• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba hanımlar.. Hayırlı bayramlar öncelikle :)
Daha önce de yazmıştım mayıs sonu dondurulmuş embriyo transferim var estrofem kullanıyorum. Transferim adetin 24. gününe denk geliyor. Sizin kaçıncı günüydü ?

Kızlar transferde 6.günüm dayanamadım yaptım ve böyle çıktı çok şükür rabbime 🤲 salı günü kan vericem ve salı günğne kadar her sabah idrar testi Yapıcam 🤗 Rabbim bu çift çizgiyi görmek isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤰
Eki Görüntüle 2848849
Ben de 3 gün test yaptım böyle her gün daha koyulasinca dayanamadım erken kan verdim 474 çıktı 🥰

Merhaba hanımlar.. Hayırlı bayramlar öncelikle :)
Daha önce de yazmıştım mayıs sonu dondurulmuş embriyo transferim var estrofem kullanıyorum. Transferim adetin 24. gününe denk geliyor. Sizin kaçıncı günüydü ?
Bnmde 28 inde yaparız dedi doktorum
Adetimin 21. Gününe denk geliyor benimde aynı günlerde seninle olacak sanırım☺️

Teşekkür ederim ne kadar etkisi oldu peki kalınlık önce ne kadardı sonra ne kadar oldu. Benim en fazla 6.9mm oldu bende yaklaşık 10 gündür içiyorum inşallah etki etmiştir diye düşünüyorum 🤲🏻
Adetin kaçıncı günü canım 6.9 mm fena değil. Benm adetimin 14.gününde 8.5 mm ölçtü nar suyuna devam ediyorum transfere kadar içicem

Merhaba benim bebeğim tutundu bugün ultrason a göre 5+2 yiz. Haftaya kalp atışı duymaya gideceğiz Allah izin verirse. Rabbim herkese nasip etsin. Ben tek Embriyo istemiştim 2 tane de dondurdum. Keseyi görmeye gittiğimde doktorum iki kese gördü. Meger transfer sırasında bir sağlıklı Embriyo gönderirken birde sağlıksız bir embriyo transferi yapmışlar benim hiçbir şekilde onayım ve bilgim olmadan. Birisi baya sağlıksız kalp atışına kadar kendiliğinden yok olabilir dedi. Bugünde biraz lekelenmem oldu acile gittim geldim sabah acildeki doktor da sağlıksız olanın iyice bozulmuş olduğunu söyledi. Kalp atışı dinlemeye gittikten sonra sorun olmadığının öğrendiğim takdirde hem hastaneden hemde doktordan şikayetçi olacağız. Yaptığı şey asla yasal değil. Rabbim bir istersin iki verir amenna ama sen hastaya sormadan asla böyle kafana göre iki embriyo veremezsin sonuçta.
Haklısın kardeşim hakkında hayırlısı çok haklısın inş sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın

Sabahki dozumu aldım mı almadım mı emin olamıyorum.eger içtiysem telafi durumunda fazla doz olabilir içmediysem atlamış olacagim

Bnmde 28 inde yaparız dedi doktorum
Adetimin 21. Gününe denk geliyor benimde aynı günlerde seninle olacak sanırım☺️
Benim de 24 ünde kontrol eger hersey yolundaysa 5 gun sonrasında transfer dendi canım 29 una denk geliyo benim de nasıp olursa 1 gün var aramızda :)

Back