- 29 Mayıs 2020
- 37
- 3
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun cnm ins sende aynı şekilde Haziran ayının hamisleri biz oluruzCanlarım ikiniz içinde güzel sonucu öğreniriz inşallah bol bol dinlenin bencede
O kadar acayip bi gundu ki eve simdi girebildim hic oturmadim. Vallahi sansa kaldik artikBenim de karnım çok ağrıyor yumurtalıkların değil ama kız dinlen bol bol kalkma
Sagol canim tez zamanda sende ayni sekilde ogrenirsin insallah bol bol dua edicez artikCanlarım ikiniz içinde güzel sonucu öğreniriz inşallah bol bol dinlenin bencede
Ay kuzum ya keşke dinlenseydin doktor işlemden sonra uzatmadi miO kadar acayip bi gundu ki eve simdi girebildim hic oturmadim. Vallahi sansa kaldik artik
Canım nasıl gidiyor ben de samci falan yok galiba tutmadı sende var mı agriSagol canim tez zamanda sende ayni sekilde ogrenirsin insallah bol bol dua edicez artik
Canim hersey yolunda, bel agrim var o kadar zaten tutmasi icin 1 hafta lazim... cok belirti aramamak en iyisi ben gecen ay cok dusundum her an dusundum olmadi. O yuzden rahatim bu ay.. olursa guzel olur tabu olmazsa da uzulmeyecem artik. Ara verecem. Tedavi oncesi 53 kiloydum su an 58 59. Ilaclardan oturu zaten yeterince yipranmis hissediyorum. Psikolojim resmen çöktü. O yuzden biz elimizden geleni yaptik diyorum gerisi takdiri ilahi. Hakkimizda hayirlisi canim. Sadece rahat ol.Canım nasıl gidiyor ben de samci falan yok galiba tutmadı sende var mı agri
Ya ben zaten kiloluydum daha da kilo alırım çokCanim hersey yolunda, bel agrim var o kadar zaten tutmasi icin 1 hafta lazim... cok belirti aramamak en iyisi ben gecen ay cok dusundum her an dusundum olmadi. O yuzden rahatim bu ay.. olursa guzel olur tabu olmazsa da uzulmeyecem artik. Ara verecem. Tedavi oncesi 53 kiloydum su an 58 59. Ilaclardan oturu zaten yeterince yipranmis hissediyorum. Psikolojim resmen çöktü. O yuzden biz elimizden geleni yaptik diyorum gerisi takdiri ilahi. Hakkimizda hayirlisi canim. Sadece rahat ol.
Canim hersey yolunda, bel agrim var o kadar zaten tutmasi icin 1 hafta lazim... cok belirti aramamak en iyisi ben gecen ay cok dusundum her an dusundum olmadi. O yuzden rahatim bu ay.. olursa guzel olur tabu olmazsa da uzulmeyecem artik. Ara verecem. Tedavi oncesi 53 kiloydum su an 58 59. Ilaclardan oturu zaten yeterince yipranmis hissediyorum. Psikolojim resmen çöktü. O yuzden biz elimizden geleni yaptik diyorum gerisi takdiri ilahi. Hakkimizda hayirlisi canim. Sadece rahat ol.
Kuzum sakin yuruyus yapma dinlenmen lazım boşver sonra verirsin kilonu sadece dinlen bu dönem bende öyleyim çok sinirliyim ve karnım davul gibi inşallah bu ay son olurBen spor yapiyorum ama asilamadan sonra dr sadece yuruyus plates ve yoga onerdi. Duzenli yuruyorum evde yoga yapiyorum. Boyle idare ediyorum su an ama karnim davul gibi sanirim ilaclardan. Ve sinirlerimde baya bozuk nedensiz yere atarlaniyorum herseye insanlari kiriyorum sonra donup ozur diliyorun.. 2. Asilama da olmazsa ara verecem sanirim. Duygusal olarak cok etkiliyor beni artik.
