- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.541
Ay bugun inanamiyorum benimki 17 mayis guzel.haberlerle gel4 mayıs transfer günü. 15 mayıs tahlil günü
bekliyorummm.... asiri merak ve korkuyla
Ay birlikte bekleyelim benimde 17 mayisBennnnnnnn22 Mayıs da inşallah öğreneceğim zaman hızlı geçiyor şuanlık
Kiiiz aramizda 1 güncük vaaaaaar bende 17siiiBen bekliyorumm nasipse 18 mayıs öğrencez canım
Benim de transferimin 4-5. günlerinde öyleydi şuan 10.günü azaldı ama yine var bel ağrım geçti şükür korkma inş pozitifi göreceğiz bütün forumKızlar şuanda daha iyiyim şükürneden böyle oluyor acaba yaaa tutunma olması için dua ediyorum
Bi hanım yazmıştı grupta bir damla kan gibi yeter demiş doktoru tedavi için. Stres yapma ve doktoruna sor çekinme aydınlatsın seniSimdi ameliyattan sonraki surecte cok kanamm oldu hatta kanama olurkende regli oldum reglu oldugumu bile anlamiyordum son reglimim ustumden 26 gun falan gecti bu arada pkoluyum duzenli adetim.yok ilaclarla oluyorum simdi doktor bana 2. Adet de gekirsin baslariz dedi benim bu adet sureci aslinda soyle cok afedersiniz esimle iliski sonrasi ertrsi gunu hafif bir lekelenmem oldu pembe boyle bu arada ondan oncede ara ara geliyordu kahve lekelenmem bende adetim basladi basliycak diye bekliyodum doktora bu durumu bildirdim gel dedi direk basliyalim.dedi tedaviye eee ben normal regli olmadim ama simdi estrofem iciyorum doktora sordum.onemli degil dedi kafam allak bullak suanda uyuyamiyorum size yemin ederim.stresten dusunmekten pazartesi gunu komtrole gidicem cok moralim.bozuk ya ben daha aslinda regli olmadiysam bosuna tedavi olmakda istemiyorum llah askina bilgisi olan varsa bi yazarsa cok sevinirim kafayi yiycem.vallahi
Amin bu cuma günü Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin AminAy bugun inanamiyorum benimki 17 mayis guzel.haberlerle gel
Amin canim insallah idrar testi yapmismiydinAmin bu cuma günü Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin Amin
Benimde 17 sinde yaptırmam lazım ama dayanamıyorum bir gün önce yaptırıcam ben galibaAy bugun inanamiyorum benimki 17 mayis guzel.haberlerle gel
Nerde yptircan acaba .dBenimde 17 sinde yaptırmam lazım ama dayanamıyorum bir gün önce yaptırıcam ben galiba
Acile gidicem devlet hastanesineNerde yptircan acaba .d
Teşekkür ederim ne kadar etkisi oldu peki kalınlık önce ne kadardı sonra ne kadar oldu. Benim en fazla 6.9mm oldu bende yaklaşık 10 gündür içiyorum inşallah etki etmiştir diye düşünüyorumDonmuş transferdi adetimden transfere kadar içtim.
Bilmiyom ki yaaa .dAcile gidicem devlet hastanesineyaparlarmı
Hayırlı olsunBenim 20 Mayıs inşallah. Haftaya perşembe günü oluyor
Çok teşekkür ederim. AminHiçbirşey götürmen gerekmiyor canım zaten gittiğin gibi hasta önlüğü veriyorlar giyiyor bekliyorsun almalarını, çıkınca da 1-1buçuk saat kadar yatarsın sonra giyinir çıkarsın hastaneden. Sadece 1 ped al yanına nolur nolmaz lekelenme olabiliyor çünkü. Bu kadar
Hayırlısı olsun senin için inşallah güzel geçer kaliteli embriyoların olur
Hiç o riske giremedim ya yarın direkt kan bakılacakAmin canim insallah idrar testi yapmismiydin
Tamamen aynı belirtileri hissediyorum ve üzülüyorum da.5.gündü bugün işte uzanıyorum ama her an adet olacak gibiyim az önce bu kadar çok değildi bazen çok oluyor bazen az ama şuanda geröekten çok ve belim de ağrıyor
Tamamen aynı belirtileri hissediyorum ve üzülüyorum da.
Yaparlar ben de acilde yaptırıcam. Bi de sizden sadece beta hcg mi istediler benden progestan bakılmasını da istediler tahlildeBilmiyom ki yaaa .d
Kizlar herkese merhaba benim bu 3. Tüp bebek denemesi olucak 2. Tuttu fakat dusurdum sonrasinda rahimde yapisiklik vais ameliyat oldum faln derken tekrardan basladik tranfer icin tedaviye SIZE ONEMLI BIRSEY SORMAK ISTITORUM CVPLARSANIZ COK SEVINIRIM
Simdi ameliyattan sonraki surecte cok kanamm oldu hatta kanama olurkende regli oldum reglu oldugumu bile anlamiyordum son reglimim ustumden 26 gun falan gecti bu arada pkoluyum duzenli adetim.yok ilaclarla oluyorum simdi doktor bana 2. Adet de gekirsin baslariz dedi benim bu adet sureci aslinda soyle cok afedersiniz esimle iliski sonrasi ertrsi gunu hafif bir lekelenmem oldu pembe boyle bu arada ondan oncede ara ara geliyordu kahve lekelenmem bende adetim basladi basliycak diye bekliyodum doktora bu durumu bildirdim gel dedi direk basliyalim.dedi tedaviye eee ben normal regli olmadim ama simdi estrofem iciyorum doktora sordum.onemli degil dedi kafam allak bullak suanda uyuyamiyorum size yemin ederim.stresten dusunmekten pazartesi gunu komtrole gidicem cok moralim.bozuk ya ben daha aslinda regli olmadiysam bosuna tedavi olmakda istemiyorum llah askina bilgisi olan varsa bi yazarsa cok sevinirim kafayi yiycem.vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?