• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben de sizinle aynı durumdayım. 10 yaşında kızım var benim de normal yolla olan. İkinci çocuk için amh değerim 0.05 olunca tup bebek deniyoruz. Benim de gelecek ay transferim olacak inşallah 2 adet 5. Gün embriyom var.
İnşallah güzel haberler verirsiniz bize. Bebisinizi alırsınız kucağınıza inşallah
Rabbim hepimize güzel haberler versin inşallah hepimiz sevinelim 😄🥰

Mrb aranıza yeni katıldım 😄 7 yaşında bir kızım var (normal yolla olmuştu) kardeş çok istediği için denemeye karar verdik..
Yaşım 35
Eşimde hareketli sperm azlığı.
Deneme sayısı 2 ( ilkinde 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım)
Dondurulmuş embriyo transferi
5. Gün embriyosu
Transfer tarihi 12.05.2021
Allah allah ya, mesajini konuda gezinirken gördüm, nedense bazı etiketlemelerin bildirimleri gelirken bazıları gelmiyor. Dün de oldu aynısı; şimdi sizi de tabloya ekliyorum.

Transfer tarihi belli olan arkadaşlar👋 iyisi mi bana mesaj atın da garanti olsun 🧐

Allah allah ya, mesajini konuda gezinirken gördüm, nedense bazı etiketlemelerin bildirimleri gelirken bazıları gelmiyor. Dün de oldu aynısı; şimdi sizi de tabloya ekliyorum.

Transfer tarihi belli olan arkadaşlar👋 iyisi mi bana mesaj atın da garanti olsun 🧐
Bu arada tedaviye reglinizin 3.günü mü başlanmıştı yoksa adetten önce 10 gün önce fln mı?

İnanın böyle kendiliğinden planlamadan hamile kalanlara öyle özeniyordum ki o zaman her şey daha kolay olacak gibi geliyordu . Şimdi ise transfer öncesi bir dünya yaşıyoruz burda . Allah daha kötü dert vermesin bizimde bu dünyadaki imtihanımız buymuş demek
Ben artık öyle kendiliğinden hamile kalıp, sağlıklı gebelik geçirenleri görünce içimden "helal olsun" diyorum siz düşünün artık.

Ben artık öyle kendiliğinden hamile kalıp, sağlıklı gebelik geçirenleri görünce içimden "helal olsun" diyorum siz düşünün artık.
Ayy bi arkadaşım hamileliği teyit ettirmekten başka 7. Ayına kadar doktora hiç gitmemişti 7. Ayda da artık cinsiyeti öğrenmek için gitti alışveriş yapabilmek ve doğum için anlaşmak için 🙈 maşallah sağlıkla da doğurdu. Her akşam progesteron iğnesinde bi miktar kendisini anıyorum ne şanslıymış diye 😅

Ayy bi arkadaşım hamileliği teyit ettirmekten başka 7. Ayına kadar doktora hiç gitmemişti 7. Ayda da artık cinsiyeti öğrenmek için gitti alışveriş yapabilmek ve doğum için anlaşmak için 🙈 maşallah sağlıkla da doğurdu. Her akşam progesteron iğnesinde bi miktar kendisini anıyorum ne şanslıymış diye 😅
İste, gel de özenme şimdi 😁 Kendi adıma konuşayım; bırakın 7. Ayı 2.ayıma kadar bile doktora gitmesem her türlü müsibet gelir başıma. Neyse yine biz transferden sonra aman sıcak duş almayayım, bayır çıkmayayım, sağlıklı beslenelim, olumlu düşünelim, eğil kalk yapmayalım hayatlarımıza devam edelim neme lazım 😂

Ballikko Ballikko prolutexi vurduktan sonra iğneyi çıkarınca 1 damla geri çıkıyor ya sinir oluyorum diğer iğnelerde olmuyordu böyle, sende de oluyor mu?
Bazen oluyor bazen olmuyor. Pamukla iyice bastırdığımda devamı gelmiyor. İğneyi ittirirken hiç durmadan ittirmek gerek yoksa şırınga içindekini geri çekiyor.

Dün yumurtam toplandı bugün ilk gün arayacaklar gormdigim kötü rüya kalmadı.Stres çarpıntı yaptırdı gece üçten beri uyumadim
Güzel haberler alın insallah 🙏
Benimde cuma günü toplandı , birazdan transferim var. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah 🙏

Bende diyorum vallahi helal olsun. Burada 3 yakın arkadaşız onlarda çocuk var hatta biri şuanda 6 aylık hamile çok şükür 🤗 benimde tutundu yavrum ama doktorların dediği her 3 kişiden biri tüp bebek o yüzden canlı örnek gibi geliyor bana olsun kavuşalım sağlıkla yavrularımıza da bizimkiler uAk yollardan gelmiş olsun 🤗🤲🤰

Bende gruba girmeden görmüyorum msjları bildirim sıfır ama msjlar 2 sayfa olmuş sıkıntı var sanırım

Bazen oluyor bazen olmuyor. Pamukla iyice bastırdığımda devamı gelmiyor. İğneyi ittirirken hiç durmadan ittirmek gerek yoksa şırınga içindekini geri çekiyor.
Öyle yapıyorum ben de ama🤷🏻‍♀️ Hatta bi sefer ilacı yavaş verdim bi hızlı verdim yine aynı. Neyse bir damladan da bişey olmaz artık

Back