Saat kacda gidecen canım bugunİnşallah canm hayırlısı artkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat kacda gidecen canım bugunİnşallah canm hayırlısı artkk
Hadi bakalim guzel haberi ilk sizden bekliyorum insallah tutar asilamaniz ❤❤Rabbim kucağını doldurur bu aşılamayı vesile eder canım inşallah bakalım bende bugün olacam herşeyin hayırlısı olsun
Amin amin inşallah canımHadi bakalim guzel haberi ilk sizden bekliyorum insallah tutar asilamaniz ❤❤
Hayirli olsun canim insallah. Bende yarin 2. Asilamami olucam. Hepimiz icin cok guzel.olsunnnMerhaba kizlar oncelikle hepinizin kucagina evlat verir Allah sonrasinda ben de araniza katildim 10 gun kadar once. Esimin morfolohisidusuk sayu ve hiz gayet iyi o yuzdem asilamaya gectik. Doktor kontrol etti ptesi gidip ignemi olacagim sanirim catlatma ignesi hafta ortasinda da asilama yapilir buyuk ihtimal. Benim ilk asilamam sonucu heyecanla bekliyorum .
Canim aklim sende. Cok guzel gecsin.Rabbim kucağını doldurur bu aşılamayı vesile eder canım inşallah bakalım bende bugün olacam herşeyin hayırlısı olsun
Amin cnm amin baya bir korkuyorum niyeyse kürtaj oldum onun gibi sanıyorum tedirgin oluyorumCanim aklim sende. Cok guzel gecsin.
5 dakikada olup bitecek. Normal muayene gibi sakin kendini kasma.. birde gitmeden 1 2saat once bisey 4 5 bardak su ic. Idrar torbanin dolu olmasi gerekiyormus.Amin cnm amin baya bir korkuyorum niyeyse kürtaj oldum onun gibi sanıyorum tedirgin oluyorum
Bugün de aksine su çok içiyorum desene ise yariyormus5 dakikada olup bitecek. Normal muayene gibi sakin kendini kasma.. birde gitmeden 1 2saat once bisey 4 5 bardak su ic. Idrar torbanin dolu olmasi gerekiyormus.
Evet canim dun dr bana kesinlikle idrar dolu gelmelisin dediBugün de aksine su çok içiyorum desene ise yariyormus
Benim doktor hiç bir bilgi vermedi maşallahı varEvet canim dun dr bana kesinlikle idrar dolu gelmelisin dedi
Gittim canım. Ama vücudun direnç gösterio bazı polikistik over hastalarında boyle olur sabırlı olacaksın dedi iğneyle dewam edeceksin dedi Bi ilacı 2 doza çıkardı bide göbekten kan pıhtılaşma sını önlemek için iğne verdiSaat kacda gidecen canım bugun
onunda bir bildigi var herhalde.Benim doktor hiç bir bilgi vermedi maşallahı var
Gelişme yok mu yaniGittim canım. Ama vücudun direnç gösterio bazı polikistik over hastalarında boyle olur sabırlı olacaksın dedi iğneyle dewam edeceksin dedi Bi ilacı 2 doza çıkardı bide göbekten kan pıhtılaşma sını önlemek için iğne verdi
Yokk canımGelişme yok mu yani
Oncesinde nie almadılar ki zamanımı nasıl bildiler ben oradayken birini aldılar baktılar sonra asılama yaptılar mantıklı olan bu deil mi ki canmAşılama oldum çok saçma ya 28 saat sonra aşılama oldu ve aşılama yaparken veya öncesinde ultrasyona almadida
Canım işte saçma sapan bir doktor çok sinir oldum yaOncesinde nie almadılar ki zamanımı nasıl bildiler ben oradayken birini aldılar baktılar sonra asılama yaptılar mantıklı olan bu deil mi ki canm
Guzel haberinizi aliriz insallah en kisa zamanda ❤❤Hayirli olsun canim insallah. Bende yarin 2. Asilamami olucam. Hepimiz icin cok guzel.olsunnn
Idrar torbasinin neden dolu olmasi gerekiyor merak ettim buyuk ihtimal cardamba veya persembe bende ilk asilamami olacagim.5 dakikada olup bitecek. Normal muayene gibi sakin kendini kasma.. birde gitmeden 1 2saat once bisey 4 5 bardak su ic. Idrar torbanin dolu olmasi gerekiyormus.
Canım sen önce aşılama yapmışsın diye sana sorum olacak ben aşılamadan sonra kanamam oldu halanen oluyor normal mi buonunda bir bildigi var herhalde.