- 20 Aralık 2020
- 336
- 300
- 23
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.501
Senin transver tarihin ne zamandı canım kasıkların falan ağrıyomş belirti olaraj bende hiç bişi yokBende deli gibi göğüs ağrısı var memintolar beraber şiş sert acı doluyumkasık ağrısıda var bugünde devam etti. Nasip artık hayırlısını versin Rabbim hakkımızda acaba yarın sabah test yapsam mı diyorum 2 tane idrar testi aldım
BennKizlar 17 Mayista kan testi vericek olanlar kimler
Ben de hep sitcom tarzı şeyleri izliyorum. Friends e başladım tekrardan iyi geliyor bana. Bir de bol bol zikir et ben evin içinde yürürken elimde tesbih geziyorumPsikolojinizi nasil sağlam tutuyorsunuz peki kızlar ya ? Ben eşimin her şeyine kızıyorum. Belki haklıyım çoğu şeyde ama keşke kızmayıp mutlu kalabilsem. Dün tartıştım, sonra mesut süreyi açıp bu sefer de fazla gülmekten karnım ağrıdı
İnşallah hepimiz mutlu haberler alırızHayırlısıyla pozitifi görürüz inşallah
Ya pozitif düşün bak ne kadar önemli düşünce inşallah güzel sonuçlar alacağız15 mayısta 12. Günüm ama test yaptırmaya cesaretim yokzaten 17 si icin klinikte yapilacak dediler beklicem
Bugün kasık agrım olmadığı için de endişelendim. Gerçekten her şeyden olumsuz anlam çıkarma potansiyelindeyimKasiklarim ağrımıyor acaba bebisler gitti mi diye düşünüp korkuyorum. Normal hayata döndüm çünkü agrım sızım yok, yatmıyorum artik.
Ben bekliyorumm nasipse 18 mayıs öğrencez canımTransfer olmuş test bekleyenler var mi
Insallah pozitif olsunda ama istemsiz bi şekilde tam tersi dusuncelerde buluyorum kendimiYa pozitif düşün bak ne kadar önemli düşünce inşallah güzel sonuçlar alacağız
Aslında belirti olarak baz alsam mı almasam mı bilinmez kasık ağrısı herkeste var ama olmayanda çok canım. 8 mayıs transfer oldum benSenin transver tarihin ne zamandı canım kasıkların falan ağrıyomş belirti olaraj bende hiç bişi yok
Hareket çokmu yaptınız ondanmı ağrıAslında belirti olarak baz alsam mı almasam mı bilinmez kasık ağrısı herkeste var ama olmayanda çok canım. 8 mayıs transfer oldum ben
Bir bilsen ki eşim elinde olsa beni tuvalete bile kaldırmayacak fitil den sonra 15 dk gün içinde iştw kısa yürüyüşler dışında asla ev işi yapmıyorum önüme koyuyor alıyor. Hareketle değil de adet gibi böyle hafifi hafifi hissettiriyor mesela şuanda baya var ara ara çoğalıp ara ara azalıyor amaaan bilemedim işte aynı sayılırız tarihte inşallah grubumuzun hepsi pozitif olurHareket çokmu yaptınız ondanmı ağrı7 mayıs transver tarihim bnmde
El üstünde tutulmak gerçekten güzel bişi eşimn de hiç ev işi yaptığını görmemiştim şimdi birden ev hanımı gibi olduBir bilsen ki eşim elinde olsa beni tuvalete bile kaldırmayacak fitil den sonra 15 dk gün içinde iştw kısa yürüyüşler dışında asla ev işi yapmıyorum önüme koyuyor alıyor. Hareketle değil de adet gibi böyle hafifi hafifi hissettiriyor mesela şuanda baya var ara ara çoğalıp ara ara azalıyor amaaan bilemedim işte aynı sayılırız tarihte inşallah grubumuzun hepsi pozitif olur
Amiiinnn canım vallahş pozitif olursam Rabbim nasip ederse eğer ben 3 ayı doldurup izmire anamın yanına kaçarım kocamda güzel bakar ama anam gibi değil zaten yazın izmirde oluyorum 2 - 2.5 ay yine öyle yaparım sadece gitme zamanım uzarEl üstünde tutulmak gerçekten güzel bişi eşimn de hiç ev işi yaptığını görmemiştim şimdi birden ev hanımı gibi olduinşallah pozitif alırız 9 ay böle devam eder
Ohh ne güzel senin eşin gönderiyo beni eşim bir haftalığına bile göndermez anneme keşke bende 1 ay olsa kalabilsem annemleAmiiinnn canım vallahş pozitif olursam Rabbim nasip ederse eğer ben 3 ayı doldurup izmire anamın yanına kaçarım kocamda güzel bakar ama anam gibi değil zaten yazın izmirde oluyorum 2 - 2.5 ay yine öyle yaparım sadece gitme zamanım uzar
Teşekkürler cevabınız içinBenim de iki tupum tikaliydi. Açarsak belki 10 dk sonra bile kapanır dediler. O yüzden drum tuplerimi bağladı ve sonra tüp bebek transferi oldum
Evet canım tuttu ilki ama kalbi durdu. İkincisinde kızım oldu. Şimdi yine pozitif çıktı sonucum yarın kan vericem tekrarTeşekkürler cevabınız içinsizin ilk seferde tuttu mu
Bence sabredin gününüzü bekleyinAslında bugün yapacaktım da zor dayandım yarında dayanayım bari yapmıyayım hep beraber öğrenelim buradanvallahi aslında progestan ve estrofem e başladığımdan beri hafifi ağrı sızlanma var ama son 2 3 gündür iyice arttı acıyor artık asla üstüne yatamıyorum sağa sola dönemiyorum ve taş gibi içleri. Uyku halide var demek ki estrofem yapıyormuş ben okumamıştım ya da etkilerini ama ellerim dudaklarım aşırı derece kurudu durduk çevremde döküntü oldu uçuk gibi böyle ama acısız kızarıklık var 2 yerinde dudağımın ilaçların yaptığını düşünoyorum
Neyse ki yalnız değilmişimYaa canım, sayılı günler kalmış, çok şükürHeyecan var mı canım?
Ah erkekler, transfer günü hizmet etti, ertesi günü yemek bulaşık yine bendeydi ...
Vallahş mardin de yaşıyoruz eşimin görevi sebebi ile ve 1 senedir ailemi görmedim çok özledim göndermem diyemez. Sen de mi uzaksın ailenleOhh ne güzel senin eşin gönderiyo beni eşim bir haftalığına bile göndermez anneme keşke bende 1 ay olsa kalabilsem annemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?