- 3 Mayıs 2014
- 68
- 12
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.301
kızlarrrrr nerelerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
adetıme daha cok war ama cok heyecanlandım durduk yere :)
kızlarrrrr nerelerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
adetıme daha cok war ama cok heyecanlandım durduk yere :)
Kocalarindan ayrilaiyor bizimkiler
Benimde 3 gün kaldı ama test falan yapmadım korkudan 😟
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya kizlar bnmde kasik agrilarim artti ozellikle sag kasigima bicak sapliyolar sanki ya bat 8 mayis ama ben yumurtlamama gore 11 mayis diye düşünüyorum goguslerim de acimaya basladi sistiler of umudum bitti bu ay da yok bebis sanirim ya :'( hazirana devretcem galiba bende
bıtanem sakın olmaya calıs bak senın bata 2 gun kalmıs benım 22 gun war :) adet belırtılerıyle hamılelık belırtılerı aynı oldugu ıcın bısey dıyemıyorum. ama bak sana sunu soylım benım gecen ay yumurtlama donemınde bıle belırtım olmamıstı.hıc agrım olmamıstı we adet olmustum.senın en azından agrıyan sızlayan bı tarafların var bu da bıseydır yanı :)
Buradayız kızlar sat bat test çizgi deger ağrı hassasiyet belirti fenalık geldi bu ara bana imdaaat diyesim var. Kocacımla flört etsek yine ne heyecanlı güzeldi ya evlilik planlarımız dışında takacak hiçbirşeyi yoktu ilk yılda güzeldi korunuyorduk bırakınca oluverecek sandık 1 yıl oldu boğulmaya başladım bu akşam niye böyle oldum yaa
Of korkuyorum ya bilemiyorum cnm inşallah olmam bende nasil sabirsizlikla bekledim bu gunleri bilemezsin bide cok umudum vardi ama tamamen bitti :'( kesin olcm ya :'( offf
hıc sıkma canını gercekten rahatlamak ıcın test yap derım ama negatıf cıkarsa sonradan dollenmeyı dusunursun sureklı
Yok bklicem pazar yaparim yada c.tesi
senı o kadar ıyı anlıyorum kı.. bu durumda sıteden bıraz uzaklasman gerekıyo cunkı burası ınsanı hamılelıgı dusunmeye daha cok ıtıyo :) daha cok arastırıyosun daha cok kendını dınlıyosun boyolece stresın daha cok artıyo.. bende 1.5yıl korundum 14 aralıkta bıraktım korunmayı.2 3 ayda tutar dedım ama her ay aldım babayı :)
ınsan bazen darlanıyo oyle anlayabılıyorum senı..
testın sonucunu haber werırsın bıze
Haklısın galiba biraz başka başka şeylerle uğraşmalıyım. Adet günümde dönmek üzere ben kaçar. Allah'a emanet olun kızlar birsürü hamiş haberi alacağız inşallah
Tabiki bebegim sagol moral verdigin icin