• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bende deli gibi göğüs ağrısı var memintolar beraber şiş sert acı doluyum 🙈🥺 kasık ağrısıda var bugünde devam etti. Nasip artık hayırlısını versin Rabbim hakkımızda acaba yarın sabah test yapsam mı diyorum 2 tane idrar testi aldım 🙈🙈🙈🙈
Senin transver tarihin ne zamandı canım kasıkların falan ağrıyomş belirti olaraj bende hiç bişi yok🙈

Psikolojinizi nasil sağlam tutuyorsunuz peki kızlar ya ? Ben eşimin her şeyine kızıyorum. Belki haklıyım çoğu şeyde ama keşke kızmayıp mutlu kalabilsem. Dün tartıştım, sonra mesut süreyi açıp bu sefer de fazla gülmekten karnım ağrıdı 😄
Ben de hep sitcom tarzı şeyleri izliyorum. Friends e başladım tekrardan iyi geliyor bana. Bir de bol bol zikir et ben evin içinde yürürken elimde tesbih geziyorum😂 Bebiklerinle konuş, eşine kızsan bile bak baban napıyor yavrum falan diye modunuzu yükseltecek şeyler söyle, ben öyle yapıyorum. Bugün çok gergindim, çocuklar içerde bağırıyor kurtar beni bu deli kadından baba diye dedim güldük beraber😂😂

Bugün kasık agrım olmadığı için de endişelendim. Gerçekten her şeyden olumsuz anlam çıkarma potansiyelindeyim 😄Kasiklarim ağrımıyor acaba bebisler gitti mi diye düşünüp korkuyorum. Normal hayata döndüm çünkü agrım sızım yok, yatmıyorum artik.
🤣🤣 Bende de hic bisey yok arada göğüslerime bakiyorim aciyor mu diye onlar aciyor ama herseyi olumsuza çeviriyorsun dedi eşim neden böyle acaba 🤔

Hareket çokmu yaptınız ondanmı ağrı😂 7 mayıs transver tarihim bnmde
Bir bilsen ki eşim elinde olsa beni tuvalete bile kaldırmayacak fitil den sonra 15 dk gün içinde iştw kısa yürüyüşler dışında asla ev işi yapmıyorum önüme koyuyor alıyor. Hareketle değil de adet gibi böyle hafifi hafifi hissettiriyor mesela şuanda baya var ara ara çoğalıp ara ara azalıyor amaaan bilemedim işte aynı sayılırız tarihte inşallah grubumuzun hepsi pozitif olur 🤗

Bir bilsen ki eşim elinde olsa beni tuvalete bile kaldırmayacak fitil den sonra 15 dk gün içinde iştw kısa yürüyüşler dışında asla ev işi yapmıyorum önüme koyuyor alıyor. Hareketle değil de adet gibi böyle hafifi hafifi hissettiriyor mesela şuanda baya var ara ara çoğalıp ara ara azalıyor amaaan bilemedim işte aynı sayılırız tarihte inşallah grubumuzun hepsi pozitif olur 🤗
El üstünde tutulmak gerçekten güzel bişi eşimn de hiç ev işi yaptığını görmemiştim şimdi birden ev hanımı gibi oldu🤣🤣 inşallah pozitif alırız 9 ay böle devam eder 🤣🤣

El üstünde tutulmak gerçekten güzel bişi eşimn de hiç ev işi yaptığını görmemiştim şimdi birden ev hanımı gibi oldu🤣🤣 inşallah pozitif alırız 9 ay böle devam eder 🤣🤣
Amiiinnn canım vallahş pozitif olursam Rabbim nasip ederse eğer ben 3 ayı doldurup izmire anamın yanına kaçarım kocamda güzel bakar ama anam gibi değil zaten yazın izmirde oluyorum 2 - 2.5 ay yine öyle yaparım sadece gitme zamanım uzar 🤗

Amiiinnn canım vallahş pozitif olursam Rabbim nasip ederse eğer ben 3 ayı doldurup izmire anamın yanına kaçarım kocamda güzel bakar ama anam gibi değil zaten yazın izmirde oluyorum 2 - 2.5 ay yine öyle yaparım sadece gitme zamanım uzar 🤗
Ohh ne güzel senin eşin gönderiyo beni eşim bir haftalığına bile göndermez anneme keşke bende 1 ay olsa kalabilsem annemle🙈

Aslında bugün yapacaktım da zor dayandım yarında dayanayım bari yapmıyayım hep beraber öğrenelim buradan 🤗 vallahi aslında progestan ve estrofem e başladığımdan beri hafifi ağrı sızlanma var ama son 2 3 gündür iyice arttı acıyor artık asla üstüne yatamıyorum sağa sola dönemiyorum ve taş gibi içleri. Uyku halide var demek ki estrofem yapıyormuş ben okumamıştım ya da etkilerini ama ellerim dudaklarım aşırı derece kurudu durduk çevremde döküntü oldu uçuk gibi böyle ama acısız kızarıklık var 2 yerinde dudağımın ilaçların yaptığını düşünoyorum
Bence sabredin gününüzü bekleyin😊
Bende ilaçları ilk kullandığım günden beri yani 23 gündür farklı bir durum, etki yok. Normalde regli olacağım zaman da ne göğüs, ne karın ağrısı çekmem.. Bu yüzden Allah’ın izniyle gebelik olursa inşallah, bir belirti göstereceğimi sanmıyorum 😊
Sadece hafif kasıkta baskı var o kadar..
🌸🌸🌸

Ohh ne güzel senin eşin gönderiyo beni eşim bir haftalığına bile göndermez anneme keşke bende 1 ay olsa kalabilsem annemle🙈
Vallahş mardin de yaşıyoruz eşimin görevi sebebi ile ve 1 senedir ailemi görmedim çok özledim göndermem diyemez. Sen de mi uzaksın ailenle

Back