Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Yok yok vazgeçtim yapmıcam zaten hayırlısını gününün de öğrenelim

Kızlar o kadar ağrım var ki ve karnım çok şiş bildiğin adet olucam yaaa öyle ağrım var özellikle sağ kasığım da belimde olumsuz düşünmek istemiyorum ama

Doktorum pek birşey söylemedi ama 28 i gbi transferim. Bu süreçte yeme içme ve hareketlerde dikkat edilmesi gereken birşey ya da yapılmasının faydalı olabilecek birşey var mı

Arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemim var. Sizlerden bu işlemi yaptıranlar varsa hastaneye ne götürmem gerekiyor, neye ihtiyacım olur bilgi verir misiniz? Hastane ya da doktor sizden ne istedi, kaç saat yattınız hastanede?

5.gündü bugün işte uzanıyorum ama her an adet olacak gibiyim az önce bu kadar çok değildi bazen çok oluyor bazen az ama şuanda geröekten çok ve belim de ağrıyor
Allahım lütfen bu belirtilerimiz adet belirtisi olmasın. Lütfen sağlıklı evlatlar kucagimiza alabilelim

Hiçbirşey götürmen gerekmiyor canım zaten gittiğin gibi hasta önlüğü veriyorlar giyiyor bekliyorsun almalarını, çıkınca da 1-1buçuk saat kadar yatarsın sonra giyinir çıkarsın hastaneden. Sadece 1 ped al yanına nolur nolmaz lekelenme olabiliyor çünkü. Bu kadar
Hayırlısı olsun senin için inşallah güzel geçer kaliteli embriyoların olur

Kizlar herkese merhaba benim bu 3. Tüp bebek denemesi olucak 2. Tuttu fakat dusurdum sonrasinda rahimde yapisiklik vais ameliyat oldum faln derken tekrardan basladik tranfer icin tedaviye SIZE ONEMLI BIRSEY SORMAK ISTITORUM CVPLARSANIZ COK SEVINIRIM
Simdi ameliyattan sonraki surecte cok kanamm oldu hatta kanama olurkende regli oldum reglu oldugumu bile anlamiyordum son reglimim ustumden 26 gun falan gecti bu arada pkoluyum duzenli adetim.yok ilaclarla oluyorum simdi doktor bana 2. Adet de gekirsin baslariz dedi benim bu adet sureci aslinda soyle cok afedersiniz esimle iliski sonrasi ertrsi gunu hafif bir lekelenmem oldu pembe boyle bu arada ondan oncede ara ara geliyordu kahve lekelenmem bende adetim basladi basliycak diye bekliyodum doktora bu durumu bildirdim gel dedi direk basliyalim.dedi tedaviye eee ben normal regli olmadim ama simdi estrofem iciyorum doktora sordum.onemli degil dedi kafam allak bullak suanda uyuyamiyorum size yemin ederim.stresten dusunmekten pazartesi gunu komtrole gidicem cok moralim.bozuk ya ben daha aslinda regli olmadiysam bosuna tedavi olmakda istemiyorum llah askina bilgisi olan varsa bi yazarsa cok sevinirim kafayi yiycem.vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…