• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemim var. Sizlerden bu işlemi yaptıranlar varsa hastaneye ne götürmem gerekiyor, neye ihtiyacım olur bilgi verir misiniz? Hastane ya da doktor sizden ne istedi, kaç saat yattınız hastanede?
Canım sadece ped getiriyorsun. 1 saat yatmıştım ben. Ağrısız işlem sadece çok az sancın oluyor. Ben leke bile olmamıştım ☺️

Bende günde 3 kere 2 şer tane fitil olarak kullanıyorum parmağımla en derine itelemeye çalışıyorum 20 dakika filan uzanıyorum ama sanki o ara değil de 45 dakika 1 saat sonra erimeye başlıyomuş gibi su gibi geri akıyor resmen bende anlamadım alacağını alıyo sanırım rahim fazlalığı haliyle akıcak geri ama yani kusura bakmayın iç çamaşırım öyle ıslanıyor ki günlük pedsiz dolaşamıyorum bazen takmayım hava alsın diyorum ama batıyo bildiğin heryerim
Canım günlük ped kullanma zaten fitil akıyo ya mantar oluşumunu iyice tetiklersin kağıt havlu koy

Kızlar transferde 6.günüm dayanamadım yaptım ve böyle çıktı çok şükür rabbime 🤲 salı günü kan vericem ve salı günğne kadar her sabah idrar testi Yapıcam 🤗 Rabbim bu çift çizgiyi görmek isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤰
IMG_20210514_092539.jpg

Kızlar transferde 6.günüm dayanamadım yaptım ve böyle çıktı çok şükür rabbime 🤲 salı günü kan vericem ve salı günğne kadar her sabah idrar testi Yapıcam 🤗 Rabbim bu çift çizgiyi görmek isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤰
Eki Görüntüle 2848849
Yaaaa çok sevindim ama bayağı erken :) inş hep çift çıkar. Ben korkuyorum yapmaya. Ya tek çıkarsa sonuçta şuan çok erken. Her gün yapıyor musun sen ?

Yaaaa çok sevindim ama bayağı erken :) inş hep çift çıkar. Ben korkuyorum yapmaya. Ya tek çıkarsa sonuçta şuan çok erken. Her gün yapıyor musun sen ?
Bugün ilk kez yaptım kk da hep yazmışlar 6.gün öğrendik diye bende çıkmaz düşüncesi ile yaptım ama daha damlattım teste 3 4 Damla 2 sn içinde ikinci çizgi oldu hayırlısını nasip etsin Rabbim 🤗

Arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemim var. Sizlerden bu işlemi yaptıranlar varsa hastaneye ne götürmem gerekiyor, neye ihtiyacım olur bilgi verir misiniz? Hastane ya da doktor sizden ne istedi, kaç saat yattınız hastanede?
Ben eşofman, fazla çamaşır falan götürdüm ama hiçbirine gerek yokmuş meger. Hemen ameliyat kıyafeti giydirip damar yolu açıyorlar. İşlemden sonra kahvaltı geldi yaptım doktor geldi Bilgi verdi gitti . Çıkış sana kalmış kendini ne zaman iyi hissedersen benden önce çıkanlar oldu benim çok agrim oldu yarım saat falan yattım o yüzden

Eki Görüntüle 2848849
Çizgi baya belirgin çok sevindim sizin adınıza 🤗

Back