşallah hamilesindir.

Canım üzülme kiminin idrar testinde çok geç görünüyormuş istersen yarın regl olmazsan bi kan testi yaptır inşallah hamilesindir.

hafta sonunu beklicem. inş hepimiz hamileyizdirrr

30 mayista regli olmam gerekiyordu. Olmadim ama lekelenme oldu ve cift cizgi girdum. Ilk gittigim doktor dis gebelik dedi sokturucu icmen gerek dedi. Ikinci doktora gittim. O da tam tersi rahim duvarin kalinlasmis gozukuyor dedi eger deger artmazsa bakariz dedi.

degerın yaklasık 2 katı kadar arttımı bu ıs tamam demektır :KK66: bu ay bı suru hamıle haberı alıcaz sanırım :)

arkadaşlar merahaba aranıza yeni katıldım bi süredir takip ediyorum siteyi. bişey sormak istiyorm adetten 3,4 gün önce belirtiler olurmu olursa ne gibi belirtiler oluyor ??

Puffff. Yrn ikinci kez kan verecegim insallah degerim yukselmistir. Dun 45 ti. 90 ve uxeri olmadiysa doktor kimyasal dedi. Kanamam var. Dun igne oldum ve hap kullaniyorum. Ama bu sabah banyo yaparken cok kucuk iki parca dustu. Kahverengi lekelenme kanla karisik gelio az az. Sizce sonuc negatife mi donuyor?

Günaydın canım.Ben de kimyasal da senin gibi oldum değerim 98 çıkmıştı iki gün sonra kanamam oldu ve parça düşürmüştüm.Sonrada değerim sıfırlandı normal adet görmüş gibi oluyorsun zaten.Ama inşallah seninki tutunur canım.

ben sewıyelı oldugum ıcın benımle o tur muhabbetlere gıremıyolar.esıme sormus 1 2 kere. esımde gerıldı tabı kı.. ben umursamıyorum.cunkı eger hamıle kalırsam ben bakıcam ben ılgılenıcem herseyıyle.o sadece babaanne olarak sadece sewıcek.

ınsallah nasıbım de warsa bu ay hamıle kalırsam kayınwalıdeye soylıcem.bazen cok heweslı goruyorum onu.ben sewıneyım o da sewınır dıyorum.ama tabı kı senın dedıgın gıbı de olabılır.ama bızımkılerın hıc torunu yok bu yuzden ılgısız kalacaklarını sanmıyorum :)

bızımde ılk torunları olacak canım...

X