• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bu arada hepinoze extra bilgi olsum basimdan gectigi icin tüp bebek tedavisinde arkadaslar yasadiklarimi yazayim.size belki yardimci olurum
Benim tranferden sonra asiri bel.agrim.oldu oyle boyle degil goguslerim sisti falan kasiklarimda batma hatta vajinam bile agriyordu bildigijnniz regli belirtileri sonra 12. Gune dogru goguslerimdeki aci hissi gitti normallesti ama vucudumda ates basmasi falan vardi psikolojil olaraltamda surekli negatif bi haldeydim.10. Gunu test yaptik pozitif cikmisti ve guzeldi gitti benim 10 gun sonra ilk muayneye gittigimde doktor alltan balti bana aleti cok az soktu vajinama ama benim canim.cok yandi sanki iki deri birbirinden ayrilmia gibiydi gayet normal hatta kalp atisi bile basladi dedi doktor eve geldik vu sirada venim.vajinam asiri agriyor kasiklarim.agriyi falan eve geldik yattik max 40 dk sonra benden deli gibi kan geldi hemen gittik doktora tabi bakti bebek duruyo igne falan oldum eve geldim tekrardan sonra tani dusmus cocuk boyle bi olay yasamistim

Eger sormak bilgi almak istediginiz birsey olursa lutfan yazin suan tranfer sonrasi vucudunuzda hic birsey yasamayadabilirsiniz yada yasayada bilirsiniz bu tamamen bunyeyle alakali birsey size tek tavsiyem tutcak diye dusunun hep benim en buyuk avantajim bu oldu hep tutcak olucak diye inandirdim kemdimi birde bildiniz hep yattim😁😁 arada kalptim.son zamanlqra digru is falan yaptim.okdar hee bide balik.cok yedim bilmiyorum tabi ne kadar etksii var nar yedim ceviz findik meyce falan asiei tukettim boyle umarim.hepiniz iyi sonuclar alirsiniz qllahin izniylen 🙏🙏

Kızlar şuanda daha iyiyim şükür 🤲 neden böyle oluyor acaba yaaa tutunma olması için dua ediyorum 🤲🤲🤗
Benim de transferimin 4-5. günlerinde öyleydi şuan 10.günü azaldı ama yine var bel ağrım geçti şükür korkma inş pozitifi göreceğiz bütün forum🧿 Bel ağrısı sürekli yatmaktan artık kalk hareket et biraz ben evin içinde 5-7bin arası adım atıyorum yavaş yavaş

Simdi ameliyattan sonraki surecte cok kanamm oldu hatta kanama olurkende regli oldum reglu oldugumu bile anlamiyordum son reglimim ustumden 26 gun falan gecti bu arada pkoluyum duzenli adetim.yok ilaclarla oluyorum simdi doktor bana 2. Adet de gekirsin baslariz dedi benim bu adet sureci aslinda soyle cok afedersiniz esimle iliski sonrasi ertrsi gunu hafif bir lekelenmem oldu pembe boyle bu arada ondan oncede ara ara geliyordu kahve lekelenmem bende adetim basladi basliycak diye bekliyodum doktora bu durumu bildirdim gel dedi direk basliyalim.dedi tedaviye eee ben normal regli olmadim ama simdi estrofem iciyorum doktora sordum.onemli degil dedi kafam allak bullak suanda uyuyamiyorum size yemin ederim.stresten dusunmekten pazartesi gunu komtrole gidicem cok moralim.bozuk ya ben daha aslinda regli olmadiysam bosuna tedavi olmakda istemiyorum llah askina bilgisi olan varsa bi yazarsa cok sevinirim kafayi yiycem.vallahi
Bi hanım yazmıştı grupta bir damla kan gibi yeter demiş doktoru tedavi için. Stres yapma ve doktoruna sor çekinme aydınlatsın seni

Hiçbirşey götürmen gerekmiyor canım zaten gittiğin gibi hasta önlüğü veriyorlar giyiyor bekliyorsun almalarını, çıkınca da 1-1buçuk saat kadar yatarsın sonra giyinir çıkarsın hastaneden. Sadece 1 ped al yanına nolur nolmaz lekelenme olabiliyor çünkü. Bu kadar🤗
Hayırlısı olsun senin için inşallah güzel geçer kaliteli embriyoların olur🌸
Çok teşekkür ederim. Amin 😊🤗🙏

Tamamen aynı belirtileri hissediyorum ve üzülüyorum da.

Kızlar telaş yok. Benim de 4. gününde hafif hafif başladı dün bir ara çok arttı. Ama tutmadığının işareti değil korkmayın. Ben 1 dış gebelik geçirdim. Onun da ilk zamanlarda korkunç adet kadar şiddetli ağrılar hissetmiştim. Hormonlar/ilaçlar yapıyor. Sabırla bekleyeceğiz inşallah. Çoğu gitti azı kaldı artık.

Kizlar herkese merhaba benim bu 3. Tüp bebek denemesi olucak 2. Tuttu fakat dusurdum sonrasinda rahimde yapisiklik vais ameliyat oldum faln derken tekrardan basladik tranfer icin tedaviye SIZE ONEMLI BIRSEY SORMAK ISTITORUM CVPLARSANIZ COK SEVINIRIM
Simdi ameliyattan sonraki surecte cok kanamm oldu hatta kanama olurkende regli oldum reglu oldugumu bile anlamiyordum son reglimim ustumden 26 gun falan gecti bu arada pkoluyum duzenli adetim.yok ilaclarla oluyorum simdi doktor bana 2. Adet de gekirsin baslariz dedi benim bu adet sureci aslinda soyle cok afedersiniz esimle iliski sonrasi ertrsi gunu hafif bir lekelenmem oldu pembe boyle bu arada ondan oncede ara ara geliyordu kahve lekelenmem bende adetim basladi basliycak diye bekliyodum doktora bu durumu bildirdim gel dedi direk basliyalim.dedi tedaviye eee ben normal regli olmadim ama simdi estrofem iciyorum doktora sordum.onemli degil dedi kafam allak bullak suanda uyuyamiyorum size yemin ederim.stresten dusunmekten pazartesi gunu komtrole gidicem cok moralim.bozuk ya ben daha aslinda regli olmadiysam bosuna tedavi olmakda istemiyorum llah askina bilgisi olan varsa bi yazarsa cok sevinirim kafayi yiycem.vallahi

Merhaba hiç korkmayın. Şöyle ki adet döngümüz 2 bölümden oluşuyor. 1.foliküler faz, 2.luteal faz. Foliküler fazın süresi genelde 14 gün ama birçok kadında çok daha uzun da olabiliyor. Bu dönemde yumurta büyüyor ve çatlayacak kadar büyüyor. Çatladıktan hemen sonra luteal faz oluyor ve süre 14 gün civarı. Bu çok uzamaz, kısalmaz. Yumurta çatlayana kadar sadece östrojen varken çatladıktan sonra yumurtadan progesteron da salgılanıp rahimin bu progesteron etkisinden 5-6 gün sonra embriyoyu kabul eder hale getiriyor. 12. Günde de kabul etme durumu kapanıyor ve adet başlıyor.

Siz eğer foliküler fazdaysanız (yani progesteron etkisi yoksa, rahimin durumu kalınlaşma aşamasındaysa) donmuş yumurtayı transfer etmek için hazırlıklara başlamışsınızdır. Merak etmeyin kanınıza bakılavak progesteron erken çıkarsa zaten transfer iptal olur :) korkmayın yani. Rahim tam kabul etmeye hazır olmadan koymayacaklar bebişinizi.

Back