• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim de bugün 8.günüm. Ben de dün öğleden sonra dayanamadım idrar testi negatif çıktı. Ben de salı vereceğim. Umudum kalmadı ama ne yapalım. Çok üzüldüm dün hatta gece doğru dürüst uyuyamadım. Kısmet değilmiş bu seferlik.
Doktorun dediği test gününübekleyin kızlar umut hep var🙏🏻, benim de dün transferim oldu ama hiç belirti yok ben de meraktan çatlıyorum ama bir yandan da erkenden bakmak istemiyorum moralim bozulsun istemiyorum boş yere

Son düzenleme:
2 ay önce bir arkadaşın 8.gün idrar testi negatifti. (5.gün embryosu koyulmuştu) 12.gün kanda pozitif çıktı. Moral bozacak bir durum yok. Ben günüme kadar bekleyeceğim. Negatifse zaten o gün üzüleyim. Pozitifse erken öğrenip ne yapacağım :p yine her halükarda bekleyeceğim.
Benim de bugün 8.günüm. Ben de dün öğleden sonra dayanamadım idrar testi negatif çıktı. Ben de salı vereceğim. Umudum kalmadı ama ne yapalım. Çok üzüldüm dün hatta gece doğru dürüst uyuyamadım. Kısmet değilmiş bu seferlik.
Yukarıdaki mesajı yazan sizdiniz 😇💜
O yüzden Allah’tan umut ke-sil-mez! 🤗💜 Dualara, güzel enerjilere devam 👼

Sabahki ilk idrarda deneyin daha doğru çıkar ya da direkt kan testi. İyi düşünün iyi olsun♥️

Bende cok uzuldum ama tup bebekten hamile kalan bir arkadasim kanda cıkti ama idrarda cıkmadi bende dedi bana biraz ümit oldu. Bugunde iğnem vardi dün hastane cikisi test alirim yaparim diodim ama artik gerek yok ya yapmaya 1 gun snra gercek cikcak ortaya

Öyle hatta kan testi pozitif çıkıp eve gelip idrar testi yapıp negatif gören bile varmış ama kendimi negatife hazırladım. 2 tane daha dondurulmuşum var, önce onları denerim diye düşünüyorum. Çok sağolun kızlar.

Kan testim salı günü zaten 2 gün kaldı ona kadar zaten ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ama ihtimal düşük artık. Geç tutunan embriyoysa (düşük ihtimalle bazen donmuş embriyo geç tutunuyormuş) yine pozitife dönebilir ama ihtimal düşük.

Öyle hatta kan testi pozitif çıkıp eve gelip idrar testi yapıp negatif gören bile varmış ama kendimi negatife hazırladım. 2 tane daha dondurulmuşum var, önce onları denerim diye düşünüyorum. Çok sağolun kızlar.
Benimde 2 tane dondurulmusum var. Belkide birazda ondan rahat icim bilemiyorum

Kızlarr yarın bende kan vericem hiç belirtim yok Allahım hayırlı güzel haberler vermemizi nasip etsin herkese🥰🤲
Ben dün bir degisik oldum. Belim agridi adet olcakmisim gibi bacaklarim karnim basim her yerim agridi . Hatta sabah uyanincada karnim agriyordu da simdi gene belirtisiz iyiyim yani 😁

Ben dün bir degisik oldum. Belim agridi adet olcakmisim gibi bacaklarim karnim basim her yerim agridi . Hatta sabah uyanincada karnim agriyordu da simdi gene belirtisiz iyiyim yani 😁
Sürekli belirti geldimi diye lavaboya gidiyorum son iki gün heyecan çok oluyor tutunduğu şuan bellidir ama gününü beklemekteyiz hayırlısı Rabbim dualarımızı kabul eylesin 🤲☺️

Kan testim salı günü zaten 2 gün kaldı ona kadar zaten ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ama ihtimal düşük artık. Geç tutunan embriyoysa (düşük ihtimalle bazen donmuş embriyo geç tutunuyormuş) yine pozitife dönebilir ama ihtimal düşük.
Size de 8 Mayıs'ta embriyo transferi yapılmıştı di mi? Ben o gün yapılanların hepsinin pozitif olacağına çok inandım hala da inanıyorum. Inşallah doğru hissediyorumdur ve ben hakli çıkarım🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Inşallah kan testinizde pozitifi görürsünüz 🤲🏼

Size de 8 Mayıs'ta embriyo transferi yapılmıştı di mi? Ben o gün yapılanların hepsinin pozitif olacağına çok inandım hala da inanıyorum. Inşallah doğru hissediyorumdur ve ben hakli çıkarım🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Inşallah kan testinizde pozitifi görürsünüz 🤲🏼

Evet 8 mayıs transfer günüm :) çok teşekkür ederim inşallah siz haklı çıkarsınız 🥰

Kızlar bugun transverimn 9. Günü kan vermeye gidicektim ama doktorumu aradım haftasonu olduğu için labaratuvtlar güvenilmez dedi yarın kesin gideceğim nasip olursa

Back