• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ailesine çok düşkün

Yani dehşetle okudum konuyu...kesinlikle bitirin derim aksi halde çok iyi bir psikolojiye sahip olmanız,sinirlerinize fazlasıyla hakim olmanız gerekecek...
Bakın evlenince bir süre sonra aşk biter yerine sevgi ve alışkanlıklara bırakır..ama bu tarz bir sevgili yada eş,ha birde annesi ne sinir bırakır ne psikoloji...sonu boşanmayla biter..ha birde çocuk varsa dahada vahim..
Sevgiliyken anne baba tanimayan eve barka gitmeyen erkekler bile evlenince ana kuzusu kesilip aile evlerinden kopmaz olurken,anne bağımlısı bir erkekle evlenmeye yeltenmek büyük cesaret...
Kesinlikle ayrılın...gerekirse aşk evliligi değil mantık evliliği yapın...kendinizi yakmayın

Asla evlenme ben o hataya düştüm boşanıyorum ailem anlatım annem babam abim dedi hep. Benimle konuşmadığını annesiyle konuştu annesiyle sohbet etti hep annesine derdini anlattı annesi evimin içine karıştı anne kuzusu olan biri ile evlenmeyin
Ne zamandır evlisiniz acaba? Annesi mobilya vs önerisinde bulununca beğenmedim dedim nişanlım sen istedigini al dedi annesi de karşı gelmedi. Kv zaten çok düşkün değil gibi öyle gözlemledim ama nişanlım annesine düşkün. bu konuyu konuştuk dün. Ben anneme bağımlı falan değilim fikirlerine saygı duyuyorum sadece dedi. Bende yarın bi gün boşan dese okey mi dersin yani dedim. O da saçmalama falan ne tuhaf şeyler soruyosun dedi. Canı sıkıldı biraz. Bilmiyorum kafam çok karışık

Selam kızlar, bir süredir aklıma takılan bi konu var. Nişanlım ailesine çok düşkün özellikle annesine. Biz severek evleniyoruz bir senelik ilişki akabinde evlenmeye karar verdik. Geçenlerde konuşurken bi muhabbet döndü aramızda işte seni annemle ilk tanıştırdığımda istemeseydi eğer bende vazgeçerdim, annemin bir bildiği vardır derdim falan dedi. Acayip bozuldum o an ama belli etmedim. Bana karşı hep saygılıdır fakat bu sözü çok incitti beni. Tamam ailesini sevsin saysın ama beni geri plana atıyormuş gibi, evlenince daha mı kötü olur bilmiyorum kafam çok karışık. Fikirlerinize ihtiyacım var
Yani ilerde annesi boşan dese bosanacak

Yani dehşetle okudum konuyu...kesinlikle bitirin derim aksi halde çok iyi bir psikolojiye sahip olmanız,sinirlerinize fazlasıyla hakim olmanız gerekecek...
Bakın evlenince bir süre sonra aşk biter yerine sevgi ve alışkanlıklara bırakır..ama bu tarz bir sevgili yada eş,ha birde annesi ne sinir bırakır ne psikoloji...sonu boşanmayla biter..ha birde çocuk varsa dahada vahim..
Sevgiliyken anne baba tanimayan eve barka gitmeyen erkekler bile evlenince ana kuzusu kesilip aile evlerinden kopmaz olurken,anne bağımlısı bir erkekle evlenmeye yeltenmek büyük cesaret...
Kesinlikle ayrılın...gerekirse aşk evliligi değil mantık evliliği yapın...kendinizi yakmayın
İnanın aşktan ziyade mantık evliliği gibi ben çok yoğun değilim. Nişanlım dindar ve kendini geliştirmiş biri sadece ona bakmadım ailesi de çok düzgün insanlar hep ne istersem yaptılar kırmadılar beni. Bundan önce 3 kez evlilik görüşmesi yaptım hep falsolu tipler çıktı. İleride daha düzgün birini bulacağımı sanmıyorum. o yüzden hemen bitirip pişman olmak istemiyorum.

Back