- 20 Şubat 2016
- 223
- 401
- 103
- Konu Sahibi Sade frappe
- #1.601
Hadi inşallah olumlu bir sonuç olsun ya beklemek o kadar zor ki. Beklemeyeceksin 2 katı ücret vereceksin deseler kabul ederimKızlar telaş yok. Benim de 4. gününde hafif hafif başladı dün bir ara çok arttı. Ama tutmadığının işareti değil korkmayın. Ben 1 dış gebelik geçirdim. Onun da ilk zamanlarda korkunç adet kadar şiddetli ağrılar hissetmiştim. Hormonlar/ilaçlar yapıyor. Sabırla bekleyeceğiz inşallah. Çoğu gitti azı kaldı artık.
Ah çok çok sevindim canım ya bana da tekrar umut oldun. Sabah ağlıyordum kesin olmadi diye Allahim kanda da görmeyi nasip etsin inşallah çok sevindimKızlar transferde 6.günüm dayanamadım yaptım ve böyle çıktı çok şükür rabbime salı günü kan vericem ve salı günğne kadar her sabah idrar testi Yapıcam Rabbim bu çift çizgiyi görmek isteyen herkese nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2848849
Ben de 9.gün kan vermeye gitsem olur mu dersiniz? Çünkü iğnem 9.gün bitiyor. Yeni kutu almam gerekiyor. 10.gün olumsuz sonuç olursa boşuna açmış olucam. Eşim sacmalama diyor ama niye israf yapıyım. Doktor olumsuz olunca ilaçları birak hemen diyor.6,7,8.gunler test yaptım her geçen gün daha çabuk ve daha koyu çıktı çizgi. 9.gun kan verdim. 5.gun embriyosu. Bugün yine kan vericem yükselişe bakılacak inşallah her şey yolundadir