• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben 2 embriyo için 1950 ödedim ama yanlış hatırlamıyorsam ödediğim gün kaç embriyo olacağı henüz belli değildi. Zaten aynı ücret oluyor isterseniz ödeyin demişti. Yanı embriyo sayısına göre belirlenmiyormuş😌
Bu msjını okumadan önce yazmıştım sana canım ama standart dediğin gibi bence de ben kalan tek embriyom için 2550 ödedim 😄

Yaaa çok mutlu olsum senin adina. İnsallah benimde guzel haberim gelir. Aslinda 2 aşılama oldugum icin birazdha rahatim. İgneleri vurmaktan korkmuyorum artık tek korkum yumurta toplamaydi. Acaba uyanabilir miyim vs. Hayatimda hic uyutulmadım cnku. Bide korkum şey ben eşimle gideceģimde 3.bir refakatçi şartı oliyor mu acaba. Ailem uzakta cnkü.
İçini ferah tut canım başka ameliyatlar gibi degil küçük bir operasyon olduğu için zaten çok anestesi altında uyutulmuyorsun. Hemşire adımı seslendiginde uyandım hemen rüya görüyordum o sırada 😀 hatta eşim bile yoktu o sırada sperm örneği vermeye gitmiş ben uyandıktan 5 dk sonra geldi

Kizlar iyi geceler durumumu bildireyim dedim.bugun aradılar ikisi de iyi kalitede 3. Güne gelmiş dondurulmuş az olduğu için 5.gune götürme riskine girmiyorlar zaten artık Haziran sonu başlayacağız transfer sürecine bı aksilik olmazsa temmuz başı da transfer olur büyük ihtimalle
Çözdürdükten sonra 5.güne götürmüşlerdi benimkileri.. 4 taneydi döllenmiş embriyom, öyle de olabiliyor 🌸

Amiinn insallah 😊 gün geçtikçe heyecan artıyor😊 ilaçlarına ilave oldumu? Ben progestan vuruyorum her gün estrofemede 4 şekilde devam
Oldu evet estrofeme 4 devam ben de, prolutex vurunmaya başladım günde 2, günde 1 prednol, günde 2 monodoks başladım transfere kadar kullanacağım😃
Şimdi gün de belli oldu ya daha bi heyecanlıyım😊

Oldu evet estrofeme 4 devam ben de, prolutex vurunmaya başladım günde 2, günde 1 prednol, günde 2 monodoks başladım transfere kadar kullanacağım😃
Prolutexin 3.günündeyim ben de iki doz vuruyorum göbeğim mahvoldu çok çok ağrıyor. Prednol ve monodoks verilmedi bana ya neden acaba. Birde tahlil de istemediler 🤔

Prednol için tuzu ne yapıyorsun canım
Ben tamamen kesemedim ilave atmıyorum ama mecbur yemeklerin içinde var

İçini ferah tut canım başka ameliyatlar gibi degil küçük bir operasyon olduğu için zaten çok anestesi altında uyutulmuyorsun. Hemşire adımı seslendiginde uyandım hemen rüya görüyordum o sırada 😀 hatta eşim bile yoktu o sırada sperm örneği vermeye gitmiş ben uyandıktan 5 dk sonra geldi
Ya varya oyle ferahladim ki anlatamam. Insallah baslatir doktiorum tup bebek tedavimi bu ay artik anne olurm bende. Boyle icten ve guzel yazdin ya cok muttu ettin beni Allah razi olsun.

Prolutexin 3.günündeyim ben de iki doz vuruyorum göbeğim mahvoldu çok çok ağrıyor. Prednol ve monodoks verilmedi bana ya neden acaba. Birde tahlil de istemediler 🤔
Bilmiyorum ki benden kan aldılar bugun sonuca göre bi sıkıntı yok deyip yazdılar ilaçları.
Evet ya prolutexi yaparken falan sıkıntı yok ama sonradan acıyor dimi😬

Yumurta toplamada hiç bir sıkıntı stres yapacak bir şey yok bir bakmışsın uyanmış odandasın. Bnde 2 ay önce toplandığında eşimle gittim. Pandemiden ötürü eş harici kimseyi almıyorlar.
Ohh cok sukur. Boyle yaizyosunuz ya içim ferahliyot resmen. Şimdi daha iyiyim. Stresim geciyor. Heyecan ama hep var.tesekkur ederim.

Ben ve eşim tektik benimde ailem uzakta zaten opuda yatırmıyorlar ve minik bi anestezi veriyorlar 15dklık endoskopi gibi. Allah gönlüne göre versin ♥️
Çok çok sakinledim o kadar cok yazan olmuş ki sagolun cidden. Aşılama gercekten zaman kaybi. Tup bebekte daha fzla oran. Insallah hayirli haberler veririm. İçime su serptiniz. ALLAH razi olsun.

Şimdi baktım canım iyi ki söyledin tuzu azaltmak gerekliymiş, ben de tuzsuz bişey yiyemem ama azaltırım artık 5 gün kullanacağım zaten
5 gün iyiymiş benim 4 gün oldu 24 ünde kontrolüme kadar da kullanacağım prednol😳

Ayrıca B 12, D vitamini, ecopirin, 3 günlük antibiyotik vardı bitti şükür, estrofem içiyorum bir de💪🏻

5 gün iyiymiş benim 4 gün oldu 24 ünde kontrolüme kadar da kullanacağım prednol😳

Ayrıca B 12, D vitamini, ecopirin, 3 günlük antibiyotik vardı bitti şükür, estrofem içiyorum bir de💪🏻
Yani şimdilik transfere kadar dedi ama transferden sonra devam edecek miyim bilmiyorum henüz 🤔
Bana da antibiyotik olarak monodoks verdi, estrofeme devam, coraspin ve prolutex iğne kullanıyorum. D vitaminine de devam ediyorum

Back