- 20 Aralık 2020
- 336
- 300
- 23
- Konu Sahibi Sade frappe
- #1.901
Yarın vericemSen ne zaman kan vereceksin canım atladım mı acaba verdin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın vericemSen ne zaman kan vereceksin canım atladım mı acaba verdin mi
Hayırlısı olsun canım hemen haber ver bizeYarın vericem
Evet canım 9 10 baktırabilirsin ben 6.gün yaptım ama çok erkendi salı günü yani 10.gün yeniden randevu aldım test vericemArkadaşlar 5.gün embriyosu transferden sonra 9.gün bhcg baktırıyor di mi?
Amin canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah grubumuz mutlu haberlerle dolsun taşsınTeşekkürler..
Evet senin haberin çok mutlu etti
Allah tamamına erdirsin
canım hayırlı olsun en iyi şekilde gelişsinler inşallah benimde 5.günüm bugün aradılar 6 tane den 4 ü günüyle uyumlu gelmiş bugüne ve dondurmuşlar çok şükür 2 tane fire var araştırdım zaten en iyiler 5.gün e kalırmış kalite vs bilgim yok söylemediler olmasında zaten çok bilgi çok soru işareti canını sıkma sakın gerisi Allahın takdiri tutucaksa tutar zatenŞimdi aradılar hastaneden 3.gündeyiz 7 embriyomum 3 ü 1.kaliteymiş diğerleri 2. Kalite hepsini 5.gün için bekletecekler. Bu kalite ne oluyor tam anlamadım . 1. Kalite daha mı iyi oluyor ?
Belirtin varmı hiç cnmArkadaşlar 5.gün embriyosu transferden sonra 9.gün bhcg baktırıyor di mi?
Canım senin hiç ayaktayken kasığına ani ağrı giriyomuyduAmin canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah grubumuz mutlu haberlerle dolsun taşsın
Hayırlı olsun canım çok sevindim gelen numarayı tekrar arayıp sorabilirsin kaliteleri hakkında bilgi almak için. Bizim yarın 5. Gün bakalım inşallah kalır bizimkilerde Senin iyi kalmışlar çünkü 5. güne 3. gün kalanların 1/3ü kalıyormuş genelde öyle demişlerdicanım hayırlı olsun en iyi şekilde gelişsinler inşallah benimde 5.günüm bugün aradılar 6 tane den 4 ü günüyle uyumlu gelmiş bugüne ve dondurmuşlar çok şükür 2 tane fire var araştırdım zaten en iyiler 5.gün e kalırmış kalite vs bilgim yok söylemediler olmasında zaten çok bilgi çok soru işareti canını sıkma sakın gerisi Allahın takdiri tutucaksa tutar zaten
İlk 5-6 gün kasıkta baskı, şişkinlik hissi vardı. 2 gündür o yok. Bugun sabah uyandığımdan beri baş ağrısı ve mide bulantısı var Normalde başım tuttuğunda, ağrı şiddetlenmeye başlayınca mide bulantısı olur bende. Bu sefer uyandığımdan beri ikisi de var strestendir belki bilmiyorum ki..Belirtin varmı hiç cnm
Canım benim kasık bel ağrım vardı çok 5.günü akşamı sanki kasıkalrımın olduğu yerde iç tarafta birşey içimi deldi çok ağrım oldu. Ve göğüslerim çok şiş ve aşırı acıyor sertler bacak ağrılarım oldu. Ama öyle zınk diye giren ağrım olmadı hep adet ağrısı gibi şiddetlenip azalan şekilde olduCanım senin hiç ayaktayken kasığına ani ağrı giriyomuydu
Allahım en güzelini versin arkadaşım hepimize inan merak etmiyorum kafaya takamam şimdii biraz risk aldı sanırım bizim doktorda ama çok şükür inşallah seninde bir sürü kalsın güzel haberi ver burdanHayırlı olsun canım çok sevindim gelen numarayı tekrar arayıp sorabilirsin kaliteleri hakkında bilgi almak için. Bizim yarın 5. Gün bakalım inşallah kalır bizimkilerde Senin iyi kalmışlar çünkü 5. güne 3. gün kalanların 1/3ü kalıyormuş genelde öyle demişlerdi
Galiba sitresten oluyor bunlarİlk 5-6 gün kasıkta baskı, şişkinlik hissi vardı. 2 gündür o yok. Bugun sabah uyandığımdan beri baş ağrısı ve mide bulantısı var Normalde başım tuttuğunda, ağrı şiddetlenmeye başlayınca mide bulantısı olur bende. Bu sefer uyandığımdan beri ikisi de var strestendir belki bilmiyorum ki..
Yarın kandan bakılma günü
Göğüslerde şişlik var gibi sitresr ten galiba canımCanım benim kasık bel ağrım vardı çok 5.günü akşamı sanki kasıkalrımın olduğu yerde iç tarafta birşey içimi deldi çok ağrım oldu. Ve göğüslerim çok şiş ve aşırı acıyor sertler bacak ağrılarım oldu. Ama öyle zınk diye giren ağrım olmadı hep adet ağrısı gibi şiddetlenip azalan şekilde oldu
Aslında ilaçlarımız da yapıyor bu belirtileri 3 4 haftalık gebelikte belirti aramak saçma oluyor ama yapıyoruz işte böyle şeylerGöğüslerde şişlik var gibi sitresr ten galiba canım
Seni transfer için bu ay adetle mi çağırdılar canım yoksa sonrakinde mi ? Beni bu sefer çağırdı ama korkuyorum bir taraftan duygularım gelgitli dün akşam eşime ağladım hazır hissetmiyorum kendimi sonraki aya bıraksak mi diye ama sabah kalkınca bu ay olsun bitsin de istiyorum. Bakalım ne zaman adet olucazAllahım en güzelini versin arkadaşım hepimize inan merak etmiyorum kafaya takamam şimdii biraz risk aldı sanırım bizim doktorda ama çok şükür inşallah seninde bir sürü kalsın güzel haberi ver burdan
Canım mesaj attı bu adetle planlıycaz diye ayy ağlama niye ağlıyosun kıyamamm zoru bitti zaten geriye iki seçenek var ya olcak ya olmicak Doktoruna güven o en iyisini bilir hormon aldığımız için çok normal gel gitlerin olması hep iyi düşün ki iyi olsun Benim bi arkadaşım 9 ay hamileydi de hazır hissetmiyodu kendini doğurdu anca öyle kabullendi çok normal duygular bunlar yanii Allah içine verir o hissi eminim ki Bi de biz zor yollardan geçip elde ediyoruz o bebekler ne kıymetli ne değerli olucakk oyyySeni transfer için bu ay adetle mi çağırdılar canım yoksa sonrakinde mi ? Beni bu sefer çağırdı ama korkuyorum bir taraftan duygularım gelgitli dün akşam eşime ağladım hazır hissetmiyorum kendimi sonraki aya bıraksak mi diye ama sabah kalkınca bu ay olsun bitsin de istiyorum. Bakalım ne zaman adet olucaz