• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı'nda Balayı

Lethe82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
216
0
116
42
İzmir
Mayıs 15'te evleniyorum balayı için Rixos Premiıum Belek ve Voyage Belek arasında kaldım.Giden var mı bu otellere bi de Mayıs Ayı'nda hava nasıl olur sizce oralarda CADIARZU

hayırlısı olsun canım.Rixos sungate'de standart odaların içinde mi acaba o jakuziler yoksa villa tiplerinde mi var öğrenebildin mi?

kişi b aşı gecelik 108 tl
serüven balayı paketini veriyorlar .. istersen ekstra taleplerinde varsa karşılıyolar
bu paketin içinde ilk gün odaya kahvaltı , meyve sepeti , şarap ve pasta var
oda kırmızı güllerle süsleniyor ,
odadan geç ayrılabiliyorsun çıkış günü.
bu tip şeyler var.

Fiyat gayet uygunmuş canım.Allah içine sindirsin inşallah ben hala kararsızım sen diğer otellerden niye vazgeçtin ?

hep aklımda rixos vardı ,
voyage rixos ve amara arasında kaldım
nişanlımda bana bıraktı seçimi , rixos olsun dedim bende

Mayıs 15'te evleniyorum balayı için Rixos Premiıum Belek ve Voyage Belek arasında kaldım.Giden var mı bu otellere bi de Mayıs Ayı'nda hava nasıl olur sizce oralarda CADIARZU

ayyy benim düğünümde mayıs 15 ve bizde voyage sorguna gitmeyi düşünüyoruzzz banada fikir olurrr

hayırlı olsun bu arada :lepi:

ben aslında hillside beach clube bayılmıştım ama fiyatı sanırım biraz uçuk bileniniz varmı

Ben iş dolayısıyla kalmıştım orada dağların ağaçların arasında bir yer yazın animasyon ekibi fln güzeldi.Fakat o fiyata çok daha güzel yerler bulabilirsin diye düşünüyorum canım.

Ben iş dolayısıyla kalmıştım orada dağların ağaçların arasında bir yer yazın animasyon ekibi fln güzeldi.Fakat o fiyata çok daha güzel yerler bulabilirsin diye düşünüyorum canım.

kişi başı ne kadar tam bişlmiyorum ama bizi
m bütçeyi aşıyo sanırsam o yeşilliğe bayıldım ben ztn ama işteee bilmediğim için neysee bakalım artıkın hayırlısı olur inşallahzemuszemus

Birazda şans işi bunlar fotoğraflardaqn bakıp rezervasyon yaptırıcaz.Şansımıza ne çıkarsa kaderimize razı olucaz artık :)

Birazda şans işi bunlar fotoğraflardaqn bakıp rezervasyon yaptırıcaz.Şansımıza ne çıkarsa kaderimize razı olucaz artık :)

biz ayarladıkkkkkkk 17 sinde voyage sorguna gidicez inşallaaaaahhhh sen ne yaptın karar verebildinmiii ayy allahım inşallah hayal kırıklığına uğramayız korkuyorummmmm eyvahedigeldismile

biz ayarladıkkkkkkk 17 sinde voyage sorguna gidicez inşallaaaaahhhh sen ne yaptın karar verebildinmiii ayy allahım inşallah hayal kırıklığına uğramayız korkuyorummmmm eyvahedigeldismile

Hayırlısı olsun canım.Biz daha halledemedik.Dün gelinlik dikimine başlandı nihayet sıra onu halletmeye geldi büyük ihtimalle Voyage belek olucak ama.hakkımızda hayırlısı...eyvahedigeldismile

Hayırlısı olsun canım.Biz daha halledemedik.Dün gelinlik dikimine başlandı nihayet sıra onu halletmeye geldi büyük ihtimalle Voyage belek olucak ama.hakkımızda hayırlısı...eyvahedigeldismile

amiinnnnnn
hayırlı olsun gelinliğin nerede diktiriyosun bende ayırttım gelinliğimi nişanda gidicem provaya

ızmir Karşıyaka'da Fato Moda Evi var ona diktiriyorum.Daha önce bi akrabamızın gelinliğini dikmişti.ınşallah güzel olacak kısmet :)

İzmir Karşıyaka'da Fato Moda Evi var ona diktiriyorum.Daha önce bi akrabamızın gelinliğini dikmişti.İnşallah güzel olacak kısmet :)

aaa pardon izmirdemiydin sen kaydirigubbakcemile3 neyse temmuzda kuzenim izmirde evlenecek ona fikir veririm nasıl iyi bi yermi

kızlar biz de 15-16 mayısta 2 adet düğünün ardından dinlenebileceğimiz ve gürültüsüz patırtısız biryer arıyoruz. internetten şikayet ve otelpuanlama sitelerine girip fikir edinmeye çalıştık. voyage sorgunda kalan arkadaşlarım oldu ve gayet memnun kaldılar ben de internetten araştırdım çok düzgün bir otele benziyor. biz nasılsa yazında (ramazandan sonra) iznimiz olacağından balayını sakin biryerde geçirelim yıllık izinde de gezelim tozalım denizin tadını çıkaralım dedik.
önceleri vizesiz yırtdışı, kıbrıs ya da mayısta da sıcak olan antalya taraflarını düşünmüştük ama düğün yorgunluğunun ardından o kadar yol çekmeyelim dedik. hele ki yurtdışına gidince insan ayaklarına kara sular inene kadar gezmek görmek fotoğraf çekmek alışveriş yapmak istiyor ve bu da balayı içim hem yorucu hem de masraflı oluyor.
bence birbirimize kavuşmanın tadını çıkarabileceğimiz ve bizi çok yormayacak ferah bir mekan yeterli.
naçizane tavsiyem odanın özelliklerini iyice araştıralım malum orada çok vaktimiz geçecek zemuszemus

Back