Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hadi inşallah olumlu bir sonuç olsun ya beklemek o kadar zor ki. Beklemeyeceksin 2 katı ücret vereceksin deseler kabul ederim
Ah çok çok sevindim canım ya bana da tekrar umut oldun. Sabah ağlıyordum kesin olmadi diye Allahim kanda da görmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim
6,7,8.gunler test yaptım her geçen gün daha çabuk ve daha koyu çıktı çizgi. 9.gun kan verdim. 5.gun embriyosu. Bugün yine kan vericem yükselişe bakılacak inşallah her şey yolundadir
Ben de 9.gün kan vermeye gitsem olur mu dersiniz? Çünkü iğnem 9.gün bitiyor. Yeni kutu almam gerekiyor. 10.gün olumsuz sonuç olursa boşuna açmış olucam. Eşim sacmalama diyor ama niye israf yapıyım. Doktor olumsuz olunca ilaçları birak hemen diyor.

Benim de 24 ünde kontrol eger hersey yolundaysa 5 gun sonrasında transfer dendi canım 29 una denk geliyo benim de nasıp olursa 1 gün var aramızda :)
Benim de 24 ü kontrolüm var. Doktorun kortizon verdi mi? Bni 2 günde bile kötü yaptı su içmeyi hiç sevmem sususuzluktan ölüyorum sanki dudaklarım çatladı

Benim adetin 12. günü yumurta toplandı. Adetin17sinde transfer oldum.

Maşallah o kadar sevindim ki Allah isteyen herkese bu sevinci yaşatsın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Hayır bana kortizon verilmedi o ne oluyor ?
Opu nun yapıldığı günü saymadan beş gün boyunca decortil diye bi ilaç verildi yani kortizon. Bağışıklık sistemini baskılıyor ki bebeği tehdit olarak algılamasın. Transfer günü de alıyorsun sonra kullanmıyorsun. Benim öyleydi

Aynen canım, gece normalde şu içmeye kalkmazdım, bu günlerde 2 defa kalkıyorum...sürecin başından itibaren boş ilaç ve iğneleri bir poşette biriktiriyorum. dün baktım da poşetin yarısı dolmuş.. şaştım kaldım. Halen 4 günlük iğnem daha var. Allah emeklerimizi boş çıkarmasın, güzel sonuçlar versin.

Merhaba herkese ben de tedaviye yeni başladım. Ama iğnelerden sonra reglim bıçak gibi kesildi. Böyle olan var mi ?

Evet canım ben de transfer günü affedersin ama 3 defa lavaboya gittim. Birşey olacak diye yavaş da hareket ediyorum :))
Aldığımız narkoz etkiliyor, bir de ameliyat odası soğuk olmalı, orada da azcık üşütüyoruz. Normal. Bana transfer öncesi yünlü dizime kadar çorap giydirdiler :)))

Maşallah. Çok sevindim. Darısı isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…