Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayıs 15'te evleniyorum balayı için Rixos Premiıum Belek ve Voyage Belek arasında kaldım.Giden var mı bu otellere bi de Mayıs Ayı'nda hava nasıl olur sizce oralarda CADIARZU
ayyy benim düğünümde mayıs 15 ve bizde voyage sorguna gitmeyi düşünüyoruzzz banada fikir olurrr
hayırlı olsun bu arada :lepi:
ben aslında hillside beach clube bayılmıştım ama fiyatı sanırım biraz uçuk bileniniz varmı
Ben iş dolayısıyla kalmıştım orada dağların ağaçların arasında bir yer yazın animasyon ekibi fln güzeldi.Fakat o fiyata çok daha güzel yerler bulabilirsin diye düşünüyorum canım.
Birazda şans işi bunlar fotoğraflardaqn bakıp rezervasyon yaptırıcaz.Şansımıza ne çıkarsa kaderimize razı olucaz artık :)
biz ayarladıkkkkkkk 17 sinde voyage sorguna gidicez inşallaaaaahhhh sen ne yaptın karar verebildinmiii ayy allahım inşallah hayal kırıklığına uğramayız korkuyorummmmm eyvahedigeldismile
Hayırlısı olsun canım.Biz daha halledemedik.Dün gelinlik dikimine başlandı nihayet sıra onu halletmeye geldi büyük ihtimalle Voyage belek olucak ama.hakkımızda hayırlısı...eyvahedigeldismile
İzmir Karşıyaka'da Fato Moda Evi var ona diktiriyorum.Daha önce bi akrabamızın gelinliğini dikmişti.İnşallah güzel olacak kısmet :)