Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Böyle düşünme bence. Yaşadığımız kolay süreç değil. O kadar iğne ilaç dengemiz bozuldu tabi. Beraber ilerliyoruz beraber de pozitiflerimizi alıp mutlu haberlerimizi paylaşırız inşallah.

Sizin adet tarihleriniz ne zaman? Benim normalde 30 mayıs ama göğüs ağrısı falan erken çıktı belirtiler. Belki aynı zamana denk gelir bu süreçte

Merhabalar, benimde 8 mayısta transferim oldu test için 20 mayısı bekliyorum. Çok heyecanlı bir bekleyiş umarım güzel sonuçlar alırız hepimizde. Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşAllah

Sizin adet tarihleriniz ne zaman? Benim normalde 30 mayıs ama göğüs ağrısı falan erken çıktı belirtiler. Belki aynı zamana denk gelir bu süreçte
Benim 26 mayıs gösterio canım ama hemşire dedi iki üç gün gecikedebilir. Opu sonrası ise benimde göğüs aşırı ağrıo adrt belirtisi saymıyorum o yüzden İnşallah aynı olmasada arka arkaya olucak gibi gözüküyor hayırlı haberler verelim inşallah birbirimize

Ben de erken gelir diye bekliyorum. Opu sonrasında 1 hafta içinde olabiliyormuş. Canım da bir an önce sonucu görmek istiyor belki de bundan erken ya da geç sonuç güzel olsun da bunlar tatlı bekleyiş

Ben de erken gelir diye bekliyorum. Opu sonrasında 1 hafta içinde olabiliyormuş. Canım da bir an önce sonucu görmek istiyor belki de bundan erken ya da geç sonuç güzel olsun da bunlar tatlı bekleyiş
Aynen ya onu da duydum 4 gunde adet olan var hayirlisi ne zamansa o zaman olsun seker acelete etmeyelim illa ki olucak korona falan olmayalim da su surecte kac adet embriyo oldu senin , kac koycaklarr ??

Benim 2-3-4 Haziran normal zamanda olsak ama şuan hiç göğüs ağrısı karin ağrısı geçmedi benim OPUdan sonra . O yüzden hiç bilemiyorum bazıları 5 gün sonra adet olmuş . Normalde 10-14 günler arası diyorlar

Aynen ya onu da duydum 4 gunde adet olan var hayirlisi ne zamansa o zaman olsun seker acelete etmeyelim illa ki olucak korona falan olmayalim da su surecte kac adet embriyo oldu senin , kac koycaklarr ??
Yarın 5.günleri olacak 9embriyom var. Ama pgt yaptırıyoruz. Sağlıklı gelen sayısı önemli

Göğüs ağrısı benim de hiç geçmedi.

Merhaba 14 mayısta yumurtalarım toplandı.13 yumurtadan 7 si döllendi 1. Gun 6 kaldı 2. Gun bugun 5 kaldı sayılar nasıl sizce
Sayılarınız gayet iyi maşallah. Benim ilk toplamada 1 yumurtam 2. Toplama da 2 yumurtam vardı ve sadece 2 yumurta 5. Güne ulaştı. Buna da şükür diyorum. Sizin ki gayet güzel Allahın izniyle bebis olsun inşallah

Arkadaşlar, OPU'dan 4 5 gün sonra olan regl kanaması değil diye biliyorum. Ben yine çatlatma iğnesinden tam 15 gün sonra oldum, OPU'dan 13 gün sonra yani. Siz onu doktorunuza bir sorun bence.
Meme ağrısı bende de hiç geçmedi, iğnelerden diye tahmin ediyorum

Transfer süreci hakkında bilginiz var mı? İlaçlar falan. Kaç gün sürüyor acaba ortalama.

Yarın 5.günleri olacak 9embriyom var. Ama pgt yaptırıyoruz. Sağlıklı gelen sayısı önemli
Oh masallah cok guzel insallah saglikla gelsinler bize onermedi doktor genetik testi, bekleyelim dedik biz de ilk sefer de tutmazsa o zaman dusunuruz herhalde 4 embriyomuz kaldi bizimde bugun donduruldu 5. gun

Bunu bilmiyorum hiç. Sizin transferiniz oldu mu?

Transfer süreci hakkında bilginiz var mı? İlaçlar falan. Kaç gün sürüyor acaba ortalama.
Adetin ikinci gunu yine ilaclara baslaniyor diye biliyorum 20.gun falanda transfer oluyor sanirim yani burdan takip ettigim arkadaslardan bildigim kadariyla Hatta opu icin olduklarimizdan daha yakan ignelermis kan sulandirici ve progestan igneleri, fitil vs var ve gebelik olussada devam ediyormus 8-10. Haftaya kadar

Oh masallah cok guzel insallah saglikla gelsinler bize onermedi doktor genetik testi, bekleyelim dedik biz de ilk sefer de tutmazsa o zaman dusunuruz herhalde 4 embriyomuz kaldi bizimde bugun donduruldu 5. gun
Sizin de çok güzel. Bizde genetik test mecbur. Eşim ve bende genetik rahatsızlık olunca tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık. İnşallah sağlıklı embriyo bulunur içlerinde. Benim için asıl zorlu süreç orası olacak

Benmde aynı oldu canım. Opudan 13 gün sonra adet oldum. Meme ağrımda hiç geçmemişti adet oldugum halde. Diğer 2.adetimde geçti meme ağrım hormonlar anca düştü tabi

Yaaa çok teşekkürler. Canım da biraz tatlı ama sonu güzellik dayanıcaz artık yeter ki sonu güzel bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…