- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.521
Amin hepimizinkine insallah. Allah isteyene nasip etsin olanlara saglik versin. Insallah herkes gonlundekine hayirlisi ile kavusur.Rabbim çok şükür bunları duydukça öyle mutlu oluyorum ki Allah razı olsun hayırlı uzun ömürler versin kızınızada
Yok yok vazgeçtim yapmıcam zatenBence sabredin gününüzü bekleyin
Bende ilaçları ilk kullandığım günden beri yani 23 gündür farklı bir durum, etki yok. Normalde regli olacağım zaman da ne göğüs, ne karın ağrısı çekmem.. Bu yüzden Allah’ın izniyle gebelik olursa inşallah, bir belirti göstereceğimi sanmıyorum
Sadece hafif kasıkta baskı var o kadar..
Yok yok vazgeçtim yapmıcam zatenhayırlısını gününün de öğrenelim
Sen baya uzakmışsın canın benim 2 saat var aramızdaVallahş mardin de yaşıyoruz eşimin görevi sebebi ile ve 1 senedir ailemi görmedim çok özledim göndermem diyemez. Sen de mi uzaksın ailenle
Selamlar bende takipteyim dün ilaçlarıma başladım aysonu dondurulmuş transferimiz olacak inşallah hayırlısıylaAmin hepimiz için hayırlı olsunbenimde henüz belli değil hangi gün olacağı. Hepimiz arka arkaya güzel haberlerimizi verelim insallah
Ayyy keşke ben 2 saat uzakta olsam ne olur tadını çıkar özlem uzaklık o kadar zor ki seneye yaza nasipse tayinciyizSen baya uzakmışsın canın benim 2 saat var aramızda
Benim 20 Mayıs inşallah. Haftaya perşembe günü oluyorKızlaaar transfer günü belli olan var mı bakalımbenim haftaya salı insallah
Kaçıncı gün transferin. Bence doktorunu aramalısın ...Kızlar o kadar ağrım var ki ve karnım çok şiş bildiğin adet olucam yaaa öyle ağrım var özellikle sağ kasığım da belimdeolumsuz düşünmek istemiyorum ama
5.gündü bugün işte uzanıyorum ama her an adet olacak gibiyim az önce bu kadar çok değildi bazen çok oluyor bazen az ama şuanda geröekten çok ve belim de ağrıyorKaçıncı gün transferin. Bence doktorunu aramalısın ...
Donmuş transferdi adetimden transfere kadar içtim.Taze transfer mi oldu sizin yoksa rahim dinlendirme olursa da yine transfere kadar içebiliyor muyuz?
Satılıyor marketlerde %100 nar suyu. Türkiyede bi arkadaşım için bulmuştum çünkü.Bu mevsimde nasıl nerden bulucaz nar suyu
Allahım lütfen bu belirtilerimiz adet belirtisi olmasın. Lütfen sağlıklı evlatlar kucagimiza alabilelim5.gündü bugün işte uzanıyorum ama her an adet olacak gibiyim az önce bu kadar çok değildi bazen çok oluyor bazen az ama şuanda geröekten çok ve belim de ağrıyor
Amin kuzum aminnnAllahım lütfen bu belirtilerimiz adet belirtisi olmasın. Lütfen sağlıklı evlatlar kucagimiza alabilelim
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahEvet canım tuttu ilki ama kalbi durdu. İkincisinde kızım oldu. Şimdi yine pozitif çıktı sonucum yarın kan vericem tekrar
Hiçbirşey götürmen gerekmiyor canım zaten gittiğin gibi hasta önlüğü veriyorlar giyiyor bekliyorsun almalarını, çıkınca da 1-1buçuk saat kadar yatarsın sonra giyinir çıkarsın hastaneden. Sadece 1 ped al yanına nolur nolmaz lekelenme olabiliyor çünkü. Bu kadarArkadaşlar yarın yumurta toplama işlemim var. Sizlerden bu işlemi yaptıranlar varsa hastaneye ne götürmem gerekiyor, neye ihtiyacım olur bilgi verir misiniz? Hastane ya da doktor sizden ne istedi, kaç saat yattınız hastanede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?