- 20 Şubat 2016
- 223
- 401
- 103
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.601
Hadi inşallah olumlu bir sonuç olsun ya beklemek o kadar zor ki. Beklemeyeceksin 2 katı ücret vereceksin deseler kabul ederimKızlar telaş yok. Benim de 4. gününde hafif hafif başladı dün bir ara çok arttı. Ama tutmadığının işareti değil korkmayın. Ben 1 dış gebelik geçirdim. Onun da ilk zamanlarda korkunç adet kadar şiddetli ağrılar hissetmiştim. Hormonlar/ilaçlar yapıyor. Sabırla bekleyeceğiz inşallah. Çoğu gitti azı kaldı artık.
Ah çok çok sevindim canım ya bana da tekrar umut oldun. Sabah ağlıyordum kesin olmadi diyeKızlar transferde 6.günüm dayanamadım yaptım ve böyle çıktı çok şükür rabbimesalı günü kan vericem ve salı günğne kadar her sabah idrar testi Yapıcam Rabbim bu çift çizgiyi görmek isteyen herkese nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2848849
Ben de 9.gün kan vermeye gitsem olur mu dersiniz? Çünkü iğnem 9.gün bitiyor. Yeni kutu almam gerekiyor. 10.gün olumsuz sonuç olursa boşuna açmış olucam. Eşim sacmalama diyor ama niye israf yapıyım. Doktor olumsuz olunca ilaçları birak hemen diyor.6,7,8.gunler test yaptım her geçen gün daha çabuk ve daha koyu çıktı çizgi. 9.gun kan verdim. 5.gun embriyosu. Bugün yine kan vericem yükselişe bakılacak inşallah her şey yolundadir
Benim de 24 ü kontrolüm var. Doktorun kortizon verdi mi? Bni 2 günde bile kötü yaptı su içmeyi hiç sevmem sususuzluktan ölüyorum sanki dudaklarım çatladıBenim de 24 ünde kontrol eger hersey yolundaysa 5 gun sonrasında transfer dendi canım 29 una denk geliyo benim de nasıp olursa 1 gün var aramızda :)
Yarın tahlil günüm canım yarın bakılacakBugün mü kan vereceksin canım? Ben de az sonra gtcem yükselişe bakılacak midem bulanıyor heyecandan
Hayır bana kortizon verilmedi o ne oluyor ?Benim de 24 ü kontrolüm var. Doktorun kortizon verdi mi? Bni 2 günde bile kötü yaptı su içmeyi hiç sevmem sususuzluktan ölüyorum sanki dudaklarım çatladı
Benim adetin 12. günü yumurta toplandı. Adetin17sinde transfer oldum.Merhaba hanımlar.. Hayırlı bayramlar öncelikle :)
Daha önce de yazmıştım mayıs sonu dondurulmuş embriyo transferim var estrofem kullanıyorum. Transferim adetin 24. gününe denk geliyor. Sizin kaçıncı günüydü ?
MaşallahKızlar transferde 6.günüm dayanamadım yaptım ve böyle çıktı çok şükür rabbimesalı günü kan vericem ve salı günğne kadar her sabah idrar testi Yapıcam Rabbim bu çift çizgiyi görmek isteyen herkese nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2848849
Galiba 24. Gününe denk gelen tek ben varım :)Benim adetin 12. günü yumurta toplandı. Adetin17sinde transfer oldum.
İlaçlarını kes sabah öğle akşam diye minik poşet ya da çay tabaklarına ayır.Sabahki dozumu aldım mı almadım mı emin olamıyorum.eger içtiysem telafi durumunda fazla doz olabilir içmediysem atlamış olacagim
Ay hayırlısıyla tutsun da ne zaman dr önerirse o zaman yapsınGaliba 24. Gününe denk gelen tek ben varım :)
Opu nun yapıldığı günü saymadan beş gün boyunca decortil diye bi ilaç verildi yani kortizon. Bağışıklık sistemini baskılıyor ki bebeği tehdit olarak algılamasın. Transfer günü de alıyorsun sonra kullanmıyorsun. Benim öyleydiHayır bana kortizon verilmedi o ne oluyor ?
Opu nun yapıldığı günü saymadan beş gün boyunca decortil diye bi ilaç verildi yani kortizon. Bağışıklık sistemini baskılıyor ki bebeği tehdit olarak algılamasın. Transfer günü de alıyorsun sonra kullanmıyorsun. Benim öyleydi
[/QUOTE
Taze transfer degil benım acaba ondan mı verilmedi belki kontrole gittiğimde verirler banada.
Aynen canım, gece normalde şu içmeye kalkmazdım, bu günlerde 2 defa kalkıyorum...sürecin başından itibaren boş ilaç ve iğneleri bir poşette biriktiriyorum. dün baktım da poşetin yarısı dolmuş.. şaştım kaldım. Halen 4 günlük iğnem daha var. Allah emeklerimizi boş çıkarmasın, güzel sonuçlar versin.Benim ilk 3,4,5 gün öyleydi şuan 9. Gün baya baya kasık ağrım bitti çok minik yokluyor arada. Evin içinde yürürken nefesim kesiliyor ben de şimdiden 9aylık gibiyim nefes alamıyorum demiştim eşim gülmüştüDudaklarım da hep çatladı aynı şeyleri yaşıyoruz valla Allah yüzümüze baksın, emeğimizi boşa çıkarmasın
Canım takılma 3-5 güne.. gecikiyorsa güzelleştiriyordur Rabbim. Dualarım seninleÇoook heyecan hemde nasılaslında bayramda bekliyordum doktor 18 i diyince bi şaşırdım buruklaştım ama o anlıktı. Şimdi pırpır kalbim
Benim iğneler baş ağrısı halsizlik yapıyor, prospektüse baktım. Seninkiler ne canım?Benim kasımlarıma giriyor bugün de olduilaçların etkisi mi acaba
Evet canım ben de transfer günü affedersin ama 3 defa lavaboya gittim. Birşey olacak diye yavaş da hareket ediyorum :))Evet canım
Allahım emeklerimizin karşılığını verir insallahAy hayırlısıyla tutsun da ne zaman dr önerirse o zaman yapsın
Sorma canım ya, bende yukarı uzanmamam lazım ya (!) az yüksekten birşey bile almak istesem sanddalye koymak yerine eşimi oturma odasından kaldırıp getiriyorumNeyse ki yalnız değilmişim
Sadece kasık ağrısı. Bugün yok ama.Benim iğneler baş ağrısı halsizlik yapıyor, prospektüse baktım. Seninkiler ne canım?
Maşallah. Çok sevindim. Darısı isteyen herkesin başınaKızlar transferde 6.günüm dayanamadım yaptım ve böyle çıktı çok şükür rabbimesalı günü kan vericem ve salı günğne kadar her sabah idrar testi Yapıcam Rabbim bu çift çizgiyi görmek isteyen herkese nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2848849
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?