Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

sende ne var benim 19 u şimdiden gün saymaya başladım:18: ama ben bu ay yumurtlama belirtilerinin hiç birini yasamadım galiba yumurtlayamadım

yumurtlama akıntısı oluyor ya cnm yumurtladıktan 1 gun sonra oluyor dıye bılıyorum..işte ben o akıntıyı gördum ama çok az gördum yaa..

ama yarada olsa bu şekilde hamile kalan çok insan var sonuçta bebek oluşana kadar kullandığın ilaçlar bebişe etki etmiyo

ama yarada olsa bu şekilde hamile kalan çok insan var sonuçta bebek oluşana kadar kullandığın ilaçlar bebişe etki etmiyo

normal ilaç tamam da kullandgm ilaçlardan biri antibiyotik olduğu için o yüzden ümitsizliğe düşüyorum
neyse hayırlısı olsun yaa ilk basta üzülürüm snra alısırım geçen ay inanır mısın 3 gün kendme gelememiştim kendmi çok kaptırmışım bu ay kabullendm bekleyelim görelim

inş.cnm hamişsindirde sen akıntıyı farketmemiş olursunnn...ayy sıra sıra heberler verelıim burda inş.

inş. ben bu aydan çok umutluyum geçen ay ilk denememizdi yumurtlama gününe denk gelsin diye pek çalışma yapmadım sadece o günler çalıştık tabi sonuç hüsran bu ay yumurtlama günü falan takip etmeden çalıştık artık hayırlısı ama bu ay içimde bi umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…