canım sen ne yaptın bir gelişme var miCanlarım ikiniz içinde güzel sonucu öğreniriz inşallah bol bol dinlenin bencede
Yokk canım 3 toz 2 suya çıkardı hala büyümemiş kan vermiştim kan güzel büyüyecek dio ama hala yok bişey yarın sabah yine randewu war. Siz naposunuz nasıl hissedıosunuz kaçıncı gün sonuca kaç gün kaldıcanım sen ne yaptın bir gelişme var mi
Ole düşünme canım iyi düşün iyi olsun insallah.Insallah guzel olacak senin icin canim. Stresten uzak tut kendini. Benim 6. Gun hale daha yumurtaliklarim agriyor. . Cok yogun calisiyorum birde umidim yok yani acikcasi
Merhaba bende yazmak istedim rabbim hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah aşılamaniz tutar
Bende 2 senedir evliyim hiç korunmadim bu zamana kadar ama ben evlendikten sonra adet problemim oldu nerdeyse hiç olmiyordum çok doktora gittim doktorlar bisyin yok demişlerdi ama tedavide etmediler 2 aydir baska doktora gittim doktor polkstk over olduğunu söyledi yumurta sayım fazlaymış 10 tane yumurta var dedi catlamadan yumurtliyor dedi esimede sperm tesrti yaptırdık onun değerleri biraz düşük çıktı doktor 2 senedir gebelik olmuyor oyuzden aşılama yapılmalı dedi vakit kaybetmeden dedi beni tüp bebek uzmanına yönlendirdi eşimle oraya gittik doktor eşimin degerlerinin aşılamaya uygun olduğunu söyledi benim icinde yumurtlama sayın fazla dedi büyümeden ve catlamadan sürekli yumurta oluşuyor dedi aşılama %15 dedi ama senin bı tık daha tutma şansı var dedi yumurtlama çok olduğu için dedi ama bu ikiz üçüz besiz de olabilir dedi
Bende kiloluyum yani evlendikten sonra kilo aldım polkstk over yuzunden adet olmuyorum die smdi 2 ay spor diyetle kilo vermeye çalışacam ondan sonra aşılamayı istiyoruz ama aklımda düşünceler var olurmu tutarmi piskolojim nasl olr die
Benim gibi böyle yaşayan oldumu
Oncelikle gecmis olsun canim . 2 sene uzun bir sure. Bizde oyle baya bekledik bendede polikistik over var esimin spermiyograminda morfoloji sıkıntısı vardi. Gecen ay ilk asilamamizi olduk malesef tutmadi. Gecen haftada 2. Asilamayi oldum. Zor bir surec. Allah hrpimizin yardimcisi olsun. Bence bir an once baslayin tedavinize sizde. 2. Asilamadan sonra 3 ay ara vermeyi dusunuyorum ben cunku bu defa psikolojik olararak baya etkilendim ben. Insallah sizin icin de hereey guzel olur. Agrisiz bir islem 10 dakika bile surmuyor. Bekleme sureci kotu sadeceMerhaba bende yazmak istedim rabbim hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah aşılamaniz tutar
Bende 2 senedir evliyim hiç korunmadim bu zamana kadar ama ben evlendikten sonra adet problemim oldu nerdeyse hiç olmiyordum çok doktora gittim doktorlar bisyin yok demişlerdi ama tedavide etmediler 2 aydir baska doktora gittim doktor polkstk over olduğunu söyledi yumurta sayım fazlaymış 10 tane yumurta var dedi catlamadan yumurtliyor dedi esimede sperm tesrti yaptırdık onun değerleri biraz düşük çıktı doktor 2 senedir gebelik olmuyor oyuzden aşılama yapılmalı dedi vakit kaybetmeden dedi beni tüp bebek uzmanına yönlendirdi eşimle oraya gittik doktor eşimin degerlerinin aşılamaya uygun olduğunu söyledi benim icinde yumurtlama sayın fazla dedi büyümeden ve catlamadan sürekli yumurta oluşuyor dedi aşılama %15 dedi ama senin bı tık daha tutma şansı var dedi yumurtlama çok olduğu için dedi ama bu ikiz üçüz besiz de olabilir dedi
Bende kiloluyum yani evlendikten sonra kilo aldım polkstk over yuzunden adet olmuyorum die smdi 2 ay spor diyetle kilo vermeye çalışacam ondan sonra aşılamayı istiyoruz ama aklımda düşünceler var olurmu tutarmi piskolojim nasl olr die
Benim gibi böyle yaşayan oldumu
CANİM varmı belirtiler sen iki aşılama yaptın diğerinden fark ki var mı nasıl gidiyorOncelikle gecmis olsun canim . 2 sene uzun bir sure. Bizde oyle baya bekledik bendede polikistik over var esimin spermiyograminda morfoloji sıkıntısı vardi. Gecen ay ilk asilamamizi olduk malesef tutmadi. Gecen haftada 2. Asilamayi oldum. Zor bir surec. Allah hrpimizin yardimcisi olsun. Bence bir an once baslayin tedavinize sizde. 2. Asilamadan sonra 3 ay ara vermeyi dusunuyorum ben cunku bu defa psikolojik olararak baya etkilendim ben. Insallah sizin icin de hereey guzel olur. Agrisiz bir islem 10 dakika bile surmuyor. Bekleme sureci kotu sadece
Hicbir belirti yok canim ayni sadece yumurtaliklarim agriyor onu hissediyorum o kadar. Haftaya goricez bakalim. Senin nasil gidiyor ?CANİM varmı belirtiler sen iki aşılama yaptın diğerinden fark ki var mı nasıl gidiyor