Canim bendr olmadi hic ama normal.diyorlar genelde. Cok fazla bor kanama ise bit doktorunu ara istersen. Progestan aliyomusun?Canım sen önce aşılama yapmışsın diye sana sorum olacak ben aşılamadan sonra kanamam oldu halanen oluyor normal mi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bendr olmadi hic ama normal.diyorlar genelde. Cok fazla bor kanama ise bit doktorunu ara istersen. Progestan aliyomusun?Canım sen önce aşılama yapmışsın diye sana sorum olacak ben aşılamadan sonra kanamam oldu halanen oluyor normal mi bu
Bilmiyorum canim sormadim.acikcasi. tamam dedim ciktimIdrar torbasinin neden dolu olmasi gerekiyor merak ettimbuyuk ihtimal cardamba veya persembe bende ilk asilamami olacagim.
Bu arada hayirli olsun canim.Canim bendr olmadi hic ama normal.diyorlar genelde. Cok fazla bor kanama ise bit doktorunu ara istersen. Progestan aliyomusun?
3 saatte bir ped dolmak üzere öyle diyeli progestorun şu şekil verdi dün yazdı iğne beş tane üç tanesini dün kullandım iki tane kaldı birini pazar birinde carsba kullanacm progestorunuda kalçadan vurdum kimi göbekten diyo ama bilmiyorumBu arada hayirli olsun canim.insqplaj sonucuda cok guzel olur
Amin hepimizin canim inşallahBu arada hayirli olsun canim.insqplaj sonucuda cok guzel olur
Amin hepimizin canim inşallahBu arada hayirli olsun canim.insqplaj sonucuda cok guzel olur
Bence ulas doktoruna bir sor canim. 3 saatte ped dolmasi biraz fazla sanki.3 saatte bir ped dolmak üzere öyle diyeli progestorun şu şekil verdi dün yazdı iğne beş tane üç tanesini dün kullandım iki tane kaldı birini pazar birinde carsba kullanacm progestorunuda kalçadan vurdum kimi göbekten diyo ama bilmiyorum
Ayyy ben de heyecanlandimBilmiyorum canim sormadim.acikcasi. tamam dedim ciktimbenimde yarin 2. Asilamam olacak
Kuzum doktora çok uyuz oldum bu aşılama tutmaz da eminim adamın dünya umrunda değil hep paracilarBence ulas doktoruna bir sor canim. 3 saatte ped dolmasi biraz fazla sanki.
Canim guzel dusun.. sen ilaclarini aldin, asilaman yapildi. Bence tek aksilik su an kanaman olmasi.. cok az kanama normal ama fazlasi endiselendirdi beni. Devam ediyoraa muhakkak iletisime gec kendisiyle.Kuzum doktora çok uyuz oldum bu aşılama tutmaz da eminim adamın dünya umrunda değil hep paracilar
Yok cnm artık leke leke geliyor sen kacda olacamCanim guzel dusun.. sen ilaclarini aldin, asilaman yapildi. Bence tek aksilik su an kanaman olmasi.. cok az kanama normal ama fazlasi endiselendirdi beni. Devam ediyoraa muhakkak iletisime gec kendisiyle.![]()
Saat 1 de insallah canim. Heyecanlanmaya basladimYok cnm artık leke leke geliyor sen kacda olacam
1 de eşimin sperimini alacak dimiSaat 1 de insallah canim. Heyecanlanmaya basladim![]()
10.30 da alsilar spermi. 1 de islem.olacak bana canim1 de eşimin sperimini alacak dimi
Ay az kalmış ya kuzum hadi ins meleğin tutunur sana çıktın mı haber et10.30 da alsilar spermi. 1 de islem.olacak bana canim
Ne yaptın kuzum oldun mu10.30 da alsilar spermi. 1 de islem.olacak bana canim
Oldum canim ama sadece 5 dakika yattim dinlendim. Sonra is guc devam. Hakkimizda hayirli olur insallahNe yaptın kuzum oldun mu
Acımadı mi canın benim halen karnım çok agriyorOldum canim ama sadece 5 dakika yattim dinlendim. Sonra is guc devam. Hakkimizda hayirli olur insallah![]()
Benimde sol yumurtalik agriyor aradim sordum gayet normal dedi. Progestan almaya devam ediyoruz dedi.Acımadı mi canın benim halen karnım çok agriyor
Benim de karnım çok ağrıyor yumurtalıkların değil ama kız dinlen bol bol kalkmaBenimde sol yumurtalik agriyor aradim sordum gayet normal dedi. Progestan almaya devam ediyoruz dedi.