Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil gecti canim ? Hersey yolunda mi ? Benim de yarin kontrolumKizlarrrr gittim doktora haber edeyim dedim
Dedi 3 yumurta var 17 mm perşembe birdaha bakacak cumada aşılama insNasil gecti canim ? Hersey yolunda mi ? Benim de yarin kontrolum
Hadi bakalim cok sevindim. Gozun aydin canim. Guzel olsun insallahDedi 3 yumurta var 17 mm perşembe birdaha bakacak cumada aşılama ins
Ay amin amin inşallah hepimizin ki hayırla sonuclanir insHadi bakalim cok sevindim. Gozun aydin canim. Guzel olsun insallah
Canım gittin mi kontrole ne dedi doktorAmin inşallah
Tabikii ederim sende haber ver bole hemde destek hissediyorum ben
Sen ilaç mi igne mi kullanmıstın canımDedi 3 yumurta var 17 mm perşembe birdaha bakacak cumada aşılama ins
Benimde o ilaçlarla büyümüyor sadece klomen buyutuyor birdaha ne zmn gitcenMalesef ilaç neredeyse hiç etki etmemiş igne verdi 3 gün kullanıp gitcem canm
CumaBenim
Benimde o ilaçlarla büyümüyor sadece klomen buyutuyor birdaha ne zmn gitcen
Cuma günü gitcem menogon die igne werdi 3 gün kullanıp cuma gitcemBenim
Benimde o ilaçlarla büyümüyor sadece klomen buyutuyor birdaha ne zmn gitcen
İnsallah işe yaramıstr senin wala polikistik over oldugu için olabilir dedi igne kullan bakalım dediBende 5 gun sadece klomen kullandim bu ay.. yarin bekliyorum ne deycek diye.. dr ne dedi gulum ? Nedeni ne olabilirmis ?
Bugün sen de sıra bize haber vermeyi unutma canım dualarım seninle inşallah herşey yolundadır aynı gün asilima olacaz galiba cuma olsan beraber olacaz inslallah nasibimizdirBende 5 gun sadece klomen kullandim bu ay.. yarin bekliyorum ne deycek diye.. dr ne dedi gulum ? Nedeni ne olabilirmis ?
Insallah canin yaa .. 5 de benim kontrolum cikinca haber ederimBugün sen de sıra bize haber vermeyi unutma canım dualarım seninle inşallah herşey yolundadır aynı gün asilima olacaz galiba cuma olsan beraber olacaz inslallah nasibimizdir❤
Oo baya geç ben senden çok heycanladim ya hadi mujdeyle gelInsallah canin yaa .. 5 de benim kontrolum cikinca haber ederim
Ay bende iki de bir saatte bakıyorum ben niye böyle heyecan yaptıysam bakalım ya inşallah olur bu arada canım yumurtam benim de büyümüyor ama bel saf bal çörek otu tarçın kürü yaptım bu ay onu dene derimSon yarım saat
Ne yaptın cnmInsallah canin yaa .. 5 de benim kontrolum cikinca haber ederim
Canim doktor acil ameliyata girdi randevum iptal oldu yarin 3.30 4 arasi bakacakmis banaNe yaptın cnm
Valla uzuldum bende. Cansiniz. Tesekkur ederim kizlar. var bundada bir hayir. Simdi yarina kadar bekliycem sizde hersey yolunda mi? Bugun nasilsiniz ?Ay bende iki de bir saatte bakıyorum ben niye böyle heyecan yaptıysam bakalım ya inşallah olur bu arada canım yumurtam benim de büyümüyor ama bel saf bal çörek otu tarçın kürü yaptım bu ay onu dene derim