Aşılama Mayıs ayinda aşlama yapanlar!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aaa ilk aşılamada yumurta geliştirici ilaç vermemiş doktorun o zmn senin klomenle çok güzel buyur ins 4 veya 5 yumurtan gelişir kuzum progesteron tutunmayi sağlıyor ins Seviniriz ne zaman kontrolün cnm
Sagol canim benim evet ilkinde vermedi cunku 16mm folukul kendiliginden olusmustu. 1 tane.. saglikli yumurtladin demisti. Bu defa ben biraz israr ettim.. insallah olur canim ya bu 2. Olucak. Carsamba kontrolum var cuma sanirin bir aklilik olmaz ise yapicak insallah🙏😇

3 yıllık evliyim 22 yaşındayım cnm bir sene evvel dış gebelikten kürtaj oldum plokist over hastasıyım
Cok uzuldum canim. Allah gonlune gore versin insallah . Sanslisin ki yaşın cok buyuk degil.🙏🙏. Insallah bir kere de olur biter. Bende polikistik overim bu arada

Cok uzuldum canim. Allah gonlune gore versin insallah . Sanslisin ki yaşın cok buyuk degil.🙏🙏. Insallah bir kere de olur biter. Bende polikistik overim bu arada
19 yaşında evlendim seneler çok hızlı geçiyor ne yazik ki umarım Dahada beklemeyiz hep birlikte seviniriz

Ne yapıyorsunuz kızlar benim kasığımda çok ağrı var ayriyeten belim de öyle sizde durumlar nasil

Ne yapıyorsunuz kızlar benim kasığımda çok ağrı var ayriyeten belim de öyle sizde durumlar nasil
Ben de davul gibiyim 🙄 yumurtaliklarim agriyor sanirim klomen den dolayi. Bu arada benim adetimde cok kotu gecmisti doktorum ilaclardan dolayi dedi.. ah bu ilaclarrr...

X