Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Senin transver tarihin ne zamandı canım kasıkların falan ağrıyomş belirti olaraj bende hiç bişi yok

Ben de hep sitcom tarzı şeyleri izliyorum. Friends e başladım tekrardan iyi geliyor bana. Bir de bol bol zikir et ben evin içinde yürürken elimde tesbih geziyorum Bebiklerinle konuş, eşine kızsan bile bak baban napıyor yavrum falan diye modunuzu yükseltecek şeyler söyle, ben öyle yapıyorum. Bugün çok gergindim, çocuklar içerde bağırıyor kurtar beni bu deli kadından baba diye dedim güldük beraber

Bende de hic bisey yok arada göğüslerime bakiyorim aciyor mu diye onlar aciyor ama herseyi olumsuza çeviriyorsun dedi eşim neden böyle acaba

Hareket çokmu yaptınız ondanmı ağrı 7 mayıs transver tarihim bnmde
Bir bilsen ki eşim elinde olsa beni tuvalete bile kaldırmayacak fitil den sonra 15 dk gün içinde iştw kısa yürüyüşler dışında asla ev işi yapmıyorum önüme koyuyor alıyor. Hareketle değil de adet gibi böyle hafifi hafifi hissettiriyor mesela şuanda baya var ara ara çoğalıp ara ara azalıyor amaaan bilemedim işte aynı sayılırız tarihte inşallah grubumuzun hepsi pozitif olur

El üstünde tutulmak gerçekten güzel bişi eşimn de hiç ev işi yaptığını görmemiştim şimdi birden ev hanımı gibi oldu inşallah pozitif alırız 9 ay böle devam eder

El üstünde tutulmak gerçekten güzel bişi eşimn de hiç ev işi yaptığını görmemiştim şimdi birden ev hanımı gibi oldu inşallah pozitif alırız 9 ay böle devam eder
Amiiinnn canım vallahş pozitif olursam Rabbim nasip ederse eğer ben 3 ayı doldurup izmire anamın yanına kaçarım kocamda güzel bakar ama anam gibi değil zaten yazın izmirde oluyorum 2 - 2.5 ay yine öyle yaparım sadece gitme zamanım uzar

Ohh ne güzel senin eşin gönderiyo beni eşim bir haftalığına bile göndermez anneme keşke bende 1 ay olsa kalabilsem annemle

Bence sabredin gününüzü bekleyin
Bende ilaçları ilk kullandığım günden beri yani 23 gündür farklı bir durum, etki yok. Normalde regli olacağım zaman da ne göğüs, ne karın ağrısı çekmem.. Bu yüzden Allah’ın izniyle gebelik olursa inşallah, bir belirti göstereceğimi sanmıyorum
Sadece hafif kasıkta baskı var o kadar..

Ohh ne güzel senin eşin gönderiyo beni eşim bir haftalığına bile göndermez anneme keşke bende 1 ay olsa kalabilsem annemle
Vallahş mardin de yaşıyoruz eşimin görevi sebebi ile ve 1 senedir ailemi görmedim çok özledim göndermem diyemez. Sen de mi uzaksın ailenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…