Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım sadece ped getiriyorsun. 1 saat yatmıştım ben. Ağrısız işlem sadece çok az sancın oluyor. Ben leke bile olmamıştım

Canım günlük ped kullanma zaten fitil akıyo ya mantar oluşumunu iyice tetiklersin kağıt havlu koy

Yaaaa çok sevindim ama bayağı erken :) inş hep çift çıkar. Ben korkuyorum yapmaya. Ya tek çıkarsa sonuçta şuan çok erken. Her gün yapıyor musun sen ?

Yaaaa çok sevindim ama bayağı erken :) inş hep çift çıkar. Ben korkuyorum yapmaya. Ya tek çıkarsa sonuçta şuan çok erken. Her gün yapıyor musun sen ?
Bugün ilk kez yaptım kk da hep yazmışlar 6.gün öğrendik diye bende çıkmaz düşüncesi ile yaptım ama daha damlattım teste 3 4 Damla 2 sn içinde ikinci çizgi oldu hayırlısını nasip etsin Rabbim

Ben eşofman, fazla çamaşır falan götürdüm ama hiçbirine gerek yokmuş meger. Hemen ameliyat kıyafeti giydirip damar yolu açıyorlar. İşlemden sonra kahvaltı geldi yaptım doktor geldi Bilgi verdi gitti . Çıkış sana kalmış kendini ne zaman iyi hissedersen benden önce çıkanlar oldu benim çok agrim oldu yarım saat falan yattım o yüzden

Çizgi baya belirgin çok sevindim sizin adınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…