Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

bol akıntım ve bol baş ağrım sırt ağrım devam edio gögüsler patlamak üzere ama öyle çok ağrılı değil... normal bat ımdan 2 gün geçtiiiii nedir ki şimdi bu

ama cok gec cıktı canım yaklasık 4 saat sonra:) bırde sabah yaptım cıkmadı

Canım benim bat 9 u senden 1 gün önce yaklaşık bir haftadır ara ara adet olacakmışım kasıklarım ağrıyor bata 3 gün kaldı ama korkuyorum test yapmaya ne yapayım bilemedim 😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buarada 4 saat sonrada olsa hayalet çizgi çıktıysa umarım vardır bebişine kavuşursun canım benim

Bence bekle canim benim iliski sonrasi kanamam old icin test yaptim ama bisi cikmadi bende 10 mayis sonrasini bekliycem cok zor ama bekliycez rabbim insallah yuzlerimizi guldurur hayirli evlatlarimizi bize verir

Bence bekle canim benim iliski sonrasi kanamam old icin test yaptim ama bisi cikmadi bende 10 mayis sonrasini bekliycem cok zor ama bekliycez rabbim insallah yuzlerimizi guldurur hayirli evlatlarimizi bize verir

Amin canım allah hayırlısını versin inşallah umarım bu topik uğurlu gelir bize ☺

Dediigm test bu ici gecmis test

Var gibi sanki ama sonu güzel olsun canım güzel haber Alman için dua ediyorum İnan. Kışın testim silik çıktı ama o gün adet oldum inşallah iyi olacak senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…