Ayın 19 da mı olman lazım öyleyse yarın günün 13 gün test yaptin keşke bugün veya yarın yapsaydinAdet olacagimi hissediyorum canim sadece benim sat 23 mayisti bat 19 haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayın 19 da mı olman lazım öyleyse yarın günün 13 gün test yaptin keşke bugün veya yarın yapsaydinAdet olacagimi hissediyorum canim sadece benim sat 23 mayisti bat 19 haziran
Silik bile cikmadi kuzum... ben bekliyorum adeti baska yapmiycamAyın 19 da mı olman lazım öyleyse yarın günün 13 gün test yaptin keşke bugün veya yarın yapsaydin
Bencede cnm bende bekliyorum adeti bakalımSilik bile cikmadi kuzum... ben bekliyorum adeti baska yapmiycam
Ben aşılama olamadım canım çünkü yumurtam büyümedi 3 toz 2 su yaptık oda sonuç vermedi sonlandırdık bizde tadaviyi
Ben aşılama olamadım canım çünkü yumurtam büyümedi 3 toz 2 su yaptık oda sonuç vermedi sonlandırdık bizde tadaviyi
Bende oyle canim...Kızlar ben adet oldum olmadı
Ne yapacaz bilmiyorum ya kuzum sen ovulasyon testi kullandın mi hiç ben kullandım hamile kaldım dış gebelik olduBende oyle canim...
Yok canim ovulasyon hic kullanmadim. 3. Icin ara vermek istiyorum ama doktorum 3. De deneyelim oyle ara verelim ve tup bebek dusunelim diyor. Kafam baya karisik benimdeNe yapacaz bilmiyorum ya kuzum sen ovulasyon testi kullandın mi hiç ben kullandım hamile kaldım dış gebelik oldu
Yok canim ovulasyon hic kullanmadim. 3. Icin ara vermek istiyorum ama doktorum 3. De deneyelim oyle ara verelim ve tup bebek dusunelim diyor. Kafam baya karisik benimde
İğne verirse söyle hocam etki etmiyor acaba ilaç turunumu değişseniz diyeÇok üzüldüm yaa sizin adınızada hayırlısı olsun wala bana klomen vermedi anlamadm bende ilk deneyimdi bu çokta bişey bilmıyorum kii şimdi adet olmak için ilaç kullanıyorum bitince kontrole gel dedi bakalım ne diycek
Bakalım bugun adet başlıycak gbi 3.gün ne diycekİğne verirse söyle hocam etki etmiyor acaba ilaç turunumu değişseniz diye
İnşallah hayırlısıyla tutmuştur. Burda da paylaşır mısın bizimle. Bnm ağustosa kaldı. Hastane den kaynaklı bayrama denk gelecegı için yapmadıkİlk defa bende mesaj yazıyorum aşılama yaptırdım ve 8.günümdeyim inşallah olmasını rabbimden diliyorum ve benım gibi isteyen herkese Rabbim annelik duygusunu yaşatsın 5 senelik evliyim 2 senedir bizde istiyoruz nasip olmadı ama umudumuzu yüksek tutalım inşallah bizde güzel haberler alacağız
Selam ben de 3 senelik evliyim 22 yaşındayım3 yıllık evliyim 22 yaşındayım cnm bir sene evvel dış gebelikten kürtaj oldum plokist over hastasıyım