- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Sade frappe
- #1.461
Transfer olmuş test bekleyenler var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende Gonal f 150 vurmaya başladım her gün ardından cetrotide verdi 4 kutu onu kullandım. Opudan öncede ovitrelle çatlatma iğnesini kullandım. Bu saydığım iğneler toplam 2 bin lira falan tuttu. Sonrasında yumurtalar toplandı yine ilaç falan verdi ama onlar sigorta karşılıyor. Şuanda yaklaşık 6 haftalık gebeyim rabbim emek veren isteyen herkese nasip etsin inşallah.Kızlar hepinize selam olsun. Bende sebepsiz infelite tüpe başladım, bugün adetimin 2. Günü. Gönekten bir iğne yaptılar, iğne nerdeyse tüp bebek fiyatı kadar pahalıydı. Sizlerde de 2. Gün göbekten iğne yapıldı mı? O iğne tekrar yapılacak mı?
Canım kalçadan değil vajlnal yoldan atacaksın. Normal hap olarakta kullanabilirsin. İkiside aynı ilaç farklı yok ağızdan da alınabilir fitil de kullanabilirsin.Yaaa kızlar şu kalçadan atılan progestan ın bir fotosunu atın hele ya merak ettim göbekten atılanla ne farkı var
gercekten sok oldum. Yurdumda ne zaman artık uygulamalar standartlara gore ilerleyecek. Amerikada 3. transferimi oldum doktorum kendisi asla 2 transferi önermedi ve 3 transferde de transfer oncesi hem kağıtla bana gösterildi hem de embriyolog direkt ornegin üstünde bana hem tek ulusunu hem ismimin yazdigini onaylattı ve doktor da yine aynen tek transfer oldugunu gösterdi ve kateterle transfer ettikten sonra ultrason görüntülerini hemen paylaştı.Merhaba benim bebeğim tutundu bugün ultrason a göre 5+2 yiz. Haftaya kalp atışı duymaya gideceğiz Allah izin verirse. Rabbim herkese nasip etsin. Ben tek Embriyo istemiştim 2 tane de dondurdum. Keseyi görmeye gittiğimde doktorum iki kese gördü. Meger transfer sırasında bir sağlıklı Embriyo gönderirken birde sağlıksız bir embriyo transferi yapmışlar benim hiçbir şekilde onayım ve bilgim olmadan. Birisi baya sağlıksız kalp atışına kadar kendiliğinden yok olabilir dedi. Bugünde biraz lekelenmem oldu acile gittim geldim sabah acildeki doktor da sağlıksız olanın iyice bozulmuş olduğunu söyledi. Kalp atışı dinlemeye gittikten sonra sorun olmadığının öğrendiğim takdirde hem hastaneden hemde doktordan şikayetçi olacağız. Yaptığı şey asla yasal değil. Rabbim bir istersin iki verir amenna ama sen hastaya sormadan asla böyle kafana göre iki embriyo veremezsin sonuçta.
Bana da transfer sonrası bir kağıt verdiler İlk fotoğraf gibi bişey bütün herşey yazıyor. Kaç embriyo transferi olmuş opu hangi tarih eşimin sperm sayısı herşey tarihli saatli altında imzası kaşesi var doktorun bir embriyo diyor ama gel gör ki iki embriyo vermişler. Sanırım vücudum onu eritmeye çalışıyor. Çok zorlanıyorum bir günüm bir günümü tutmuyor. Ptesi işe başlayacaşım. Bu durumda olmama vesile olan herkese hakkımı helal etmiyorum. Burda prosedür yasa kural asla yok bunu anladım.gercekten sok oldum. Yurdumda ne zaman artık uygulamalar standartlara gore ilerleyecek. Amerikada 3. transferimi oldum doktorum kendisi asla 2 transferi önermedi ve 3 transferde de transfer oncesi hem kağıtla bana gösterildi hem de embriyolog direkt ornegin üstünde bana hem tek ulusunu hem ismimin yazdigini onaylattı ve doktor da yine aynen tek transfer oldugunu gösterdi ve kateterle transfer ettikten sonra ultrason görüntülerini hemen paylaştı.
Burdada bunu hiç vermiyorlar ya fitil yada göbekten iğne olarak kullanılıyor. İlk defa gördüm bu ilacıEki Görüntüle 2848546
Benimki bu canim her aksam 1ml kalcadan vuruluyorum icinde susam yağı var. Burada amerikada 3. deneyimim hep bunu kullandırıyorlar, göbekten ya da fitil nedense hiç vermiyorlar.
Benim kasımlarıma giriyor bugün de oldu ilaçların etkisi mi acabaNormal canım, ben de 3. günümdeyim, kramplar dünden başladı, kalçamdan ayağıma doğru da gidiyor..
