- 1 Mart 2014
- 424
- 248
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.261
ne guzel buyuyrouz:)
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
secido, gldnglnck, asyalacali, AyPrensessi, inciela, nazligamzelim+, ABCDEFCD, balarisi1
Kızlar 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Çalışmalara devam ettik :) şimdi adetin 28. Günü beta 21.62- 30. Günü beta 59.83- 32. Günü beta 157.74. Sizce değerlerim nasıl. Korkuyorum yine kimyasal olacak diye. 48 saatte bir yaklaşık 2.5 kat artış var
Kizlar bisi sorcam su gibi akintkm var umutkanmayayim dimi yinede
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
ilk bebeğimdede bel ağrım vardı ve kasıklarımda ara ara ağrı giriyo cok ayakta durunca . daha öncede böyle olmuştu ve 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. kürtajdan sonrada adet görmedim 2 hafta üst üstte hgc değerime baktilar ve düştüğünü söylemişlerdi. şimdi yine bel ve kasık ağrım var adet sancısından farklı bi ağrı
canım selam sende bendensin :) bende gebelik bekliyorum bu ay 2 gün önce iğne oldum bende inşallah güzel haberler alırız
İnşallah yaa çok şartlanmak istemiyorum,
ama insan bişeyi çok isteyince ondan başka bişey düşünemiyo..
baktığım herşeyde bebeklere dair bişey görüyorum, algıda seçicilik tavan yaptı bende
en kısa zamanda müjdeleri burdan uçurmamızı diliyorum :18:
inş :) kızlar ben 2 gün önce iğne oldum pregnyl fakat bugün sol kasığım felaket agrıyo kımıldayamıyorum sizce normalmi bu agrı
ovitrelle oldum bende ama bende bişe yok :44:
dünde ağrım vardı fakat bugün çok başka kasıklarım çatlıcak gibi acayip bi basınç ağrı var
evet senin az kalmış hayırlısı umutsuzluk yok
Kıyamam katlandıklarımıza değer inşallah çatlama gerçekleşiyodur, bi ufaklık tutunmuştur ve mayıs hamişisindir
bence ayet guzedl canım rabbim tekrarını vermesin inşallah
Bnmde oyle altima yapiomusum gibi hissediyorum bazen :-D
Amin canım inş Allahım kimseye evlat aratmasın. İnş herkes için hayırlı olan zamanda Allahım nasip eder. Gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.
inş. ben bu aydan çok umutluyum geçen ay ilk denememizdi yumurtlama gününe denk gelsin diye pek çalışma yapmadım sadece o günler çalıştıktabi sonuç hüsran bu ay yumurtlama günü falan takip etmeden çalıştık artık hayırlısı ama bu ay içimde bi umut var
bizde çatlama gunune yakın basladık gun asırı calısmalara inşş...tutmuştur yakalamısımdırr o gunu..dun de hıdır ellez dı dılek tuttummmtabi ne diledimi herkes bilirrr şimdi....
paylaş birtanem her umut bizim ışıgımız belirtileri değişiklikleri herşeyi anlat anam biz dinleriz