Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kizlar smd soyle bir.durum var cuma kan testi 49 cikti bugun evde test yaptim negatif henuz 6 gunum var normalmi evet belirtiler var gogus ucu sizisi hatta yanmasi kasik agrisi gaz...wc sikligi....gibi gibi negatif cikinca miralim bozuldu drumda carsamba persembevgel bakalim dedi ama benim moralim bozuldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb cnm hayırlı olsun daha adetne varmış zaten ama bence hamilesin tekrar kan testi yaptır eğer iki katına cıktıysa kesin hamişsin cnm belirtilerde gebelik belirtileri buara :) Daha cok yeni oyüzden idrarda cıkmaz bendede öyle olmuştu sabret cnm :)

kızlar bnm bat 14 mayıs normalde ama erken yumurtladm gibi hissediyorm 10 mayıs da olabilir ama şu ana kadar ne adet ne hamilelik bellirtisi var????

Bilmiyorum dun esimle iliskim oldu pembe leke geldi ama peceteye bulasti sonra uydum gecmisti aksam yine geldi tabi sabahta az geldi sanirim oldum
Secido benmde snn gbi oldu dun esimle iliski oldu sabah bi kanamam oldu cok az ped koydum bsy yok ama reglme daha 10 gn var bu ne yaaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ınsallah canım ben pek umutlanmıyorum ama adetın 3. gunu hormon testı yaptırmam gerek bunumu baz alsam yoksa regl tarihimimi beklesem bılemedım

Merhana kizlar benimde 9fun gecti ilk defa gecikmem oluyor az once kan testim 0.73 cikti ama cok fenayim butun belirtiler var nasil moralim bozuldu gec dollenmemiki diye dusunuyorum:KK43:

yok gıtmedım beklıycem belkı aksam acılde test yaprtırırım

Testi ihmal etme belki yerlesmedir hormon destegi falan yaparlar. Ne olur ne olmaz normal kanamaysada en azindan kafan rahatlar adetin sökülür. Tatlil sart bence ekip başim burdan seni hamiş transfer edecegiz Allahin izniyle
:KK34:

Testi ihmal etme belki yerlesmedir hormon destegi falan yaparlar. Ne olur ne olmaz normal kanamaysada en azindan kafan rahatlar adetin sökülür. Tatlil sart bence ekip başim burdan seni hamiş transfer edecegiz Allahin izniyle
:KK34:

ınsallah canım ama cok umutlu degılım ne yalan soyleyeyım:KK53:

kızlar bnm bat 14 mayıs normalde ama erken yumurtladm gibi hissediyorm 10 mayıs da olabilir ama şu ana kadar ne adet ne hamilelik bellirtisi var????

Ayni sorun bndede var ya pazara kadar adet olmam lazim onbirine kadar ama hamilelik belirtim yok ve karnim agriyo sanırım adet olcm umudum yok :-( :'(

Kizlar hamilelik belirtileri ne zmn basliyor yav onbirine kadr adet olmam lazim ama hamilelik belirtim fln yok hic ve karnım agriyo adetbolcm galiba ya :'( :-( :'( :'(

Kizlar hamilelik belirtileri ne zmn basliyor yav onbirine kadr adet olmam lazim ama hamilelik belirtim fln yok hic ve karnım agriyo adetbolcm galiba ya :'( :-( :'( :'(

Belirtisiz olsun insallah anlamadan aaa bebisim gelmis dedirtsin cunku ben her ay kirmizilari gorene kadar hamis geziyorum sonra game over:KK43:

Mrb cnm hayırlı olsun daha adetne varmış zaten ama bence hamilesin tekrar kan testi yaptır eğer iki katına cıktıysa kesin hamişsin cnm belirtilerde gebelik belirtileri buara :) Daha cok yeni oyüzden idrarda cıkmaz bendede öyle olmuştu sabret cnm :)

Şimdi. Dra gitcem

Hamileliktede karın ağrısı olabiliyor adet olacakmış gibi her iki durumada hazırlıklı olmak lazım.inşallah güzel haberler verirsin :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

missdely**********1 Mayıs

askyokolmak*******1 Mayıs

deryaisa07********1 Mayıs

ne_desem_bilmem***3 Mayıs

eses76***********4 Mayıs
kızlar bu arkadaşlardan haber yokmu?

X