- Konu Sahibi Sade frappe
- #1.621
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun Rabbim bu cuma vaktinde selaların hürmetine Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç unutmazdım alarm kurmuştum. Hemen ardından içiyordum. Bu sefer önce kahvaltı yapayım dedim.sonra ilaç içmeye gelince ilacı yerinden cıkmış gördüm.sonrasi vesvese. Öyle yapayım bundan sonraİlaçlarını kes sabah öğle akşam diye minik poşet ya da çay tabaklarına ayır.
Canimcim yeni geldim kontrolden adetin 10.gunu 5.6 mm kalinlik.ama görüntü yine güzel en azından 6 yi yakalayalim dedi doktorum 5.gun embriyosu embriyo kalitesini çok güveniyorum dedi yarin tekrar kontrol. 22 mayis transfer planlaniyor. Sanirim cayda pek ise yaramadi 22.sine kadar kullanmaya devam edicem çayıAyyy bana da kontrolden sonra bilgi verirseniz çok sevinirim incelik bende de var çünkü işe yaradıysa kullanım şeklini detaylı öğrenmek isterim
Bozma moralini hayatim bakalim embriyolar kaçıncı güne gidicek bakarsin 4 ude 5.gune kaliteli sekilde dollenir. Ya hic biri dollenmeseydi iyi tarafından bak.yarin yine ararlar sana bilgi vermek icin. Benim 5 embriyom var hepside cok kaliteli ama 4 aydir incelikten transferim yapilmiyo. Sen simdi yemene icmene odaklan moralinide bozmaKızlar benim morale ihtiyacım var ya dün yumurta toplamam oldu 8 yumurta toplamışlar bugün embriyolog aradı 5 tanesi olgun dedi ama sadece 4 ü döllenmiş... çok bozuldu moralim tabi inşallah kalan 4 ü iyi olsun ama ne bileyim bi çöktüm ya
Sakın çökme canım tabiki hepimiz isteriz çok fazla kaliteli embriyomuz olsun ama İnan 1 kaliteli embriyo yeter anne olmamıza benim sadece 4 yumurtam toplandı 1i çöp oldu 3 kaldı 3. Gün taze transfer oldum iki tane transfer edildi 1 i donduruldu sen için ferah tutKızlar benim morale ihtiyacım var ya dün yumurta toplamam oldu 8 yumurta toplamışlar bugün embriyolog aradı 5 tanesi olgun dedi ama sadece 4 ü döllenmiş... çok bozuldu moralim tabi inşallah kalan 4 ü iyi olsun ama ne bileyim bi çöktüm ya
Teşekkür ederim çok öyle düşünmeliyim gerçektenBozma moralini hayatim bakalim embriyolar kaçıncı güne gidicek bakarsin 4 ude 5.gune kaliteli sekilde dollenir. Ya hic biri dollenmeseydi iyi tarafından bak.yarin yine ararlar sana bilgi vermek icin. Benim 5 embriyom var hepside cok kaliteli ama 4 aydir incelikten transferim yapilmiyo. Sen simdi yemene icmene odaklan moralinide bozma
Çok haklısın canım haberi yeni aldığım için çöktüm ama doğru diyorsun 1 tane olsun ama sağlıklı olsunSakın çökme canım tabiki hepimiz isteriz çok fazla kaliteli embriyomuz olsun ama İnan 1 kaliteli embriyo yeter anne olmamıza benim sadece 4 yumurtam toplandı 1i çöp oldu 3 kaldı 3. Gün taze transfer oldum iki tane transfer edildi 1 i donduruldu sen için ferah tut
Benim hep 9.gunde çıktı kanda 3 kere yaptık hepsinde de 9.gun çok iyi çıktı degerlerimHadi inşallah olumlu bir sonuç olsun ya beklemek o kadar zor ki. Beklemeyeceksin 2 katı ücret vereceksin deseler kabul ederim
Ah çok çok sevindim canım ya bana da tekrar umut oldun. Sabah ağlıyordum kesin olmadi diye Allahim kanda da görmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim
Ben de 9.gün kan vermeye gitsem olur mu dersiniz? Çünkü iğnem 9.gün bitiyor. Yeni kutu almam gerekiyor. 10.gün olumsuz sonuç olursa boşuna açmış olucam. Eşim sacmalama diyor ama niye israf yapıyım. Doktor olumsuz olunca ilaçları birak hemen diyor.
İnşallah 4ü de sağlıkla görür 5. günü sıkmayın canınızı. İyi düşünün iyi şeyler olsunKızlar benim morale ihtiyacım var ya dün yumurta toplamam oldu 8 yumurta toplamışlar bugün embriyolog aradı 5 tanesi olgun dedi ama sadece 4 ü döllenmiş... çok bozuldu moralim tabi inşallah kalan 4 ü iyi olsun ama ne bileyim bi çöktüm ya
Benim de mayıs sonu dondurulmuş yasakladı bizeKızlar iyi bayramlar herkese
Mayıs sonunda dondurulmuş embriyo transferim olcak. Bu süreçte ilişki yasağı hakkında bilginiz var mı? Doktorum bişey söylemedi bende sormayı unuttum
Oy maşallah harikaKzılar kan testim 6.gün 50.74 çıktı
Maşallah devamı da sağlıkla gelsin inşallahKızlar 13.gun değerim 3335 çıktı binlerce şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kalp atışlarını da duyarım inşallah ikisi de tutunmustur
İnşallah bu kadar yüksek olması normal mi ikiz gebeliğe mi işaret bilgim yok daKızlar 13.gun değerim 3335 çıktı binlerce şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kalp atışlarını da duyarım inşallah ikisi de tutunmustur
MaşallahKzılar kan testim 6.gün 50.74 çıktı
Bilmiyorum ki şimdi drumu aradım çok güzel değer dedi. Tuplerim bağlı olduğu için benim dış gebelik sorunu yok bendeİnşallah bu kadar yüksek olması normal mi ikiz gebeliğe mi işaret bilgim yok da
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBilmiyorum ki şimdi drumu aradım çok güzel değer dedi. Tuplerim bağlı olduğu için benim dış gebelik sorunu yok bende