• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Doktor değişmeyi düşündünüz mü ?
İlk denememizde doktordan kaynaklı bir sorunumuz olmadı sperm sorunundan dolayı döllenmedi yumurtalar kimyasal gebelik oldu olan da.5 aydır yoğun takviye kullandık spermler düzeldi ben de doktoru değiştirme gereği duymadım aklıma bile gelmedi ki..ben de vitamin kullandım geçen sefer 6 yumurtam vardı hepsi olgunlaşmışti bu sefer 15 ten fazla yumurtam vardı başlangıçta ama elimde kalan bu..aklıma gelir miydi ki...artık düşünüyorum bu iki tanesi olur da tutarsa doktora rağmen tutacak tutmazsa da kapısından ugramayacagim bir daha..

Bende deli gibi göğüs ağrısı var memintolar beraber şiş sert acı doluyum 🙈🥺 kasık ağrısıda var bugünde devam etti. Nasip artık hayırlısını versin Rabbim hakkımızda acaba yarın sabah test yapsam mı diyorum 2 tane idrar testi aldım 🙈🙈🙈🙈
😊 ben düşünmüyorum. Gebelik olduğu halde test göstermezse boşuna üzüntü ve strese gerek yok diye düşünüyorum 😌
Memintolar ne zamandan beri ağrılı?

Merhaba benimde oyleydi iki embriyo ilkinde iki kese gorduk biri kucuk sonra kucuk olani vucut atmisti sorun olmadi kizim 8 yasinda hatta😇
Rabbim çok şükür bunları duydukça öyle mutlu oluyorum ki Allah razı olsun hayırlı uzun ömürler versin kızınızada 🙏♥️🥰

😊 ben düşünmüyorum. Gebelik olduğu halde test göstermezse boşuna üzüntü ve strese gerek yok diye düşünüyorum 😌
Memintolar ne zamandan beri ağrılı?
Aslında bugün yapacaktım da zor dayandım yarında dayanayım bari yapmıyayım hep beraber öğrenelim buradan 🤗 vallahi aslında progestan ve estrofem e başladığımdan beri hafifi ağrı sızlanma var ama son 2 3 gündür iyice arttı acıyor artık asla üstüne yatamıyorum sağa sola dönemiyorum ve taş gibi içleri. Uyku halide var demek ki estrofem yapıyormuş ben okumamıştım ya da etkilerini ama ellerim dudaklarım aşırı derece kurudu durduk çevremde döküntü oldu uçuk gibi böyle ama acısız kızarıklık var 2 yerinde dudağımın ilaçların yaptığını düşünoyorum

P pisipisim Amerikada çok popüler saf nar suyu icmek. Transfere kadar iciliyor transferden sonra içilmiyor aklinizda olsun. Zor hamile kalan bi arkadaşım hatta nar suyuyla hamile kaldı, adetten yumurtlamaya kadar her gun 1 bardak icti. Kirmizi bir meyve olduğu icin her turlu faydalı o yüzden deneyin derim. Ben kendim de ictim transfere kadar.
Canimcim daha önce denedim ama bende pek etki etmedi. Aslinda çok kisiden duydum guzel etkisini nasıl bir bünyem var bende anlamadim artik moral falan kalmadi aylardir 😔

İlk denememizde doktordan kaynaklı bir sorunumuz olmadı sperm sorunundan dolayı döllenmedi yumurtalar kimyasal gebelik oldu olan da.5 aydır yoğun takviye kullandık spermler düzeldi ben de doktoru değiştirme gereği duymadım aklıma bile gelmedi ki..ben de vitamin kullandım geçen sefer 6 yumurtam vardı hepsi olgunlaşmışti bu sefer 15 ten fazla yumurtam vardı başlangıçta ama elimde kalan bu..aklıma gelir miydi ki...artık düşünüyorum bu iki tanesi olur da tutarsa doktora rağmen tutacak tutmazsa da kapısından ugramayacagim bir daha..
Hakkınız da hayırlısı olsun inş tutar mutlu olursunuz 🥰🤲🏻 Hamiş oluruz inş ❤️Ne zaman belli olacak acaba ?

Hakkınız da hayırlısı olsun inş tutar mutlu olursunuz 🥰🤲🏻 Hamiş oluruz inş ❤️Ne zaman belli olacak acaba ?
Cumartesi günü yani 3.gunde embriyolarin durumu belli olacak.3.gune gelecekler mi gelirlerse kaliteleri nasıl olacak göreceğiz.gelirlerse dondurulacaklar.kaliteleri de iyi olursa biraz umudum olacak.iki adet sonra da transfer olacak herşey yolunda giderse

Benim ilk 3,4,5 gün öyleydi şuan 9. Gün baya baya kasık ağrım bitti çok minik yokluyor arada. Evin içinde yürürken nefesim kesiliyor ben de şimdiden 9aylık gibiyim nefes alamıyorum demiştim eşim gülmüştü😂 Dudaklarım da hep çatladı aynı şeyleri yaşıyoruz valla Allah yüzümüze baksın, emeğimizi boşa çıkarmasın
Bugün kasık agrım olmadığı için de endişelendim. Gerçekten her şeyden olumsuz anlam çıkarma potansiyelindeyim 😄Kasiklarim ağrımıyor acaba bebisler gitti mi diye düşünüp korkuyorum. Normal hayata döndüm çünkü agrım sızım yok, yatmıyorum artik.

Psikolojinizi nasil sağlam tutuyorsunuz peki kızlar ya ? Ben eşimin her şeyine kızıyorum. Belki haklıyım çoğu şeyde ama keşke kızmayıp mutlu kalabilsem. Dün tartıştım, sonra mesut süreyi açıp bu sefer de fazla gülmekten karnım ağrıdı 😄

Cumartesi günü yani 3.gunde embriyolarin durumu belli olacak.3.gune gelecekler mi gelirlerse kaliteleri nasıl olacak göreceğiz.gelirlerse dondurulacaklar.kaliteleri de iyi olursa biraz umudum olacak.iki adet sonra da transfer olacak herşey yolunda giderse
Beklemek uzunnnn beklemek kötü birşey :( ben de işlemler yapılırken beklemek istememiştim hiç. Hemen transfer olsun istemiştim allahtan öyle de oldu. Hakkımız da hayırlısı olsun 💐

Back