Doktor değişmeyi düşündünüz mü ?İnşallah..ilk başta en az 15 yumurta taslağım vardı.buyutme ignelerine başladık birisi fazla büyüdü bu önden gidiyor bunu kaybetmeyelim dedi cetrotide başladı.sonra hepsinin büyümesi yavaşladı.gecen sefer daha az hormonla 20 mm çıkan yumurtalarim 18 mm i geçemedi.umarim o ikisi sağlıklı kalitelidir de tutar.
gercekten çok garip ultrason kayitlarinizi iyi saklayın derim suc duyurusu icin.Bana da transfer sonrası bir kağıt verdiler İlk fotoğraf gibi bişey bütün herşey yazıyor. Kaç embriyo transferi olmuş opu hangi tarih eşimin sperm sayısı herşey tarihli saatli altında imzası kaşesi var doktorun bir embriyo diyor ama gel gör ki iki embriyo vermişler. Sanırım vücudum onu eritmeye çalışıyor. Çok zorlanıyorum bir günüm bir günümü tutmuyor. Ptesi işe başlayacaşım. Bu durumda olmama vesile olan herkese hakkımı helal etmiyorum. Burda prosedür yasa kural asla yok bunu anladım.
Taze transfer mi oldu sizin yoksa rahim dinlendirme olursa da yine transfere kadar içebiliyor muyuz?@pisipisim Amerikada çok popüler saf nar suyu icmek. Transfere kadar iciliyor transferden sonra içilmiyor aklinizda olsun. Zor hamile kalan bi arkadaşım hatta nar suyuyla hamile kaldı, adetten yumurtlamaya kadar her gun 1 bardak icti. Kirmizi bir meyve olduğu icin her turlu faydalı o yüzden deneyin derim. Ben kendim de ictim transfere kadar.
Belgeler bunları alttaki msjlarını henüz okumadım ama verdikleri kağıtta tek embriyo mu diye yazıyor kontrol ettin mi ıspatlı olsun herşeyinSiz kendiniz istemişsiniz koymamışlar yasal değil diye. Benim transferim olduğundada bir sağlıklı gönderirken birde zaten tutmaz çöpe atmaya kıyamadık diye birde sağlıksız göndermiş. Keseyi görmeye gittiğimde iki kese görünce beyninden vurulmuş gibi oldum. Sağlıksız olan gün geçtikçe bozuluyor sağlıklı ilerlemiyor. Bu yüzden hamileliğim zorlu geçiyor. Umarım sağlıklı olanı etkilemez. Bende hem doktordan hem hastaneden şikayetçi olacağım.
Bu mevsimde nasıl nerden bulucaz nar suyu@pisipisim Amerikada çok popüler saf nar suyu icmek. Transfere kadar iciliyor transferden sonra içilmiyor aklinizda olsun. Zor hamile kalan bi arkadaşım hatta nar suyuyla hamile kaldı, adetten yumurtlamaya kadar her gun 1 bardak icti. Kirmizi bir meyve olduğu icin her turlu faydalı o yüzden deneyin derim. Ben kendim de ictim transfere kadar.
Bende deli gibi göğüs ağrısı var memintolar beraber şiş sert acı doluyum kasık ağrısıda var bugünde devam etti. Nasip artık hayırlısını versin Rabbim hakkımızda acaba yarın sabah test yapsam mı diyorum 2 tane idrar testi aldımİyiyim dinlenmeceli geçiyor Sadece kasıklarımda bir baskı var o kadar başka bir şey yok. Estrofemin uyku ve göğüs ağrıları gibi etkileri olmuş ama bende ilk kullandığımdan beri herhangi bir etkisi olmadı.
Evet tek yazıyor herşey belgeli.Belgeler bunları alttaki msjlarını henüz okumadım ama verdikleri kağıtta tek embriyo mu diye yazıyor kontrol ettin mi ıspatlı olsun herşeyin
Hepsi elimde mevcut kesinliklegercekten çok garip ultrason kayitlarinizi iyi saklayın derim suc duyurusu icin.
Evet canımTransfer sonrası demi canım?
Teşekkür ederimEki Görüntüle 2848546
Benimki bu canim her aksam 1ml kalcadan vuruluyorum icinde susam yağı var. Burada amerikada 3. deneyimim hep bunu kullandırıyorlar, göbekten ya da fitil nedense hiç vermiyorlar.
Merhaba benimde oyleydi iki embriyo ilkinde iki kese gorduk biri kucuk sonra kucuk olani vucut atmisti sorun olmadi kizim 8 yasinda hattaYaa gerçekten mi. Şuan hamileymisiniz veya dogum yaptınız mı. Bana da umut oldunuz vallahi im ferahladı. Sağlıklı olana bir sorun yarattı mı acaba
Migrosta %100 doğal nar suyu var cam şişede 700 ml lik 17 tl gibi bir fiyatı var ben onu içiyorum 1 şişesi 3 gün gidiyorBu mevsimde nasıl nerden bulucaz nar suyu