- 2 Mayıs 2019
- 183
- 210
- 33
- 38
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.881
Doktorun dediği test gününübekleyin kızlar umut hep varBenim de bugün 8.günüm. Ben de dün öğleden sonra dayanamadım idrar testi negatif çıktı. Ben de salı vereceğim. Umudum kalmadı ama ne yapalım. Çok üzüldüm dün hatta gece doğru dürüst uyuyamadım. Kısmet değilmiş bu seferlik.
2 ay önce bir arkadaşın 8.gün idrar testi negatifti. (5.gün embryosu koyulmuştu) 12.gün kanda pozitif çıktı. Moral bozacak bir durum yok. Ben günüme kadar bekleyeceğim. Negatifse zaten o gün üzüleyim. Pozitifse erken öğrenip ne yapacağımyine her halükarda bekleyeceğim.
Yukarıdaki mesajı yazan sizdinizBenim de bugün 8.günüm. Ben de dün öğleden sonra dayanamadım idrar testi negatif çıktı. Ben de salı vereceğim. Umudum kalmadı ama ne yapalım. Çok üzüldüm dün hatta gece doğru dürüst uyuyamadım. Kısmet değilmiş bu seferlik.
Sabahki ilk idrarda deneyin daha doğru çıkar ya da direkt kan testi. İyi düşünün iyi olsunBenim de bugün 8.günüm. Ben de dün öğleden sonra dayanamadım idrar testi negatif çıktı. Ben de salı vereceğim. Umudum kalmadı ama ne yapalım. Çok üzüldüm dün hatta gece doğru dürüst uyuyamadım. Kısmet değilmiş bu seferlik.
Bende cok uzuldum ama tup bebekten hamile kalan bir arkadasim kanda cıkti ama idrarda cıkmadi bende dedi bana biraz ümit oldu. Bugunde iğnem vardi dün hastane cikisi test alirim yaparim diodim ama artik gerek yok ya yapmaya 1 gun snra gercek cikcak ortayaBenim de bugün 8.günüm. Ben de dün öğleden sonra dayanamadım idrar testi negatif çıktı. Ben de salı vereceğim. Umudum kalmadı ama ne yapalım. Çok üzüldüm dün hatta gece doğru dürüst uyuyamadım. Kısmet değilmiş bu seferlik.
Benimde 2 tane dondurulmusum var. Belkide birazda ondan rahat icim bilemiyorumÖyle hatta kan testi pozitif çıkıp eve gelip idrar testi yapıp negatif gören bile varmış ama kendimi negatife hazırladım. 2 tane daha dondurulmuşum var, önce onları denerim diye düşünüyorum. Çok sağolun kızlar.
Kızlarr yarın bende kan vericem hiç belirtim yok Allahım hayırlı güzel haberler vermemizi nasip etsin herkeseBenimde 2 tane dondurulmusum var. Belkide birazda ondan rahat icim bilemiyorum
Benim de transferim dündü ama hiç bir belirti yok insan merak ediyorKızlarr yarın bende kan vericem hiç belirtim yok Allahım hayırlı güzel haberler vermemizi nasip etsin im de
Amin canm 9. Güne kadar hiç belirtim olmadı sadece göğslerimde arada sızlama şeklinde belirti olduBenim de transferim dündü ama hiç bir belirti yok insan merak ediyorhepimizin hakkında ahayırlısı olsun Allah güzel haberler nasip etsin herkese
Benim de dün peçeteye gelen bir lekelenmem oldu ama işlemdendir diyorum onun dışında her şey aynıAmin canm 9. Güne kadar hiç belirtim olmadı sadece göğslerimde arada sızlama şeklinde belirti oldu
Ben dün bir degisik oldum. Belim agridi adet olcakmisim gibi bacaklarim karnim basim her yerim agridi . Hatta sabah uyanincada karnim agriyordu da simdi gene belirtisiz iyiyim yaniKızlarr yarın bende kan vericem hiç belirtim yok Allahım hayırlı güzel haberler vermemizi nasip etsin herkese
Sürekli belirti geldimi diye lavaboya gidiyorum son iki gün heyecan çok oluyor tutunduğu şuan bellidir ama gününü beklemekteyiz hayırlısı Rabbim dualarımızı kabul eylesinBen dün bir degisik oldum. Belim agridi adet olcakmisim gibi bacaklarim karnim basim her yerim agridi . Hatta sabah uyanincada karnim agriyordu da simdi gene belirtisiz iyiyim yani
Size de 8 Mayıs'ta embriyo transferi yapılmıştı di mi? Ben o gün yapılanların hepsinin pozitif olacağına çok inandım hala da inanıyorum. Inşallah doğru hissediyorumdur ve ben hakli çıkarımÖyle hatta kan testi pozitif çıkıp eve gelip idrar testi yapıp negatif gören bile varmış ama kendimi negatife hazırladım. 2 tane daha dondurulmuşum var, önce onları denerim diye düşünüyorum. Çok sağolun kızlar.
Kan testim salı günü zaten 2 gün kaldı ona kadar zaten ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ama ihtimal düşük artık. Geç tutunan embriyoysa (düşük ihtimalle bazen donmuş embriyo geç tutunuyormuş) yine pozitife dönebilir ama ihtimal düşük.
Aynen kan versek sonuc bellide iste gununu bekliyoz nasip kismet cnmSürekli belirti geldimi diye lavaboya gidiyorum son iki gün heyecan çok oluyor tutunduğu şuan bellidir ama gününü beklemekteyiz hayırlısı Rabbim dualarımızı kabul eylesin
Size de 8 Mayıs'ta embriyo transferi yapılmıştı di mi? Ben o gün yapılanların hepsinin pozitif olacağına çok inandım hala da inanıyorum. Inşallah doğru hissediyorumdur ve ben hakli çıkarım
Inşallah kan testinizde pozitifi görürsünüz
Hadi hayırlısı, ne zaman kan vereceksin?Aynı gün transfer olmuşuz canım :)
Benim de öyleydi hatta hastaneye gitmeye korkmuştum belirtim yok kesin gittiler diye ama şükürKızlarr yarın bende kan vericem hiç belirtim yok Allahım hayırlı güzel haberler vermemizi nasip etsin herkese
Çok şükür canım bizlerede nasip eylesinBenim de öyleydi hatta hastaneye gitmeye korkmuştum belirtim yok kesin gittiler diye ama şükür
Sen ne zaman kan vereceksin canım atladım mı acaba verdin miÇok şükür canım bizlerede nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?